Tako sta videti domači pisarni Kate Middleton in princa Williama

Magazin 24. Jan 202310:30
Princ William in Kate Middleton
Profimedia

Princ William in Kate Middleton le malokrat pokažeta svoje zasebne prostore, a pred časom smo lahko videli tudi njuni domači pisarni.

Kraljevi par Kate Middleton in princ William se svojo zasebnost trudita ohraniti čim bolj nedotaknjeno, saj sta že sicer ves čas na očeh javnosti, zato imata v prostem času rada, da sta lahko daleč od medijskih luči.

A v času, ko je svetu vladal koronavirus, je tudi kraljevi par veliko več delal od doma, od koder sta se v svet javljala prek popularnega Zooma in tako ohranjala stik z javnostjo.

V tistem času sta seveda tako kot ves svet več časa preživela doma in tudi delala v pisarnah, ki jih sicer ne uporabljata tako zelo pogosto, kot sta jih v tistem času.

Seveda je številne zanimalo, kako je videti njuna pisalna miza in kaj je na njej, Kate in William pa sta pred časom razveselila številne kraljeve navdušence in jim dovolila pokukati v njune razkošne domače sobane.

Princ William ima še posebej ljubko domačo pisarno, za njegovim hrbtom pa je čudovit kamin, ki bi si ga v teh hladnih dneh prav gotovo želeli številni. Tudi njegova miza je nekaj posebnega, saj je videti izjemno stara in zato še toliko bolj zanimiva.

Prav tako ljubko pisarno pa ima tudi Kate, na njeni mizi so tako številne knjige, ki jih Kate še posebej obožuje, tudi njena miza pa je nekaj posebnega, saj se vidi, da prihaja iz nekega drugega časa in ima za seboj prav gotovo zanimivo zgodovino.

Vsekakor imata Kate in William doma ljubki mesti, kjer lahko delata, ko ju kličejo delovne obveznosti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.