Tedenski horoskop: na vrsti je obdobje sprememb in lepih energij

Magazin 28. Nov 202119:47
mesečni horoskop
Profimedia

Preverite, kako bodo zvezde naklonjene vašemu horoskopskemu znaku v prihodnjih dneh.

Oven

Na vrsti je čas za novo upanje, a previdno, pretirano čustvenost je treba pustiti ob strani, ko gre za osebe, ki so ovnom blizu in ki jih imajo radi. Poteze in besede ljubljene osebe radi poveličujejo, tako da včasih malce izgubijo tla pod nogami. Ta teden bo potekal v znamenju večjih službenih obveznosti in sestankov. Ker pa so ovni malce raztreseni, previdnost zagotovo ne bo odveč – zabeležiti si je treba pomembne podatke, saj bo to vplivalo na končne odločitve.

Bik

Zdi se, da so bikom na ljubezenskem področju zvezde naklonjene, saj se jim trenutno dogajajo lepe stvari. To je obdobje pomembnih lekcij, zato je priporočljivo, da ljudje, rojeni v tem znamenju, pozorno spremljajo občutke, ki se jim porajajo. Če bodo uporabili še malce svoje očarljivosti, se zna zgoditi, da dobijo več, kot so si želeli. Ljudje, ki so jim blizu, jih zelo podpirajo pri njihovem početju, kar je posledica dobrih ter kakovostnih odnosov. Prihodnje dni bo obeležil optimizem, zato pogumno naprej!

Dvojčka

Vihravim dvojčkom so izzivi vedno privlačni, življenje si urejajo po lastnih pričakovanjih in potrebah. Ta teden bodo čutili, da so zmožni dati in pokazati še več. Lahko pride do hitrega napredka, še posebej na poslovnem področju. A pozor: lahko se zgodi, da za trenutek pozabijo nase in na svoje potrebe, kar pa vedno ni najboljše. Zato malce previdnosti ne bo odveč.

Rak

Čustveni raki znajo biti zelo prepričljivi in nežni, in prihodnji dnevi jim bodo – ko gre za ljubezen – dobesedno pisani na kožo. Lahko se nadejajo lepih in romantičnih trenutkov v bližini osebe, ki se jim je usedla v srce. Zvezde kažejo, da obstaja možnost povečanja dohodkov, saj je to še posebej dobro obdobje. Prav tako je zdaj pravi trenutek za zaključek nekaterih zadev in obveznosti, ki so še nedokončane.

Lev

Za ponosne leve prihaja čas, ko se odpirajo možnosti novih srečanj, ki se lahko razvijejo v lepe zgodbe, tako prijateljskega kot romantičnega značaja. Ko gre za finančno in poslovno plat, zvezde kažejo na nove priložnosti in nepričakovane ponudbe. Počutje bo v naslednjih dneh nadvse odlično, saj se bo vse zelo ugodno razpletalo. Samo prepustiti se je treba lepim in prijaznim energijam v okolici.

Devica

Naslednji dnevi bodo za natančne device nekoliko razburkani, saj bo prihajalo do razburljivih in lepih, čustvenih srečanj. Dovoliti si je treba iti naprej, sprejeti nove izkušnje in narediti prostor za nove. To lahko devicam predstavlja svojevrstno oviro, a ne se pustiti motiti. Treba je zaupati vase in verjeti svojim občutkom, tako se bo vse končalo kar se da dobro. Nekatere negotovosti se bodo končale in zdaj je čas za odločen napredek.

Tehtnica

Tiste tehtnice, ki so v zvezi, se lahko veselijo čedalje lepše komunikacije z ljubljeno osebo. Oba iskreno kažeta čustva, to pa zagotovo vpliva na krepitev medsebojnega zaupanja. Malce previdnosti pa je treba pokazati pri razlagi svojih idej – včasih morda ne bodo najbolje sprejete, to pa zaradi tega, ker niso bile pravilno razumljene. Zdaj je tudi pravi čas, da tehtnice proste trenutke namenijo dekoraciji in urejanju doma, to pa je delo, v katerem neizmerno uživajo.

Škorpijon

Ta teden so zvezde še najbolj naklonjene škorpijonovim potencialom in njihovim zamislim, ki bodo še kako opažene. Z nekoliko več truda se jim bo nasmihal uspeh. Ko gre za odnos z ljubljeno osebo, se lahko pojavi nekaj nezadovoljstva, a te težave znajo očarljivi škorpijoni hitro odpraviti s pomočjo nasmeha in lepe besede. Obdobje, v katerem imajo veliko energije, je treba dodobra izkoristiti, tudi za gibanje v naravi.

Strelec

Za pustolovske strelce zdaj ni pravo obdobje za hitre in nepremišljene odločitve, in to velja za vsa področja, tudi za zveze. Če trenutno prevladuje nezadovoljstvo z njo, je treba malce počakati in razmisliti, kako naprej, ne pa čez noč sprejeti odločitve. To je obdobje, ko strelci čutijo utrujenost, a tudi to se bo kmalu spremenilo, saj se obetajo pozitivne stvari, ki jim bodo dale dodatno energijo. Priporočljivo je, da si vzamejo malce časa samo zase in ga preživijo zgolj v svoji družbi.

Kozorog

Za ta horoskopski znak je to obdobje, ko imajo veliko obveznosti in posledično pomanjkanje energije, zato je pomembno, da si vzamejo več časa zase in za razmislek. Tako bodo dobili nove moči za nove podvige. Čustva so v tem času nekoliko ob strani, a tudi to bo prišlo na vrsto. Pomembno je, da se odpirajo nove priložnosti, z malce počitka pa se bodo tudi zaloge energije znova napolnile.

Vodnar

Ta čas je izjemno ugoden za vodnarje, še posebej, ko gre za osebne načrte. Ti vključujejo tudi razmislek o novem delovnem okolju in iskanje novih priložnosti, ki se bodo pojavile ob pravem trenutku in treba jih bo izkoristiti. V prihodnjih dneh bodo kozorogi deležni novih spoznanj in odkrivanja novih poti, kar je vedno pozitivno. Zvezde kažejo na uspešno pot in zaključevanje starih zgodb, kar bo prineslo svojevrstno olajšanje.

Ribi

Ko gre za zasebno življenje, je za ribe to posebej ugodno obdobje – tiste, ki so v zvezah, se počutijo srečne, za samske pa se kažejo obeti novih znanstev, ki lahko prerastejo v nekaj več. Vsekakor so pripravljene za premike in spremembe. To je čas za osvajanje novega znanja, doseganje poslovnih dogovorov in opravljanje težkih izpitov. Dobri rezultati – ob trudu – vsekakor ne bodo izostali, zato samo pogumno naprej.