Tedenski horoskop (od 18. do 24. 7. 2022): Čustva so na prvem mestu

Magazin 15. Jul 202211:15 0 komentarjev
Tedenski horoskop
Profimedia

Nov teden za marsikateri znak prinaša nove ovire in priložnosti. Preverite, kaj zvezde pravijo za vaše horoskopsko znamenje.

Oven

V tednu pred vami, ko Venera prehaja v znamenje raka vas bodo vodila čustva, določala bodo meje dopustnega in vas usmerjala na iskreno pot. Sredina tedna bo nekoliko bolj naporna, saj bodo v ospredju predvsem nejasnosti, razum pa boste potisnili v ozadje. Vezani se boste pripravljali na to, da bi izpeljali zelo pomemben pogovor. Konec tedna vam bo končno namenjeno, a reakcija nasprotne strani ne bo takšna, kot predvidevate. Svoje misli in čustva boste v nedeljo uredili do te mere, da boste na vse gledali bolj optimistično.

Bik

Če vas preganjajo nedokončane obveznosti boste v torek, ko Merkur prehaja v leva trdno prijeli za delo. Potrebno se bo sprijazniti s tem, da bo potrebno določene pomembne načrte prestaviti. Na čustvenem področju boste prehajali v nove rešitve, ki vam prinašajo več bližine in globine z ljubljeno osebo. V petek, ko Sonce prehaja v leva se boste zaustavili pri nalogi, ki bo od vas zahtevala več natančnosti in prilagajanja. Ne vrzite puške prehitro v koruzo. Tisto, s čimer ste odlašali, boste morali rešiti.

Dvojčka

Določene stvari se zopet ponavljajo, čeprav še vedno upate, da se bo vse skupaj zaključilo pozitivno. Ne zatiskajte si oči pred dejstvi, ki bi jih bilo trenutno nujno potrebno upoštevati. V drugi polovici tedna skušajte na področju dela in denarja delovati predvsem premišljeno. Če se boste najprej vprašali, kaj si v resnici želite, bo pot do izpolnitve želja veliko lažja. V nedeljo prehajate v obdobje, ko vam bo najbolj pomembno, da ste zadovoljni sami s sabo, ne glede na to, kako se ob vsem tem počutijo ostali. Svojim idejam boste dodali nekaj pozitivnega pridiha.

Rak

V prvih dneh tedna, ko Venera prehaja v raka se odločite po svoje, prisluhnili vam bodo, ter vas upoštevali. Poslovne zadeve vas bodo malce obremenile s svojim tempom, ne pozabite najprej izračunati stroškov, da vas kasneje ne presenetijo v negativni smeri. Sredina tedna bo namenjena hitrim rešitvam in izčrpnim pogovorom, ki lahko prinesejo veliko bolj jasno sliko. Lahko tudi osebno napredujete, čeprav se boste ukvarjali tudi z manjšimi napetostmi v družinskem krogu, kar ne bo najbolj enostavno.

Lev

V začetku tedna bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delovanje, zato prestavite težje naloge, ki bi od vas terjale veliko koncentracije. Nočete si privoščiti več in se povsem prepustiti čustvom, saj še niste čisto odločeni. Izogibajte se informacijam sumljivega izvora, ki bi lahko vplivale na vaše zaznave. Izberite si miselno nalogo, ki bo možgane zaposlila, s tem pa se boste izognili napadom kritike in drugih stvari. V ljubezni se boste konec tedna izogibali dokončnim odgovorom. Po glavi se vam bodo pletle negativne misli.

Devica

Zmeda, ki se bo zaradi vpliva Venere, ki prehaja v raka pojavila bo močnejša od vaše volje, zato se nikar preveč ne obremenjujte, če kakšna stvar ne bo končana ob pravem roku. Kljub vsemu se boste znašli in si uredili razmere tako, da vam bo ustrezalo. Pazite le, da ne spregledate pomembnih signalov na področju financ. V soboto ne boste imeli časa, da bi se obremenili s podrobnostmi, soočiti se bo treba z obveznostmi. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi, saj vas opozarjajo na nekaj, kar bi bilo potrebno spremeniti.

