Tedenski horoskop (od 17. do 23. 6.): kako kaže vašemu znamenju

Magazin 14. Jun 202416:27 0 komentarjev
tedenski horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Prihodnji dnevi bodo za nekatere kar pestri, napovedujejo astrologi. Preverite, kaj tedenski horoskop napoveduje vašemu znaku predvsem na področju financ in ljubezni.

Oven

Ker verjamete vase, bodo nekateri zelo presenečeni, ker vas, tudi če se bo vse zapletlo, nič ne bo spravilo v slabo voljo. Zakopali se boste v kreativne načrte, kar vam prinaša občutek, da se nekaj premika. Od nekoga boste pričakovali več kot le besede, zato boste z Merkurjem v znamenju raka iskreno povedali, da ste razočarani. V soboto se bodo kljub temu, da nastopi polna luna, misli vrtele okoli zabavnega dogajanja, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Sonce v dvojčkih, ki s počasi poslavlja, vam obljublja še zadnji skok v boljše počutje. Lažje boste uresničili svoje želje ter se približali občutku, da je vse tako, kot mora biti. Pestro dogajanje vas bo razbremenilo napetosti, ki ste jih bili deležni v zadnjem času. V soboto boste kljub vplivu polne lune, ki ga boste tokrat premagali, pripravljeni narediti korak k boljšim odnosom v domačem okolju. Pomembno bo, da se vsi uskladite.

Dvojčka

Zadovoljstvo, povezano z ugodnimi situacijami na področju kariere in denarja, bo v začetku tedna ustvarilo sonce v vašem znamenju, ki se počasi poslavlja. Priložnost bo najprej zamajala občutek presoje, nato se bo v trenutku dvignil vaš ego. Ljubezen stopa na vrh seznama v soboto, ko nastopi polna luna. Želeli si boste več bližine, nežnih trenutkov ter spolnosti. Dobro se boste počutili tudi v družinskem okolju.

Rak

Nikar se zaradi Merkurja, ki prehaja v vaše znamenje, po nepotrebnem ne obremenjujte z nečim, kar lahko mirno izpustite. Zmotilo vas bo, da ne boste mogli imeti zadnje besede. Posvetite se, če se vas bo dotaknil občutek, da ne veste, kaj bi sami s sabo, ožjemu krogu prijateljev, ki jim lahko zaupate. V soboto, ko nastopi polna luna, se bodo čustva intenzivno prepletala ter vas vodila v razčiščevanja. V nedeljo pa si boste končno dovolili odklop.

Lev

V začetku tedna, ko se bo luna nahajala v škorpijonu, boste najprej od nekoga želeli razlago, nato si boste z ugodnim odgovorom nadeli žareč nasmešek. Vse zadeve, ki so povezane s čustvenim delovanjem, se bodo zaradi vpliva Venere v znamenju raka reševale v ugodni smeri. Nobena ovira vas ne bo prestrašila, zato boste o tem, kar zaznavate tudi v soboto, ko nastopi polna luna, odkrito spregovorili. Srečo boste z veseljem delili tudi z drugimi.

Devica

V prvi polovici tedna, ko se bo sonce še nahajalo v znamenju dvojčkov, pokažite, da znate prestopiti tudi utečene okvirje. Združevanje interesov bo velik zalogaj, ki bo od vas zahteval, da spremenite smer razmišljanja, ter se usmerite v pridobivanje informacij. Nekomu se boste v soboto oglasili z zamudo, zato naj vas ne preseneti nekoliko negativen odziv, za katerega bo verjetno kriva energija polne lune. Družinskih vprašanj se boste izogibali.

Tehtnica

Na področju ljubezni se boste z vplivom Venere, ki prehaja v znamenje raka, znašli v prijetni in navihani uganki. Spoznali boste, da iskren pogled pove več kot tisoč besed. Radovedno boste v petek, ko se bo luna nahajala v strelcu, čakali na razplet dogodkov, vendar bo strah popolnoma odveč, saj se bodo nanizale optimistične rešitve. Kljub lenobnemu razpoloženju boste z energijo kozoroga v nedeljo doma veliko postorili.

Škorpijon

Sodelavci bodo v začetku tedna, ko boste z energijo lune v svojem znamenju nepremagljivi, presenečeni nad vašim delovanjem. Tudi če bodo podvomili o vas, boste sposobni zagovarjati svoja stališča. V ljubezni se boste izkazali s prijetnim presenečenjem, ki ga boste z veseljem pripravili brez posebnega razloga, in se po dolgem času sprostili. Tam, kjer je potrebno, se boste v soboto kljub polni luni izkazali na najboljši način.

Strelec

Poslovno področje boste dali zaradi Venere v znamenju raka, ki vas bo povabila v svet intenzivnih čustev nekoliko na stran. Brez prave volje in motivacije za resne obveznosti se boste sredi tedna raje posvetili učenju tistega, kar vas zanima. Samski strelci in strelke se boste v soboto, ko nastopi polna luna, z dobro voljo in povišano mero strasti usmerili v iskanje primerne osebe. Vezani boste hrepeneli po prijetnih potrditvah.

Kozorog

Z energijo Merkurja, ki prehaja v znamenje raka, boste, če vam nekaj ne bo všeč, ob nepravem trenutku povedali vse, kar vam leži na duši. Boljše se boste počutili na področju čustev, kjer vas bo Venera v raku razveselila z željo po nežnih prijemih in objemih. Samski, če boste pokazali iskreno zanimanje ter naredili pogumen korak, se vam lahko zgodi nekaj zelo prijetnega. Družinski pogovori vas usmerjajo k razbremenitvi.

Vodnar

Če boste zaradi hitrega tempa, v katerem ste se znašli, utrujeni, vam bo vpliv Merkurja v raku omogočil, da lahko začnete delovati bolj počasi. Ko si boste spočili, boste močnejši in bolj prepričani vase ter v svoje kreativne odločitve. V soboto, ko nastopi polna luna, boste jezni nase ter razdražljivi. Nikar si ne zatiskajte oči pred resnico, ki bo vedno bolj vztrajno želela priplezati na plano. V družinskem okolju bo tudi v nedeljo vladala manjša zmeda.

Ribi

V službi se boste morali, če želite ohraniti lepe odnose, bolj potruditi, da bo vse izpolnjeno ob pravem času, saj lahko zaradi Merkurja v raku kakšno pomembno zadevo spregledate. Poskusite obvladati svoje sume, ki vam le škodijo, saj zaradi njih niste sproščeni. Čim bolj se oddaljite od raznih ugibanj, ki vas lahko v petek le zmedejo. V soboto, ko nastopi polna luna, se lahko prebudi nekaj zoprnih in obremenilnih preizkušenj.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!