Tedenski horoskop (od 18. 4. do 24. 4. 2022): res bo intenzivno!

Magazin 15. Apr 202212:37 > 12:47 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Tedenski horoskop: teden, ki prihaja, zagotovo ne bo dolgočasen, nekatera znamenja bodo pred izzivi, za druga se bodo zaključila določena obdobja. Preverite, kako kaže vašemu znaku.

Oven

Izkoristite vsako priložnost, le tako ne boste več pod pritiskom. V ljubezni boste v sredini tedna manj optimistični, kot ste običajno. Pomanjkanje zbranosti bo krivo, da se vam bodo dogajale ravno tiste napake, ki ste se jim želeli izogniti. V petek boste zajadrali nasmejani, poleg tega tudi usmerjeni k osebnemu napredku. Pripravljeni boste na kompromise in pogajanja, kljub temu pa boste v kočljivih trenutkih ohranili svoj ego, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Na področju ljubezni boste imeli občutek, da ste v vrtincu. Morda bo prav to izkušnja, ki vas bo prisilila v intenzivno razmišljanje. Uspelo se vam bo potegniti iz težavnega položaja. V karieri poskrbite tudi za materialno plat. Pri svoji odločitvi upoštevajte tudi razum, šele potem sprejmite dokončno odločitev. V soboto vam bo vse skupaj veliko bolj jasno. Oddajali boste zelo pozitivno energijo. V družbi boste zaželeni in povsod se boste znašli v središču pozornosti.

Dvojčka

Z nekom od sodelavcev tokrat ne bosta našla soglasja, kar vas utegne spraviti v slabo voljo. Raje se posvetite osebnemu področju, saj boste tam bolj uspešni. Nekaj bo pritegnilo vašo pozornost, posebno če je nekoliko nepredvidljivo. Tokrat se boste v vse skupaj podali brez pomislekov. Zavedate se dejstev, pred katerimi ste si zatiskali oči. Mars v ribah vas bo usmerjal v kreativnost in ustvarjalnost. Zalotili se boste celo, da po tihem razmišljate o korenitih spremembah.

Rak

V teden, ki ga bo polepšal Mars v znamenju rib, boste vstopili radovedni in spočiti. Pozorno opazujte, saj se boste tako najlažje odločili glede nečesa, kar je lahko v prihodnosti ključnega pomena. Dobili boste odlično ponudbo, vendar bo treba vložiti vanjo še precej energije, preden se bo obrestovala. Začnite na začetku in naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč. Čas je, da se premaknete naprej in se ne posvečate več malenkostim, ki so nepomembne in ne vodijo nikamor, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Ustavite se in si poiščite novih izzivov, z dobro voljo pristopite k ljudem in poiščite pot do bolj sproščenega delovanja. Pomagala vam bo tudi Venera, ki bo sestavila misli in vas popeljala v bolj razigrane odnose. Če boste resnično verjeli v to, kar počnete, vam nihče ne bo mogel spodnesti tal pod nogami. Ugotovili boste, da se že dolgo niste zabavali v pravem pomenu, zato si boste konec tedna z veseljem privoščili odklop.

Devica

Določene odločitve bodo od vas zahtevale veliko zrelosti. Po eni strani si boste želeli več poglobitev, po drugi stani boste bežali od kočljivih vprašanj. Možnosti boste imeli tudi tam, kjer najmanj pričakujete, saj boste izžarevali karizmatičnost. V soboto boste spoznali, da ste v preteklem obdobju preveč gledali na to, kaj si mislijo drugi, in se premalo usmerjali vase. V nedeljo bo več časa za prijetne stvari, ki bodo ponovno prebudile vašo razigranost

Tehtnica

Veliko se bo dogajalo na čustvenem področju, saj boste deležni sumničavih vprašanj in besed. Pazite, da se boste pravilno odzvali, saj priložnost zamujena, ne vrne se nobena. Pomembno bo, da se soočite s svojimi strahovi. Namenite v soboto nekaj energije tudi prijateljem, ki bodo potrebovali nasvete. Pomembna informacija bo olajšala izbiro in vas naredila zadovoljne ter samozavestne. Kar je bilo težjega in obremenilnega, je končno za vami, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

V tednu pred vami boste želi sadove preteklega dela, pazite le, da ne boste preveč zapravljali. Ker obožujete dogajanje, se boste najverjetneje znašli v odlični družbi in si s tem polnili baterije za nadaljnje obdobje. Nekoliko boste v petek napeti, saj se določene zadeve ne bodo odvile po pričakovanjih. Nekoga od domačih nikar ne izzivajte z drobnimi malenkostmi, saj bi lahko povzročili konflikt in napete odnose. Veliko bo odvisno od vas, zato delujte premišljeno.

Strelec

Največ se bo v začetku tedna dogajalo na domačem področju, kjer se bo vsak obračal v svojo smer. Z ubranimi besedami boste dosegli več kot s kritičnim pristopom. Pazite na finančni načrt, ki ste si ga zastavili, saj lahko z nepremišljenim delovanjem hitro zaplujete v nepričakovane dolgove. Odločili se boste za krajšo pot, motilo vas bo le, da se bodo zadeve odvijaje preveč počasi za vaš okus. Vse skupaj boste želeli pospešiti.

Kozorog

Ne razmišljajte preveč, kaj vas čaka v prihodnosti, raje uživajte v vsaki priložnosti, ki vam bo dana sedaj. Odpira se nova možnost glede dela, ne bo vas motilo niti to, da ste že preobremenjeni. Zanesete se lahko na energijo Venere, ki vam bo namenila srečo na področju čustvenih zadev. Zlahka boste tudi tisti kozorogi, ki ste samski, navezovali stike. Končno se boste, kot je v vaši navadi, znova začeli vzpenjati proti cilju. Pot pa bo težja kot običajno, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Prijetna usklajenost na čustvenem področju bo vir optimizma in novih moči. Znova boste našli pravo ravnovesje, čeprav boste v notranjosti na trenutke delovali nemirno. Na področju kariere se bo pojavljala nervoza. Nikakor vam ne bo uspelo narediti stvari, ki ste jih načrtovali. Probleme vam bodo povzročale tudi finance, ki ne bodo v najboljšem stanju. Vaša najboljša možnost je, da se umirite in počakate, da bodo težki dnevi minili. Najprej boste zmedeni, nato se boste usmerili k rešitvam.

Ribi

V tednu pred vami boste razmišljali drugače. Zaželeli si boste svobode, določene zadeve boste brez slabe vesti postavili na kocko, vendar nikar brezglavo ne tvegajte, saj bi vam bilo kasneje žal. Najprej razmislite, nato se odzovite. Venera vas bo vas spodbujala k uresničitvi ter vas odvrnila od praznega govorjenja brez dejanj. Čas je ugoden, da se s čustvi soočite in razmislite, po čem najbolj hrepenite na področju ljubezni, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!