Tehtnica

Zmota, ki je boste deležni, se bo prelevila v večjo težavo, s katero se bo potrebno direktno soočiti. Bolj natančno si zastavite cilje in se nikar ne vdajte v negativno razmišljanje, saj že v četrtek prehajate v boljše počutje in zadovoljstvo, ki bo povezano še posebej s pripetljaji na osebnem področju. Zaupali vam bodo tudi nekaj novih nalog, pri katerih se boste dobro odrezali. Nekdo vas bo v soboto osvajal na zanimiv način, kar bo v vas ponovno prebudilo spečo ljubezen in čudovite občutke. Skrbi, ki ste jih bili deležni, se počasi umikajo vstran.

Škorpijon

Izogibajte se zaradi Venere ki prehaja v raka in prebuja občutljivost konfliktom. Ne boste razmišljali o tem, kaj vas je pripeljalo do razpoloženja, ki mu bodo sledile burne reakcije. Razrešili se bo potrebno določenega bremena in sprejeti spremembe. Obremenjeni boste tudi zaradi pritiskov nekoga, ki vas ne pusti na miru. Delo bo tudi proti koncu tedna potekalo bolj počasi, saj vam bo primanjkovalo motivacije in vztrajnosti, nagajali vam bodo tudi komentarji. Soboto si boste zapomnili še dolgo, saj vas bo nekdo presenetil in vas pripeljal do spoznanja.

Strelec

Počutili se boste varne in zadovoljne, zato ne boste želeli drastičnih sprememb. Zaradi prehoda Venere v raka boste ranljivi in občutljivi, kar bo v medsebojnih odnosih povzročilo precej težav. Nekdo od sodelavcev vam bo obzirno povedal svoje mnenje, kar vas bo najprej vznemirilo, po tehtnem razmisleku mu boste pritrdili. Na področju ljubezni boste najbolj aktivni v soboto in nedeljo, ko se bodo nizale tudi prijetne priložnosti. Z iskrenimi besedami ter dejanji boste dosegli več, kot ste pričakovali.

Kozorog

Na področju kariere in denarja je vsako sumničenje odveč. Poskusite se sprostiti in ugotoviti, kaj si želite. Ne ustrašite se misli, da končate določeno poglavje in začnete na novo. Če boste dobro razmislili, boste pravočasno našli prave besede in odgovor. Sestavite tudi tiste misli, ki so zmedene. V ljubezni se lahko proti koncu tedna z neprimerno komunikacijo zapletete v kakšen nepotreben konflikt. Nedelja bo primeren dan za učenje in druge intelektualne korake, ki vas bodo navdihnili.

Vodnar

Končno boste zopet pogumni in samozavestni, kar vam daje moč in voljo za delo in druženje. Na področju ljubezni boste izlili čustva, se pogovorili sami s sabo in z nekom, ki vam veliko pomeni. Prihaja tudi pomembna osebna sprememba, ki vas bo navdihnila s pozitivno energijo. Nagradite konec tedna potrpežljivost in razumevanje družinskih članov, ter naredite tokrat nekaj posebnega za njih. Imejte v mislih, da se vaše želje in potrebe lahko tudi spremenijo.

Ribi

S prehodom Venere v znamenje raka boste bolj analitični in pripravljeni za čiščenje ter spremembe na področju čustev. Nikar pa ne pretiravajte in si privoščite tudi nekaj spontanosti. Zadnje čase ste bili malo preveč radodarni, tudi tam, kjer vas ne spoštujejo dovolj. V kolikor se boste proti koncu tedna postavili zase, boste lahko težave še pravi čas preprečili. Okoliščine vam bodo naklonjene, še posebej če se boste odločali povsem samostojno, brez vmešavanja ostalih. Zlahka boste v nedeljo uresničili svoje želje.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!