Takšna je bila Kate Middleton kot študentka

Magazin 24. Sep. 202118:00
Delite:
Kate Middleton
Foto: Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton je bila nekoč povsem običajno dekle, rada se je zabavala, popila tudi kozarček ali dva ter uživala v študentskem življenju.

Vojvodinja Kate Middleton je bila pred prihodom na britanski kraljevi dvor povsem običajna mladenka, ki se je rada zabavala, ob petkih večere preživljala v nočnih klubih in sem ter tja tudi popila kozarček ali dva več.

Tako je bilo, ko je Kate še obiskovala fakulteto in se ji niti sanjalo ni, da bo nekoč v vrsti za bodočo kraljico Velike Britanije.

Nočne zabave in popivanja

Kate je bila v tistih časih precej bolj sproščena, saj je niso obletavali paparaci, zato si je lahko privoščila veliko več kot danes, ko ji na vsakem koraku sledijo fotografi in dokumentirajo vsak njen korak.

Posnetki iz tistih časov so precej zgovorni in kažejo slike povsem drugačne Kate, o kateri danes ni ne duha ne sluha. Kate se je družila s prijateljicami na zabavah pozno v noč, domov pa se je večkrat vračala nekoliko v rožicah, saj si je rada dala duška in povsem pozabila na svet okoli sebe.

Danes se ji po tistih dneh morda kdaj tudi kolca, saj ji vlogi vojvodinje in bodoče kraljice narekujeta, da mora paziti na vsak svoj korak, nočni klubi pa so zanjo le še daljni spomin.

Komentari

Vaš komentar