J.Lo in Ben Affleck prosti čas preživljata nadvse zaljubljeno

Magazin 12. Sep 202208:00
Jennifer Lopez
Profimedia

Slavna zakonca, Jennifer Lopez in Ben Affleck, vsak prost trenutek rada preživita skupaj in nedavno sta uživala v Malibuju, kjer sta javnosti kazala zaljubljeno podobo.

Jennifer Lopez in Ben Affleck imata za seboj zelo romantično poletje, saj sta si poleti prisegla večno zvestobo in se odpravila na romantične medene tedne.

A tudi zdaj, ko so se jima že začele delovne obveznosti, še vedno zelo pazita, da vsak prost trenutek preživita skupaj in se ves čas posvečata drug drugemu.

Tako je bilo tudi nedavno, ko so ju paparaci ujeli v Malibuju, kjer se je odvijal Malibu Chili Cook-Off in kamor sta slavna zakonca tako kot številni drugi prišla razvajat svoje brbončice.

Zbrana množica ju je hitro opazila, a se zvezdniški par ni prav veliko oziral na radovedne oči, še naprej sta se odlično zabavala in bila zatopljena v pogovor.

Jennifer Lopez
Profimedia

Jennifer, ki je vedno zelo v koraku z modo, je za to priložnosti izbrala dolgo belo obleko, ki je bila videti zelo udobno, zraven je nosila udobne natikače, za piko na i pa je imela v roki slavno Diorjevo poletno torbo, ki je pri slavnih damah zelo priljubljena.

Jennifer Lopez
Profimedia

Tudi Ben je pazil, da sta bila na dogodku modno usklajena, sam se je prav tako odločil za svetle barve, pogled pa je skrival izza temnih sončnih očal, in si tako zagotovil vsaj malo zasebnosti, saj je verjetno pričakoval, da bosta s slavno ženo ves čas v središču pozornosti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.