Tedenski horoskop (od 13. do 19. junija 2022): V znamenju Merkurja in polne lune

Magazin 10. Jun 202212:00 > 14:12 0 komentarjev
mesečni horoskop
PROFIMEDIA

Tedenski horoskop: na nekatere bo vplivalo gibanje Merkurja, na druge pa polna luna. Vsekakor se je na prihajajoči teden treba dobro pripraviti in preveriti, kaj astrologi pravijo za vaš znak.

Oven

Posvetujte se z nekom, ki vas zelo dobro pozna in je do vas direkten in iskren, le tako boste ujeli pravo smer. Zaradi Merkurja, ki v ponedeljek prehaja v znamenje dvojčkov, se bo vse pomikalo hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome. Konec tedna se nekoliko sprostite in poskrbite za dovolj druženja, pomembno bo, da prisluhnete in se usmerite v prave rešitve. Tistim ovnom, ki ste samski in iščete ljubezen, se bo počasi vse skupaj zavihtelo v bolj razigrano smer, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

V začetku tedna, ko se bo veliko dogajalo, bo vsaj en dogodek pustil pečat in vas pozitivno presenetil. Bodite brez skrbi, tokrat bo dovolj posluha za vaše skrite želje in napredne ideje. Tudi na področju denarja se vam bo vse skupaj dozdevalo enostavno. V ljubezenskem razmerju boste vezani biki delovali zelo energično in prepričljivo. Samski pa se boste v soboto ali nedeljo znašli tik pred vzburljivo ljubezensko romanco, ki bo popestrila ljubezensko življenje.

Dvojčka

Marsikaj bo v začetku tedna, ko Merkur prehaja v vaše znamenje, odvisno tudi od vas in od vpliva vseh, ki vas obkrožajo. Prihaja priložnost, da popravite napake, a le če boste direktni. Tudi če boste želeli odklopiti skrbi in se razvedriti, bodo nekje v podzavesti šepetale misli, ki vas ne bodo pustile, da bi se odklopili. Vse, kar je prijetno, se sicer v soboto in nedeljo usmerja v vašo smer, zato prihaja podzavesten občutek, da bo kmalu drugače, do takrat pa ostanite mirni in predvsem zbrani, vam napoveduje tedenski horoskop.

Rak

Nikakor se v torek, ko nastopi polna luna, ne boste strinjali s prijateljem, ki vidi čisto drugo sliko. Še bolj težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi nekdo od sodelavcev. Skušali se boste izogniti tistim stvarem, ki so vas v preteklem obdobju čustveno in psihično utrujale. Konec tedna se počasi odpirajo nove možnosti tudi za vas. Vzemite si še nekaj časa, saj si boste s tem izboljšali tudi situacijo na ljubezenskem področju. Ne pozabite, da vas ne moreta rešiti le spretnost in očarljivost, morali se boste soočiti.

Lev

V torek, ko nastopi polna luna, boste močno hrepeneli po strasti in užitku. Nagnjeni boste tudi k pogumnim odločitvam na področju čustev. Spoznali boste, da se, če sami ne boste stopili na pot sprememb, ne bo nič spremenilo. Ne pozabite pa kljub užitkom, ki se bodo vrstili, tudi na svoje obveznosti, ki vas bodo najbolj obremenile v petek. Vse bo lažje, če boste ostali zvesti sebi, saj je čas, da popravite zamujeno in se osredotočite na tiste stvari, ki imajo dolgoročen predznak. V nedeljo prihaja zanimiva energija, vam napoveduje tedenski horoskop.

Devica

V torek, ko nastopi polna luna, boste zaznavali pritiske, morda ne ravno osebno, bolj vas bo vznemirjalo, da so vsi okoli vas nezbrani in zoprni. Vznemirili vas bodo predvsem tisti, ki so zelo drugačni od vas. Svetuje se vam, da s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj ste v obdobju, ko niste popolnoma prepričani o sebi. Samskim devicam se bo v soboto veliko dogajalo, vendar ne boste imeli prave energije za začetek razmerja.

Tehtnica

Nekaj manjših težav se vam nakazuje v prvih dneh tedna na področju financ, zato se uprite nesmiselnim nakupom. Nekaj, kar se bo dogajalo počasi, vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom boste tudi glede odnosa, ki se ne razvija, kot bi želeli. Vodilo v soboto in nedeljo bo, da ima vsak problem, tudi najbolj zoprno rešitev. Prenehali se boste ozirati na napačna dejanja iz preteklosti, saj se zavedate, da s tem ne boste pridobili ničesar, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

V ponedeljek se boste počutili odlično, znali se boste nasmehniti in si narediti odličen načrt. Nato sledi vpliv polne lune, ki prinaša nekaj novic, toda ne bodo vam najbolj všeč. Kljub temu se počasi pripravite na spremembe. V zadnjih dneh tedna se boste morali v kočljivih situacijah na področju čustev boriti popolnoma sami, kar vas bo nekoliko razžalostilo. Poskusite si odtrgati nekaj trenutkov popolnoma zase, po možnosti v naravi, le to vas vodi k umirjenosti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Strelec

Skrajni čas je, da na osebnem področju nekaj storite, saj se bo v nasprotnem primeru začelo krhati razpoloženje in posledično tudi medsebojni odnosi. Nikakor ne morete ujeti notranjega miru, zato je čas, da spremenite način razmišljanja in prilagodite reševanje razmer toku dogajanja. Za prijetno osebo se boste samski v soboto ogreli veliko bolj, kot si želite priznati. Premislite, posebno če gre za osebo, ki vas je v preteklosti žal že pustila na cedilu. Vezani strelci boste trmasti.

Kozorog

V torek, ko nastopi polna luna, se boste soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo imele popolnoma drugačno obliko kot v zadnjem obdobju. Veliko lažje vam bo, če boste priznali svoje napake. Na kariernem področju se vam od četrtka odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku pa boste ugotovili, da vam lahko dolgoročno prinesejo finančno stabilnost, po kateri hrepenite. Ker se vam bo v nedeljo dogajalo veliko prijetnih stvari, bo tudi vaše počutje obarvano z dobro voljo in veliko optimizma.

Vodnar

Zaradi vpliva polne lune boste nekoliko nezadovoljni v odnosih. Enkrat za spremembo ravnajte tako, kot pričakujejo od vas, in se v določenih okoliščinah raje prilagodite. Čeprav bo nujno popustiti, se vam bodo v drugi polovici tedna začele odpirati tudi druge možnosti, ki bodo še bolj vznemirljive. Konec tedna bo zelo razgibano ljubezensko življenje obarvano s pozitivnimi vibracijami, ljubljena oseba bo kar naprej govorila le o vaših dobrih lastnostih.

Ribi

Veliko stvari, ki se bodo zgodile na čustvenem področju, vam ne bo všeč. Kljub temu v vsem slabem skušajte poiskati nekaj dobrega. Prejeli boste neugodno informacijo, ki naj vam ne pokvari dobrega razpoloženja. Počakajte, da boste izvedeli celotno zgodbo, ki se bo razvijala v drugačnih odtenkih. Konec tedna se umirite na področju čustev, saj se bo vse skupaj odvijalo v lepih energijah, ki vas bodo iz trenutka v trenutek znova presenečale. Vezani, v nedeljo lahko pričakujete polno nežnosti in romantičnih podvigov. Samski se boste prebudili nekoliko kasneje.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!