Tedenski horoskop (od 18. do 24. 9.): Poudarek bo na karieri

Magazin 15. Sep 202309:58
Mesečni horoskop
Profimedia

Kariera predstavlja pomemben delček mozaika posameznika, zato v tedenskem horoskopu preverite, kaj vam na tem področju napoveduje horoskop. Seveda ne smete pozabiti tudi na svoja čustva.

Oven

V ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu, se boste odkrito pogovorili ter spoznali, da vas zaletavost ne vodi v rešitve, ampak le v konfliktne ter konfuzne situacije. Če bo nekdo od vas zahteval odgovore, odgovorite razumsko, ne prepuščajte se občutljivosti. Proti koncu tedna boste nekoliko nestrpni, spoznali boste, da vam določene situacije, ki jih doživljate na čustvenem področju, ne ustrezajo več. Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pomemben pogovor, zato vse skupaj razložite, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Na področju kariere preglejte, kar je pomembnega, in v mislih obnovite ključne dejavnike. S prijetnim srečanjem boste v torek, ko bo luna v škorpijonu, na igriv način popestrili svoj čas. Motilo vas bo, da ne boste dovolj mirni, da bi se pogumno podali v reševanje zahtevne finančne situacije. Svoj naslednji korak nadzirajte, potrpite in počakajte na svoj trenutek. Nikar se ne ustrašite, če bo vse skupaj delovalo zelo naporno.

Dvojčka

V začetku tedna se zanesite na svoj občutek, saj se lahko ponudi priložnost, ki je nikakor ne bi smeli zamuditi. Dogajanje v službi se bo v sredo umirilo, zato boste lahko določene stvari odrinili na stranski tir in se posvetili zadevam, ki ste jih pred kratkim začeli. Ni razlogov, da bi se na čustvenem področju, kjer vam nekaj ne bo ustrezalo, zapletli v prepire. Zavedate se, kje bi lahko poiskali novi, boljši nasvet, vendar nimate dovolj energije, da bi vse skupaj izpostavili, vam napoveduje tedenski horoskop.

Rak

Kljub direktnemu Merkurju bodite na področju kariere pozorni na dogajanje in ne izgubljajte živcev, tudi če bo komunikacija z določenimi posamezniki zelo naporna. Zanesite se na svoj razum, ki vas vodi k stabilnim odločitvam. Prijeten kompliment bo čez vikend, ko se boste znali odklopiti, ugodno vplival na vašo samopodobo, kar vam bo na čustvenem področju dajalo še posebno moč. Ne zapirajte se vase, saj v življenje vstopajo novi ljudje.

Lev

Na področju kariere si boste s soncem, ki bo čez teden še v devici, pridobili večjo prednost, zato vas bo še nekaj časa težko dohiteti ali premagati. Brezskrbno razmišljanje se bo prepletalo s povečano odgovornostjo. Skrbno se boste posvetili delu in poskušali nadoknaditi zamujeno. Veliko bolj intenzivno boste v nedeljo, ko boste utrujeni od vsega, razmišljali o daljšem počitku, ki bo tokrat nekoliko drugačen, vam napoveduje tedenski horoskop.

Devica

Če boste preveč komplicirali, vam bo zmanjkalo časa, da bi postorili vse, kar imate na urniku. Čeprav boste glede sodelavcev neprestano oklevali, vas lahko prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. V petek vas bo obremenjevalo finančno stanje, kar vas bo nekoliko razburilo, zato se namesto pritoževanja raje podvizajte. Po tihem na področju čustev veliko pričakujete, zato se v nedeljo odpirajo privlačne možnosti.

Tehtnica

V ponedeljek in torek, ko bo luna v škorpijonu, bo bistveno, da se držite dejstev, pozorni bodite tudi na okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali. Priložnost vas bo dohitela, ko bo pravi čas in ko boste začeli zaupati v ugodne rešitve. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali usmerjati v donosne naloge. V soboto bodite pozorni, kakšen vtis boste pustili, saj bo na dolgi rok vse skupaj zelo pomembno, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Med neiskrenimi posamezniki nekoliko bolj pazite, saj se lahko, če boste preveč samozavestni, obrnejo proti vam. Notranji nemir, ki vas bo spremljal, boste lahko premagali s tem, da se odpravite nekam, kjer se lahko zabavate. V soboto in nedeljo naj vas ne skrbi, kako se bodo reševale zadeve na področju ljubezni, saj bo vse obarvano z optimistično naravnanimi vibracijami. Nič vam ne bo težko, na vsakem koraku se boste zadovoljno smehljali.

Strelec

Med pogovorom boste spontano dobili nekaj izčrpnih odgovorov, ki vas bodo presenetili v pozitivnem smislu. Do drugih boste prijazni, poskrbite pa, da boste v prednosti tudi v domačem okolju, saj nekdo že dlje časa dvomi o vaši predanosti. V zadnjih dneh tedna se boste znašli v okoliščinah, ko se boste morali rešiti iz zagate. Na področju čustev se vam bo v soboto in nedeljo dogajalo marsikaj spodbudnega in strastnega, vam napoveduje tedenski horoskop.

Kozorog

Na področju kariere, kjer je v zadnjem času vse škripalo, boste počasi dosegli kompromise in se spustili v  pogajanja, ki bodo obrodila sadove. Pripravite si tudi rezervni načrt, predelajte resne zadeve, saj ne boste dovolj zbrani. Priznajte na področju ljubezni tisto, kar čutite, tudi če ne bo iz druge strani najbolje sprejeto. Kovanje načrtov vas bo v nedeljo, ko vas bo navdihnilo sonce v tehtnici, spravilo v dobro voljo.

Vodnar

V začetku tedna se z energijo škorpijona prepustite očarljivi energiji ter si vzemite več časa zase in za prijetne stvari, ki vas lahko razvedrijo. V mislih imejte, kako hitro se lahko odnos, če ga ne negujete, ohladi in kako težko je ponovno vzpostaviti ravnovesje. Nekomu od domačih konec tedna zaupajte svoje težave in poiščite kompromis, ki bo za vse skupaj pozitiven. Če se počutite utrujeni, vam bo redna hoja zagotovila največ moči, vam napoveduje tedenski horoskop.

Ribi

Za samske ribice je pred vami sanjski teden, saj lahko spoznate nekoga in se zaljubite do ušes. Ne glede na vse boste proste trenutke najraje preživljali na zraku. V odnosih lahko tudi tisti, ki ste v razmerju, pričakujete veliko strasti. S svojo tankočutnostjo in sočutjem lahko spremenite in polepšate življenje še komu. Pred vami je teden, ki vam bo pisan na kožo, zato ne sedite križem rok, ko bodo na vrsti nove priložnosti, temveč jih čim prej zagrabite.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

#related-news_4