Tedenski horoskop (od 15. do 21. 4.): Prihaja čas veselja, a ne za vse

Magazin 12. Apr 202411:47 0 komentarjev
tedenski horoskop
Foto: PROFIMEDIA

April se kaže v vsej svoji pestrosti, tudi ko gre za odnose in čustva. V tedenskem horoskopu preverite, kaj se vam obeta v prihodnjih dneh in kaj o tem pravijo astrologi.

Oven

V začetku tedna, ko bo sonce še v vašem znamenju, se znebite neodločnosti. Ker se bodo stvari odvijale nekoliko nepričakovano in zunaj zastavljenih meril, pričakujte nepričakovano. Z veseljem boste v ljubezenskem odnosu prebudili več strasti, če pa ste samski, se boste večkrat znašli na pijači s simpatično osebo. Čez vikend boste zasanjani in obdani s prijetnimi energijami lune v tehtnici, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Okolico boste prijetno razposajeni razveseljevali s svojo prikupno naravo. Pazite, da zaradi prevelike sproščenosti ne bo prišlo do kakšnega nesporazuma, ki bi lahko pokvaril skladno obdobje. Previdno se podajte v petek, ko bo luna v devici, in se nikar preveč ne zapletajte v tuje zgodbe. Tudi vi potrebujete nekaj počitka, zato takrat, ko vas bodo spet nekaj prosili, ne prestopite svojih meja. Začnite gledati nase.

Dvojčka

Ne bodite preglasni, ko vam bo nekdo želel svetovati, saj boste s tem situacijo samo še poslabšali. Poskusite delovati bolj umirjeno, naj vas navdihne, da se končno približujete rešitvam, povezanim s čustvenim področjem. V domačem okolju se boste v soboto potrudili povedati, kar mislite, ne glede na posledice, ki vas čakajo. Kljub močnim impulzom se ne pustite zapeljati, ne da zadeve preverite.

Rak

Čeprav bodo nameni dobri, vas bo izdajala močna občutljivost, ki se je nikakor ne morete znebiti. Obljubili boste stvari, ki se vam jih pozneje ne bo ljubilo izpolniti, vendar vas bo po drugi strani pekla vest. Koraki ne bodo dovolj odločni, da bi jim lahko popolnoma zaupali. Tudi na ljubezenskem področju boste v soboto, ko bo luna v devici, negotovi in ujeti v slabe vzorce, vam napoveduje tedenski horoskop. Ne pozabite, da prijatelji čakajo vaš klic.

Lev

Ne sprejmite tveganih ponudb, saj se boste še vedno borili z energijo retrogradnega Merkuja, ki se bo dotikal tudi področja financ in izobraževanja. Zaradi lastnega nezadovoljstva boste postali proti koncu tedna do tistih, ki so vam blizu, nekoliko napadalni. Vse skupaj boste podprli s trmastimi dejanji, kar ne bo najboljša izbira, če želite skladne odnose. Prezaposlenost s samim sabo bo v nedeljo upočasnila osebno napredovanje.

Devica

Nikar se ne umikajte, če vam na področju dela nekaj ne bo pisano na kožo. Soočite se in pokažite več spoštljivosti in prilagodljivosti. Lotili se boste analiziranja pravil, ki jih nihče ne more spremeniti, drveli boste v zadeve, ki so nerešene. V petek, ko bo luna v vašem znamenju, se bo vse obrnilo v vaš prid. Motivirani boste za vsako delo, dodatne obveznosti si boste sami poiskali, če vam bodo običajne premalo, kljub temu boste polni energije.

Tehtnica

Ukvarjanje s tistimi stvarmi, ki vas pomirjajo, lahko prebudi radosti in okrepi kreativno plat. Obetate si lahko srečo in razigranost na več področjih delovanja. Dobro se boste počutili, zato se boste zlahka zlili z okolico. V nedeljo, ko bo luna v vašem znamenju, boste preveč čustveni in zamišljeni, da bi lahko jasno opazovali položaj, zato se raje prepustite nežni vibraciji in ne iščite odgovorov za vsako ceno, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

S soncem, ki bo do petka še v znamenju ovna, vam bo uspelo najti pravo smer, ki vam bo odprla bolj dinamična obzorja. Naj čas ne bo več vaš gospodar, poskrbite, da si ga boste znali pravilno razporediti. Nesporazume boste v nedeljo, ko bo luna v tehtnici, lažje razreševali in prenašali, ker ne boste preveč občutljivi na vsako malenkost. Ego bo dvigovala tudi dobra volja, ki jo bo spremljala samozavest.

Strelec

Če boste na področju kariere v začetku tedna odkrili nekaj pomanjkljivosti, nikar ne valite krivde na sodelavce. Priznajte si, da navodil morda niste dovolj dobro razumeli. Najboljšega počutja boste deležni v soboto, ko boste imeli na vsakem koraku občutek, da ste zelo zaželeni. Odprto se boste pogovorili o stvareh, ki vam še niso popolnoma jasne. Zbrane misli bodo vodilo k lepemu zaključku tedna.

Kozorog

S svojimi skritimi željami, ki bi jih bilo smotrno tudi uresničiti, boste prišli do številnih spoznanj. Ne bodite odklonilni, ko vas bo nekdo prosil, da mu prisluhnete, saj bi lahko prebudili dolgoročne ovire v komunikaciji. Situacija v petek, ko bo luna v devici, bo prekinila sanjarjenje in vas usmerila v tehtna izhodišča. Vsako besedo si boste razlagali na pravi način, zato nesporazumov v nedeljo ne bo na spregled, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

S soncem v ovnu, ki vam bo do petka pričaralo pestre dni, sprejmite dejstva, o katerih že dlje časa premlevate. Prav tako se posvetite ljudem, ki vas spoštujejo. Določene odločitve, povezane s čustvi, bodo od vas zahtevale močan karakter ter nekaj odrekanja. V nedeljo, ko vas bo spremljala energija tehtnice, se poglobite vase, preden storite na ljubezenskem področju, še posebej če ste v razmerju, kakšno neumnost.

Ribi

Dogajanje na ljubezenskem področju bo krojila energija Venere v znamenju ovna, zato pričakujte strastne podvige in željo po svobodnih odločitvah. Znali boste poskrbeti, da bodo želje uresničene, se postaviti na pravo mesto in zahtevati odgovore. Konec tedna vam prinaša manjšo nevihto na družinskem področju. Zadeve se bodo polegle prav tako hitro, kot bodo vzkipele, zato skušajte ostati pozitivno usmerjeni.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!