Tedenski horoskop (od 12. do 18. 2. 2024): Čas je za iskrena čustva

Magazin 09. Feb 202409:47 0 komentarjev
knjiga in astrološka znamenja
Foto: PROFIMEDIA

Nov teden marsikoga postavlja pred nove izzive, napoveduje tedenski horoskop. Preverite, kako kaže vašemu znaku.

Oven

V začetku tedna, ko boste polni pričakovanj, boste želeli nekomu končno povedati, kaj vam leži na duši, napoveduje tedenski horoskop. Sodelavec bo iznajdljivo našel rešitev v zvezi s težavno situacijo, nad katero boste zaradi nenavadne vsebine šokirani. Ne smete se preveč naslanjati na dejanja iz preteklosti, saj bo treba poiskati novo odločitev. Z veseljem boste konec tedna pomagali drugim, zato lahko pričakujete prijetno vzdušje, tudi na področju čustev.

Bik

Odnosi bodo v ponedeljek zaradi konjunkcije med luno in Neptunom napeti, zato pazite na besede, pogovor se lahko hitro sprevrže v nesramno argumentiranje. V torek se boste osvobodili težkih vzorcev, zato boste z veseljem skočili na pustno rajanje. V odnosu s prijatelji bo v soboto in nedeljo veliko odvisno od vas, zato poskrbite, da bosta prisotni razigranost in dobra volja. Ne vztrajate tam, kjer nima smisla.

Dvojčka

Oseba, ki vam je zelo všeč, vas bo v sredo, na dan zaljubljencev, navdihnila z iskrenimi čustvi, ki bodo pravi balzam za dušo. Izkoristite energijo, ki vam bo zaradi sreče na področju čustev na vseh področjih v drugi polovici tedna bolj naklonjena. Z veseljem se boste v petek, ko boste polni energije, usmerili v nove delovne podvige, želeli boste, tudi na področju financ, delovati s polno paro, napoveduje tedenski horoskop.

Rak

Pogovor, ki ste ga po tihem pričakovali, bo nekoliko težak, zato se boste malce zaprli vase in brskali po svoji notranjosti. V četrtek, ko bo prisotna konjunkcija med luno in Jupitrom, boste na finančnem področju lahko naredili boljši načrt za prihodnost. Želja po skladnosti bo v nedeljo tista, ki vas bo usmerila, da nekomu v družinskem krogu prisluhnete. Prihajajo možnosti za osebni razvoj.

Lev

Problemi se bodo počasi spremenili v lepo energijo, ki vas bo navdihnila, da se prepustite razigranim in s čustvi obarvanim energijam, napoveduje tedenski horoskop. Prebudile se bodo nove ideje, ki vas bodo usmerile k tkanju novih smernic. Konec tedna boste z veseljem sodelovali z drugimi, tako pri težjih kot tudi pri prijetnih opravilih. Veliko bolj boste slišali svoj notranji glas, zato mu skušajte, ko vas opozori, prisluhniti.

Devica

Nekoga, ki je običajno vedno trd oreh, boste prepričali o svojem prav, čeprav vam bo na začetku poskušal z argumenti nasprotovati. Ljubezen, ki vam je zelo pomembna, bo dobila najlepšo obliko na valentinovo, ko si boste dovolili biti strastni in sproščeni. Pazite v nedeljo, ko bodo mastne pustne dobrote za vami, na zdravje, več sadja in zelenjave ter gibanja na prostem vam ne bo škodovalo.

Tehtnica

Vezani, ker je ljubezen področje, ki vam ogromno pomeni, se boste v sredo na valentinovo pogovarjali o skupnih načrtih ter tkali nežno zgodbo. Samske tehtnice, prihajajo dnevi, na katere ste čakali z velikim navdušenjem. Razveselilo vas bo nekaj zadev, ki jih že poznate, zato se boste z njimi veliko lažje soočili. Nepričakovane spremembe vas lahko v nedeljo, ko bo v zraku občutljivost, pahnejo v slabo voljo.

Škorpijon

Čeprav boste v teden stopili nemirni in kritično naravnani, se bodo že v torek, ko si boste zaželeli pustnega rajanja energije, uskladile. Odločitve, ki jih boste sprejeli na področju kariere, bodo učinkovite, zato boste poželi tudi nekaj pozitivnih komplimentov, ki vas bodo spomnili, kako zadovoljni ste s sabo. Določenim stvarem se boste morali v nedeljo odreči, v nasprotnem primeru se lahko nekaj zakomplicira, napoveduje tedenski horoskop.

Strelec

Vajeni ste, da zaradi vašega prirojenega optimizma vse poteka tako, kot si želite, toda morali bi sprejeti tudi to, da vas lahko vedno kakšna stvar tudi preseneti. Razpoloženje bo v pustnem torku odvisno od razpoloženja tistih, ki vas obkrožajo. Lažje vam bo, če poiščete takšno rešitev, ki vas bo na osebnem področju končno malce razbremenila. Finančno stanje nujno potrebuje analizo.

Kozorog

Preveč se zadnje čase nagibate k skrajnostim, zato ne najdete notranjega miru. Obremenil vas je tudi denarni kaos, v katerem se kmalu ne boste več znašli, če ne boste nečesa spremenili. Prijetno vam bo šele v sredo, ko se boste prepustili ljubezni ter si vzeli nekaj časa za prijetno druženje. Marsikomu boste na tem področju za zgled, saj boste s prijetnimi gestami presenečali na vsakem koraku, napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Ljubezensko področje bo umirjeno, še posebej prijetno vam bo v sredo, ko se boste z veseljem posvetili dnevu zaljubljenih. Samski vodnarji in vodnarke, več ko se boste pogovarjali s tistimi, ki vas obkrožajo, boljše se boste počutili. Uspešni boste, saj boste v petek na področju kariere uporabili več kreativnosti in prilagodljivosti. Tudi za praktične opravke boste najboljša izbira.

Ribi

V teden se boste podali zelo stabilni, zato se boste odlično znašli tudi v kritičnih okoliščinah. Poskusite nadaljevati tudi, ko se bodo vsi ostali umikali in iskali izgovore. Najbolj pomembno bo, da se izognete čustvenim dvomom in negativnim energijam. Ne razmišljajte preveč o drugih, raje se posvetite sebi. V nedeljo se boste usmerili v zanimive situacije, prav tako bo določena oseba na vas pustila pečat, še napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!