Tedenski horoskop (19.–25. 9. 2022): vpliv retrogradnega Merkurja

Magazin 16. Sep 202210:47 0 komentarjev
mesečni horoskop
PROFIMEDIA

Tedenski horoskop: nov teden prinaša nove priložnosti, preverite, kako kaže vašemu znamenju. Bo nanj vplival retrogradni Merkur?

Oven

Čim prej se sestavite, saj v sredini tedna prihajajo pozitivne spremembe na področju kariere in denarja, ki bodo presegle vsa pričakovanja. Nikar ne dvomite o svojih talentih, raje se podajte v akcijo. Nikar se ne ustrašite morebitnih ovir, ki jih prinaša retrogradni Merkur. Na področju čustev se boste odločili razrešiti tiste vzorce, ki vas močno bremenijo in blokirajo pred tem, da bi se v celotno situacijo bolj poglobili. Samski ovni boste začeli nekaj zanimivega, v nedeljo vas čaka nagajiv razplet prijetne zgodbe, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Sposobnosti bodo kljub retrogradnemu Merkurju odlične, zato se boste z veseljem lotili tudi bolj zahtevnih nalog in jih popeljali do konca. Vztrajnost bo skozi teden vrlina, ki vas bo reševala pred zapleti, zato boste pri vsem, kar si boste zadali, izjemno iznajdljivi. Pomembno situacijo lahko zavrtite v svoj prid. Konec tedna pričakujte vsi, ki ste v razmerju, nekaj ljubezenskih presenečenj. Samski boste morali biti bolj potrpežljivi.

Dvojčka

Veselje prinaša nekdo, ki bo preusmeril vaše misli v pozitivno smer. Zaznavali boste željo po stabilnem delovanju ter po tem, da vam prisluhnejo. V notranjosti lahko nastane manjša čustvena borba in soočenje s sabo. V odnosu z ljubljeno osebo lahko počasi napredujete, le popolnoma iskreni boste morali biti. Nekdo od domačih vas ne prepriča dovolj, prebudil se bo tudi občutek, da vam celotna zadeva ne ustreza tako, kot bi si želeli.

Rak

Tudi ko se bo zaradi retrogradnosti Merkurja vse kompliciralo, boste sposobni poiskati zasilni izhod, še bolj priporočljivo pa je, da nadaljujete pokončno držo. Poslovne težave bodo povzročile nekaj stresa in slabše počutje. Bodite previdni, ko boste iskali nekoga, ki bi lahko nekaj rešil namesto vas. Situacije, ki se bodo konec tedna na čustvenem področju zgodile, vas bodo popeljale do tega, da boste premislili o določenih vibracijah, ki ne potekajo, tako kot bi želeli, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

V začetku tedna se boste znašli v časovni stiski. Nikar preveč ne vztrajajte tam, kjer se ne boste dobro počutili, saj se lahko pojavijo z določeno zadevo samo težave. S potrpežljivim pristopom boste vse skupaj rešili na za vas najbolj ugoden način. Konec tedna boste delovali počasi, morda se boste po nepotrebnem obremenjevali z nečim, kar v tem trenutku nikakor ni pomembno. Energija bo v nedeljo, kjerkoli boste, naravnana optimistično, vam napoveduje tedenski horoskop.

Devica

Na področju čustev boste stopili v teden nekoliko zaskrbljeni. Če ste vezani, premislite, ali je razmerje tisto, ki vas resnično osrečuje. Poiščite zadevo, ki bi vas lahko prebudila. Ker se bo Merkur še gibal retrogradno, se bodo povsod skrivale pasti, zaznali boste tudi nekaj zoprnih podrobnosti, ki vas lahko vznemirijo. Pazite, da se vse skupaj ne bi obrnilo v negativno smer. V soboto in nedeljo se potrudite in poskusite zgladiti odnose, posebno v domačem okolju.

Tehtnica

Na področju kariere in izobraževanja zaradi retrogradnega Merkurja pričakujte več zmede in nejasnosti, pogost bo tudi občutek, da niste na pravi poti. Marsikaj, kar ste načrtovali, lahko zaradi negativnega finančnega stanja pade v vodo. V soboto ne boste preveč razpoloženi za reševanje napetosti ter morebitnih konfliktov na področju ljubezni. V nedeljo bo lažje, saj bodo prijatelji prinesli dobro voljo ter ustrezne odgovore na vaša vprašanja.

Škorpijon

Skozi iskrene pogovore boste imeli priložnost narediti pogumne korake naprej, in sicer v bolj optimistično naravnani smeri. Čustvena energija vas bo prebudila, želeli se boste posvetiti ljubljeni osebi, zato vam lahko zmanjka časa za kakšno poslovno odločitev. V določenem trenutku vas bo zmotilo nekaj, kar vas upočasnjuje in hkrati malce plaši. Konec tedna pazite predvsem, komu boste zaupali, in ne razpravljajte preveč o podrobnostih pomembne situacije, vam napoveduje tedenski horoskop.

Strelec

Vse se bo v začetku tedna kljub retrogradnim planetom reševalo hitro, zato se lahko usmerite tudi v bolj težke in zahtevne podvige. Pustite se spontano presenetiti tudi na finančnem področju, ki hrepeni po izboljšanju. Na področju družinskih odnosov vam bo odleglo, tudi če bodo nekateri posamezniki do vas izredno zahtevni. Nedelja vam prinaša spontanost, strpnost in ugodne rešitve. Prihaja tudi neustavljiva strast.

Kozorog

Začnite čim prej razmišljati večplastno, saj lahko na področju kariere naletite na razna nesoglasja, zaradi katerih se ne boste sposobni hitro odločiti. Prvi občutek bo tokrat pravi, zato mu zaupajte. Priporočljivo bi bilo, da se po napornem delovniku večkrat sprostite s fizično aktivnostjo. V nedeljo boste lažje kot v preteklih dneh umirili svoje dvome in se zelo neobremenjeno posvetili načrtovanju prihodnosti. Ne boste več gledali nazaj, le še naprej.

Vodnar

Skoraj vsa pozornost bo usmerjena na ljubezensko področje, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. Glede odnosov in čustvenih zaznav se spontano prepustite dogajanju. V petek se boste usmerili k načrtom, ki ste jih predolgo puščali na strani. Ljudje okoli vas bodo imeli drugačne želje kot vi, zato se lahko, če boste trmasto vztrajali, zapletete v kakšen spor. Nekdo se bo v nedeljo spomnil na vas in vas presenetil s prijetnimi komplimenti.

Ribi

Posvetite se uresničevanju že pozabljenih načrtov, saj boste kljub retrogradnosti planetov zelo učinkoviti. Motilo vas bo le to, da vsi, ki vas obkrožajo, govorijo le o sebi, na vas ter na pomembne obljube pa pozabljajo. Pazite, da se ne bodo znova aktivirale težave z napetostjo v odnosih. Počakati morate na odgovor, ki morda ne bo prepričljiv, toda kljub temu se mu ne izogibajte. Podali se boste v raziskovanje, ki vam bo povrnilo tisto nekaj, o čemer razmišljate že nekaj časa.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!