Tedenski horoskop (od 15. do 21. januarja): Prihajajo lepa presenečenja

Magazin 12. Jan 202410:24 0 komentarjev
Par se fotografira
Foto: PROFIMEDIA

Nov teden za nekatere prinaša spremembe na finančnem področju. Preverite, kaj v tedenskem horoskopu pravijo astrologi za vaš horoskopski znak.

Oven

Čeprav boste v začetku tedna občutili željo po počitku, vas bodo situacije prisilile, da obrnete nov list. Namesto miru in tišine raje izberite odločno usmerjanje, ki je običajno v vaši navadi. V petek bo izjemno prijetno, ko bo luna v biku, saj boste dobili vlogo, ki vam ustreza in vas postavlja v boljši položaj. Presenečeni boste nad svojo zagnanostjo in motivacijo, ki s sabo prinaša tudi nagrado, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Zvezde bodo na vaši strani v začetku tedna, še posebej na finančnem področju. Uživali boste v malenkostih, ki jih drugi morda spregledajo, hkrati pa boste gradili uspešno zgodbo. Iskrenost bo v drugi polovici tedna igrala pomembno vlogo. Na ljubezenskem področju se boste v soboto, ko luna prehaja v dvojčka, zbrali in usmerili v nove podvige. Nekdo vas lahko v nedeljo prijetno preseneti, zato se odzovite čim bolj spontano.

Dvojčka

Sprijaznite se, da je včasih treba popustiti in sprejeti tudi drugačna mnenja. Morda boste opazili, da se znova znajdete v nesmiselnih napakah, zato skušajte biti bolj dosledni. Ne zapirajte se vase čez teden, saj bi lahko spoznali nekoga in uživali v dobri družbi. V nedeljo se bo aktivirala skrb za okolico, vendar majhne stvari ne bodo opazne tako, kot bi si želeli. Pričakujte tudi manjše zdravstvene težave, ki jih boste lahko premagali z gibanjem v naravi.

Rak

Napetost, ki se je boste težko znebili brez razčiščevanja, se bo odražala na področju dela in poslovnih stikov. Zaupajte, da se bodo stvari z vztrajnostjo in premišljenostjo obrnile v vašo korist. Potrebovali boste več zbranosti in odločnosti, predvsem vezano na področje denarja. Na čustvenem področju boste v nedeljo, ko bo luna v dvojčkih, raztreseni. Začeli se boste zavedati, da potrebujete sveže izzive, in boste pripravljeni tvegati ter se imeti lepo, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

V teden boste vstopili polni strastne in optimistične energije, ki vas bo vodila k opuščanju dvomov in nadaljevanju s pravim slogom. Z veseljem se boste odzvali na pohvale, ki vam bodo pomagale premagati omejitve. Pri pomembnih odločitvah, kjer sami niste prepričani, boste konec tedna prisluhnili nasvetom prijateljev. Morda se celo nekdo, ki je bil hladen, vključi in nasmehne s pomočjo kakšne lepe geste.

Devica

V ponedeljek, ko bo luna v ribah, se skušajte prilagoditi drugačnim razmeram, da ne izgubite pravega občutka. Doma se lahko marsikaj začne vrteti v nevarno smer, vendar ostanite zvesti svojim odločitvam. Tako ne boste le uspešni, ampak tudi bolj sproščeni. V nedeljo boste pripravljeni na zabavne debate, ki bodo razvedrile vzdušje.

Tehtnica

Ideje, ki so se nabirale že dlje časa, boste znali pravilno usmeriti. Zaradi svoje prodornosti lahko pričakujete pomembne korake in sodelovanje z nekom, ki vam zaupa zaradi iskrene narave. Če boste vztrajni in motivirani, vam bo uspelo več, kot ste upali. V petek vas čaka pomemben pogovor, zato pripravite argumente, s katerimi boste prepričali nasprotno stran, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

V pomoč vam bo, če vas bodo nekateri izzvali s hudomušnostjo, predvsem zaradi iznajdljivega pristopa. Z veseljem boste sprejeli predlog, ki ga boste dobili naključno, saj ste že nasičeni starih vzorcev. Proti koncu tedna boste preveč zadržani, da bi vas nasprotna stran razumela, kaj si v resnici želite. Samota v nedeljo vam bo dala možnost, da dokažete, da lahko vse, kar se vam dogaja v zadnjem času, rešite sami.

Strelec

Uspeh na področju kariere vas bo razveselil, saj bo pozitivno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo s premišljenim delovanjem začelo krepiti. Dokazali boste, da ste sposobni vztrajati in da ste zelo sposobni. Nekdo od sodelavcev vas bo navdušil, zato predloga nikar ne odklonite. Usode se bodo v nedeljo, ko bo luna v znamenju dvojčkov, razpletle v pozitivnem smislu. Bodite pa do sebe in svojih bližnjih manj strogi.

Kozorog

V teden boste stopili optimistično naravnani, saj bodo povabila neprestano deževala. Še več simpatičnosti in privlačnosti se prebuja, vendar bodite pozorni, da se izognete tistim, ki bi radi krojili vašo pot. Posvetite se svojemu zdravju, saj je vaša kondicija že nekaj časa slaba. Počnite predvsem tisto, kar si želite in potrebujete, ne pa tistega, kar mislite, da morate. V nedeljo bodo sproščeni ljudje kot nalašč za vas, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Pogovor z izkušeno in samozavestno osebo prinaša lažje odločitve, prav tako lahko po odločitvi, ki jo boste sprejeli, napredujete na osebni ravni. V medsebojnih odnosih opazite nekaj nenavadnega, zato si priznajte, da je življenje lahko zelo prijetno. V petek boste za trenutek brez besed, nato pa se boste pogumno podali v novo rešitev. Navezovanje novih stikov je na obzorju, tudi v družinskem krogu lahko pričakujete srečne okoliščine.

Ribi

V pogovorih boste zaradi notranjega nemira, povezanega z zasebnim področjem, čutili notranji nemir. Kljub temu bodo besede na ljubezenskem področju okrepljene z lepimi mislimi. Čeprav boste prepričani, da prihaja ščepec sreče, se lotite zadev s pravega zornega kota. Ne nasedajte praznim besedam, saj je morda nekdo le ljubosumen zaradi vaše iznajdljivosti. Želje po spontanem dogajanju v ljubezni se bodo v nedeljo prebudile, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!