Tedenski horoskop (od 15. do 21. 8. 2022): Pozorni bodite na prvi vtis

Magazin 12. Avg 202213:20
Delite:
tedenski horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Tedenski horoskop: Preverite, kaj vse čaka vaš horoskopski znak v prihodnjem tednu. Morda vas kaj prijetno preseneti.

Oven

Zainteresiranost za nekaj novega bo z energijo Venere v znamenju leva naraščala in z lahkoto se boste znašli na prijetnem zmenku, ki vas bo razvedril. Za reševanje poslovnih in finančnih zadev bo najbolj ugoden petek, saj vas bo spremljala neverjetna vztrajnost. Prišli boste tudi do določenih spoznanj, ki bodo prebudila dušo in srce in vas počasi usmerila v notranje zadovoljstvo. V nedeljo se boste ukvarjali z reševanjem določenega odnosa, ki je za vas uganka, napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Odgovori, ki jih boste prejeli, vam sprva ne bodo najbolj všeč, nato boste spoznali, da je ravno to tisto, kar v tem trenutku potrebujete. Nikar ne odlašajte in ne prestavljajte pomembnih odločitev. Potrebovali boste več pozornosti, zato boste proti koncu tedna, ko luna prehaja v dvojčka, poskrbeli, da si vas bodo dobro zapomnili. Nastopilo bo tudi prijetno olajšanje v medsebojnih odnosih, razčistili boste s tistimi stvarmi, ki so vas mučile.

Dvojčka

Na prvo mesto stopata z energijo leva plemenitost in dostojanstvo, zato boste veliko lažje kos svojim podvigom. Če niste gotovi vase, se lahko v karieri pojavi nekaj težav z organizacijo. Rešitev je, da prosite nekoga za pomoč. Proti koncu tedna bo vse skupaj končno dobilo bolj prijetno sliko, zavedati se boste začeli, da ste s svojim življenjem povsem zadovoljni in da vam nič ne manjka.

Rak

Pazite v začetku tedna še posebej pri tistih, ki do vas niso najbolj iskreni. Dobili boste določeno informacijo, ki bo vplivala na vaše mnenje pri kariernih odločitvah. Nekaj negativnih izkušenj, ki se bodo nizale proti koncu tedna, vas lahko spravi v slabo voljo. Razočarani boste korakali na mestu in se obotavljali narediti odločilni korak. Precej bolj vročekrvni boste v nedeljo, mikale vas bodo avanture ter pikantni pogovori, napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Zoprnega položaja se boste rešili tako, da se boste malce bolj poglobili v zadevo, ki je nastala zaradi površnosti ali neprevidnosti. Zavedati se boste začeli, da so pozitivne misli tiste, ki lahko izboljšajo marsikaj. Finančno področje v petek prebuja skrbi in vam za krajši čas onemogoča načrtovanje za prihodnost. Povečana bo tudi želja po potovanjih in raznih spontanih izletih. Zakaj pa je ne bi morda uresničili?

Devica

Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete, saj bi lahko v vsej naglici v torek, ko bo luna v ovnu, spregledali bistvo. Prvi vtis bo tokrat odločilen. Dobro premislite, koliko časa boste posvetili delu, ki vas notranje vznemirja. V nasprotnem primeru si boste nakopali dodatne skrbi. Vaše počutje bo v soboto, ko bo luna v dvojčkih, spremenljivo, vse skupaj bo odvisno od tega, kaj boste v določenem trenutku pričakovali, napoveduje tedenski horoskop.

Tehtnica

Pozornost bo v začetku tedna usmerjena na karierno področje. Nihče ne more vedno opravljati le tistega, v čemer je najboljši, zato se čim prej sprijaznite z dejstvi. Odločitve bodo končno izid utemeljenega premisleka. Ugotovili boste, da se lahko zanesete le nase. Kljub energičnosti, ki jo boste zaznavali, ne bodite prehitri na cesti in pri resnih opravilih. V nedeljo, ko boste navihani in nasmejani, bo sreča na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju.

Škorpijon

Pozabili boste na skrbi, ki vam že nekaj časa ne dovolijo mirnega spanca. Ker boste zaznavali prebujeno kreativnost, se lotite opravil, pri katerih je na prvem mestu ustvarjalnost. Pozabite na bližnjice, ki vam jih bo predlagal nekdo od sodelavcev. Nekaj boste v soboto naredili po občutku, predvsem zato, ker se bodo okoliščine ves čas spreminjale. Ljubezenska iskrica bo preskočila v nedeljo, ko se boste odzivali zelo strastno.

Strelec

Usmerili se boste v zabavo in brezskrbnost. Spoznate lahko prijetne obraze, s katerimi se obetajo tudi dolgoročne povezave. Nikar pa preveč ne obujajte spominov o preteklosti in določenih zadevah, ki so z njo povezane. V domačem okolju se ne držite tako nazaj, ampak pogumno izrazite svoje ideje. Poiščite užitek tam, kjer vas bodo sprejemali takšne, kot ste v resnici, saj nimate energije, da bi se zaradi nekoga pretvarjali.

Kozorog

V ponedeljek pričakujte majhne, komaj opazne spremembe, ki pa bodo prej ali slej sprožile tudi pomembno vprašanje na osebnem področju. Pogumno se boste usmerili v čustvene dogodivščine, ki vam bodo polepšale poletne dni. Če boste prebudili potrpežljivost, se boste veliko lažje soočili z vsem skupaj. Marsikaj vas bo konec tedna malce obremenilo, zato prenehajte s težjimi opravki, če boste začutili, da se nečesa ne morete spomniti.

Vodnar

Glede kariernih odločitev bodite bolj previdni, saj vas spremlja neugoden vpliv, ki lahko povzroči zaplete. V torek se vam bodo pospešeno uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas presenetijo. Nikar z nezaupanjem ne blokirajte dobrim energijam, da bi vam lahko pomagale. Konec tedna boste pomirjeni, saj vam bo vse šlo od rok. Dobili boste več zagona, prav tako boste pritegnili več pozornosti. Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete, saj vas bo to sproščalo.

Ribi

Veliko se vam bo v tednu pred vami dogajalo na področju kariere in denarja. Uspešni ter pogumni boste veliko bolj, kot ste pričakovali. Zato naj vam ne bo žal, če boste dopust morda preložili. Trud se bo zagotovo obrestoval, kmalu boste spoznali, kaj ste pridobili, napoveduje tedenski horoskop. Dobro veste, da običajno po veliko govorjenja na koncu ostane vse tako, kot je, zato poskrbite zase in nikar v družinskem okolju v nedeljo ne ovinkarite. V ljubezni ne pričakujte preveč.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

 

Komentari

Vaš komentar