Tedenski horoskop (5. 12. do 11. 12.): Na nekatera znamenja bo vplival Merkur

Horoskop 02. Dec 202211:00
Tedenski horoskop
Foto: Profimedia

Tedenski horoskop: obeta se zanimiv in pester teden, nekatera znamenja bodo pod vplivom Merkurja. Preverite, kaj astrologi napovedujejo za vaš znak.

Oven

Na področju odnosov s sodelavci se nikakor ne morete umiriti, zato pazite, ker bo še posebej v ponedeljek, ko bo Merkur še v strelcu, na vidiku nekaj obojestranskega nezaupanja. Nekdo izmed njih vam bo povedal svoje mnenje, ki bi ga bilo treba upoštevati. Pomembno je, da si v petek, ko bo luna v občutljivem raku, vzamete čas zase, saj bo nekaj težav. V nedeljo, ko boste doživeli nekaj nenavadnega, se bo počutje izboljšalo, napoveduje tedenski horoskop.

Bik

V začetku tedna se bodo zgodile majhne, komaj opazne spremembe, ki pa bodo z Merkurjem, ki v torek prehaja v kozoroga, sprožile željo po višjih ciljih. Končno se boste z zadovoljstvom usmerili v bolj zahtevne, vendar zelo donosne podvige. Na plano boste znali potegniti potrpežljivost, s pomočjo katere se boste veliko lažje spopadli z vsem skupaj. V nedeljo lahko na področju čustev od osebe nasprotnega spola pričakujete prijetno presenečenje.

Dvojčka

V torek, ko Merkur prehaja v kozoroga, bo motivacija končno znova na vrhuncu. Z vztrajnim pristopom lahko na iznajdljiv način rešite kočljivo zadevo. Naredili boste nekaj, kar bo privlačno tudi za okolico. Proti koncu tedna si boste želeli odpotovati daleč stran in se popolnoma odklopiti. Sprejeli ali prebrali boste pomembno informacijo, ki bo vplivala na osebne odločitve v prihodnosti. Nima smisla, da se v soboto, ko boste zaznavali energijo raka, prepirate, napoveduje tedenski horoskop.

Rak

V bolj sproščeno obdobje prehajate v sredo, ko boste na vsakem koraku prekipevali od zadovoljstva. Prebujala vas bosta plemenitost in dostojanstvo. Naenkrat se boste začeli zavedati, kaj vse bi morali zamolčati in koliko lahko sploh nekomu zaupate. Še posebej pazite pri tistih, ki do vas niso najbolj iskreni. Dobro motivirani boste predvsem v nedeljo, zato boste postorili vse, kar je potrebno. Spoznali boste, kako lahko na področju osebne rasti napredujete.

Lev

Zamikalo vas bo, da poskusite tudi nekaj neznanega. Vaš odziv bo spontan, vsestranskost pa bo orodje na poti k boljšim rezultatom. Če si boste dovolili okusiti globino, se boste dokopali do zelo pomembnega sklepa, povezanega s čustvi. V petek, ko boste z luno v raku bolj prilagodljivi, boste imeli še eno priložnost, da popravite nekaj, kar ste zamočili. Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo. Vse boste izvedeli, ko bo napočil za vas pravi čas.

Devica

Če boste na področju kariere v dvomih, kako nadaljevati, bodite hvaležni, da se znajdete, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami. Analiziranje trenutnih situacij vas utegne pripeljati do spoznanja, da bolj prisluhnete sebi. Predvsem zaradi sreče ter iskanja miru se boste v soboto, ko se lahko marsikaj zakomplicira, elegantno izognili nastavljeni pasti. Dogodek v domačem okolju bo v vas prebudil zoprne občutke, ki pa jih boste obvladali, napoveduje tedenski horoskop.

Tehtnica

Področje čustev se bo odvijalo v barvah romantike in nežnosti. Ne pozabite, da boste v kočljivi situaciji potrebovali več somišljenikov. S sodelavci, ki imajo drugačna stališča, se skušajte pogovoriti in poiskati skupno rešitev. Finančno stanje bo ostalo nespremenjeno, edino, kar vas bo konec tedna spravljalo v slabo voljo, bo slabše počutje ter kakšen manjši glavobol. Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, po drugi strani pa ste zmedeni.

Škorpijon

Če boste, medtem ko bodo vsi živčni, razmislili, boste pravočasno našli prave besede, da z njimi pomirite situacijo. Nikar pa se preveč ne naprezajte z dolgim analiziranjem. V ljubezenskih odnosih vam ni prav vse jasno, zato začnite pri sebi in tem, kar ste sami spoznali. Čaka vas veliko obveznosti, ki vam še posebej v petek, ko boste z luno v raku zelo občutljivi, ne bodo preveč pri srcu. Najraje bi jih preložili na nekoga drugega, vendar tokrat to žal ne bo mogoče, napoveduje tedenski horoskop.

Strelec

Prisluhnili boste tistim, ki razmišljajo popolnoma drugače, s tem si boste pridobili veliko izkušenj. Podali se boste v akcijo, zadovoljni boste z izkupičkom, vendar bodite bolj previdni, saj vas nekdo ves čas ljubosumno nadzira. Ljubezenski koraki, o katerih že dlje časa močno dvomite, naj še nekoliko počakajo, saj bi lahko naleteli na negativen odziv. Priznati si morate, da postajate zelo občutljivi, saj je v določeno zgodbo vpletenih preveč čustev.

Kozorog

Vse stvari, ki vas bremenijo, poskusite urediti tako, da bo za vse čim manj naporno. Približujete se zmagi, vendar se najprej izognite iskanju potrditve. Če so v določenem odnosu na področju čustev nastale težave, se bo situacija začela premikati v pravo smer, napoveduje tedenski horoskop. Čim prej se posvetite pozitivnemu razmišljanju in se umaknite iz stanja, ki vas le negativno vznemirja. V nedeljo, ko se bo vse odvijalo počasi, o določeni zadevi ne razmišljajte predolgo, saj lahko izgubite rdečo nit.

Vodnar

Z nogami boste od torka, ko Merkur preide v kozoroga, trdno na tleh, čeprav si vas bo nekdo hotel malce privoščiti. Nikar se ne obremenjujte, saj bo kmalu vse tako, kot mora biti. V finančnih zadevah boste končno spet na zeleni veji. Pazite, da ne pride zaradi brezglavih korakov do ponovnega poslabšanja. Nedelja bo namenjena prijetnemu druženju, ki vam bo dvignilo samozavest. Ponuja se vam zelo dobra priložnost, ki je nikakor ne smete zavrniti, še posebej tisti, ki ste samski.

Ribi

Nekdo se vam bo oglasil, ko boste že skoraj pozabili na skupne načrte in dogovore, kljub temu se boste z veseljem odzvali. Zaznavali boste željo po izboljšanju finančnega stanja. Usmerili se boste na navidezno ozemlje, na katero ste se do sedaj bali stopiti. Odločite se tvegati, bodite pozitivni, tudi v ljubezni. Nekdo od domačih vas bo proti koncu tedna nadziral, pri vsakem koraku, ki ga boste naredili. V ljubezenskih odnosih boste čustveno odprti, napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar