Tedenski horoskop (od 14. do 20. 11. 2022): Za nekatere znake bo teden naporen

Magazin 11. Nov 202211:05 0 komentarjev
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Tedenski horoskop: za nekatere znake bo to malce napornejši teden, a se ne bo dogajalo nič takega, kar se ne bi dalo rešiti. Le malce potrpežljivosti je treba.

Oven

Najbolj modro bo, da v začetku tedna storite tisto, kar se bo od vas pričakovalo, s tem se boste izognili raznim zapletom. Ker se bo nabralo ogromno nerešenih zadev, boste morali bolj trdo delati in se prilagajati. V odnosu s sodelavci prihajajo v četrtek, ko se Merkur začne gibati v znamenju strelca, razna soočenja. Situacije boste težko nadzirali, na trenutke boste imeli občutek, da vas ne upoštevajo dovolj, napoveduje tedenski horoskop. Previdni bodite pri obljubah, da vas ne bodo napačno razumeli.

Bik

V torek, ko bo luna v levu, bodo od vas zahtevali več, kot ste sposobni v tem trenutku ponuditi. Brez dvoma boste začutili tisti znani nemir, ki vas bo silil k bežanju, a temu se morate upreti. Ker Merkur v četrtek prehaja v strelca, se boste hitro premikali z ene teme na drugo in z enega mesto na drugega. Ustavite se raje za trenutek in dobro razmislite, kaj bi lahko v tem trenutku popravili ali spremenili, da bi lažje delovali.

Dvojčka

Jezni boste, saj se vam bodo v začetku tedna dogajale ravno tiste napake, ki ste se jim želeli izogniti. Če ste do sedaj videli in slišali samo sebe, se boste morali naučiti prisluhniti tudi drugim. Nervoza, ki bo prisotna v petek in soboto, vas bo opomnila, da potrebujete počitek, zato ne ignorirajte opozoril na področju zdravja. V ljubezni bo v soboto in nedeljo prijetno, saj se boste naučili lažje shajati z ljubljeno osebo in pravilno izražati svoja čustva, napoveduje tedenski horoskop.

Rak

Zgodila se bo zanimiva sprememba, zato se brez pomislekov združite z ljudmi, ki imajo podobne interese. To je primeren teden, da se, kljub temu da morda niste popolnoma prepričani o sebi, lotite nečesa, kar je zelo zahtevno. Čeprav se samski raki ne boste počutili razpoloženi za družbo, bi bilo dobro, da se kljub temu odzovete prijetnemu sogovorniku. V soboto prehajate v čas konkretnih odločitev in se poslavljate od sanjarjenja.

Lev

Ne dovolite si, da vas vznemiri mnenje nekoga, ki je prepričan, da se v določeni zadevi motite, saj boste odkrili, da je resnica čisto drugačna. Čim prej preverite, kje ste se ušteli, ter se posvetujte s tistimi, ki vam lahko ponudijo odgovore. V zadnjih dneh tedna boste polni raznih idej v zvezi z domom, pogovor z družino bo prinesel razbremenitev. V nedeljo se boste energično naravnani vsem preteklim težavam nasmehnili in zamahnili z roko, napoveduje tedenski horoskop. S tem se boste izognili tudi napačnim odločitvam.

Devica

Preden se odločite za pomemben sestanek z nadrejenimi, krepko razmislite, ali delate prav. Povečana negotovost vas lahko po eni strani vodi v občutljivosti, po drugi strani pa vas bodo mikale tehtne rešitve. Če ste že dlje časa v nedorečeni situaciji na področju čustev, boste sposobni vse skupaj na direkten način razčistiti. Ko boste enkrat začeli, se ne boste znali ustaviti. V družinskem okolju bodite v nedeljo predvsem zbrani in pozornost usmerite v bližnje.

Tehtnica

Če boste vztrajali in sprejemali pogoje, si lahko počasi obetate ugodne rešitve. Čim prej se umaknite od zapletov, saj se lahko stanje z neprimernimi besedami še zaostri. V četrtek, ko Merkur prehaja v znamenje strelca, bo v zraku veliko dobrih energij in optimizma, zato se bodo težave spretno umikale vstran od vas. Ni potrebe, da se primerjate z drugimi, raje se osredotočite nase. Močne energije, ki vas bodo v soboto usmerjale v akcijo, vam bodo zelo všeč, napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Marljivo delo in intenzivno življenje vas prebuja in vodi k samozavestnim odločitvam. Na vidiku je sredi tedna komunikacija z ljudmi, ki vam lahko odprejo nova obzorja. Dela boste imeli dovolj, tudi na finančnem področju se ne boste pritoževali. Nikar pa ne odlašajte s pomembnim pogovorom v zvezi s čustveno dramo, ki vas je doletela pred kratkim, da se ne bo nakopičilo preveč nezadovoljstva. V nedeljo bo vse znova na svojem mestu, kar vas bo pomirilo.

Strelec

Ne dovolite si, da vas brezglave odločitve popeljejo v nervozno stanje, raje o vsem skupaj najprej razmislite. V ljubezenskih odnosih prisluhnite, še posebej če ste že nekaj časa v nehvaležnem položaju. Spoznali boste, da ste nekoga napačno ocenili, lažje vam bo, če to priznate. V družinskem okolju konec tedna, ko bo Merkur v vašem znamenju, obrnite novi list in pokažite več pripravljenosti. Razveselila vas bodo tudi manjša presenečenja, ki prihajajo v nedeljo.

Kozorog

Če želite ohraniti imunski sistem v dobrem stanju, si privoščite več počitka. Spoznali boste, da se vse zgodi z namenom, zato nikar v začetku tedna ne prehitevajte dogodkov, ker lahko s tem vse skupaj zakomplicirate. Proti koncu tedna se boste otresli zagrenjenosti, ki se je dotikala situacije na ljubezenskem področju. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da je za skladen odnos potrebno tudi prilagajanje. Družinski odnosi bodo dobili v nedeljo priložnost, da se razvijajo v pozitivni smeri, napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

V torek, ko bo luna v levu, se boste pogumno odločali o pomembnih zadevah, od katerih je odvisna tudi finančna stabilnost v prihodnosti. Tokrat boste brez težav sposobni razumeti ter slediti smernicam, ki vodijo k napredku. Na področju ljubezni boste zadovoljni, še posebej tisti vodnarji, ki ste že dlje časa v resnem razmerju, napoveduje tedenski horoskop. Samski, ne prerekajte se z nekom, ki razmišlja drugače kot vi, raje se prilagodite.

Ribi

Pazite v torek, ko bo luna v levu, na razne tvegane investicije, ki vas bodo zelo mikale. Delujte raje iz želje po uživanju sadov svojega delovanja in veliko lažje boste dosegli rezultate. Z zaskrbljenim pričakovanjem bi lahko zaustavili intenzivno dogajanje, zato konec tedna delujte bolj prepričljivo. Učinkoviti in dejavni boste predvsem v zgodnjih dopoldanskih urah. Poskrbite, da boste svojo neverjetno vizijo v nedeljo držali ločeno od čustvenega dogajanja.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!