Tedenski horoskop (od 18. do 24. decembra): Dnevi v ritmu pričakovanja

Magazin 15. Dec 202310:14 0 komentarjev
tedenski horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Počasi se bližajo prazniki in tisti najbolj čarobni čas v letu. V tedenskem horoskopu preverite, kaj se po mnenju astrologov obeta vašemu horoskopskemu znaku.

Oven

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med luno in Saturnom, pazite, da ne izgubite kompasa, saj bo odločitev ključnega pomena za prihodnost. V petek, ko sonce preide v znamenje kozoroga, prihaja veliko sporočil, ki vas bodo še dodatno motivirala, tudi na področju financ. Konec tedna ne boste ničesar prepustili naključju, kljub temu lahko naletite na nekaj, kar bi morali že zdavnaj razčistiti ali rešiti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Čas je, da z zadnjimi izdihljaji energije sonca v znamenju strelca naredite korak, o katerem razmišljate že dlje časa. Največ pozornosti boste do četrtka polagali kariernemu in finančnemu napredku. V domačem okolju skušajte v soboto in nedeljo, ko boste skupaj preživeli več časa, ohraniti prijetno in toplo vzdušje. Na področju ljubezni vas bodo navdihnile spontane razigrane pripombe.

Dvojčka

V tednu pred vami se bodo prepletle prijetne in zanimive energije, zato vam, karkoli boste počeli, ne bo dolgčas. Ker se leto bliža h koncu, se boste nekateri odločili za nenadno prekinitev nečesa, kar je v bistvu slaba navada. Vse skupaj se bo v petek, ko boste želeli čim več postoriti, reševalo veliko hitreje ter bolj taktično, pomembno pa bo, da glede denarja zaupate notranjemu instinktu. Prihaja oseba, ki vas bo prijetno presenetila.

Rak

Čeprav si boste želeli v miru dokončati vse, kar je na urniku, vas bo prav tako mikalo, da se ob večerih pridružite prijateljem. Na področju kariere začnite dajati prednost tistim stvarem, ki se brez vas nikakor ne morejo odviti ali zaključiti, le tako vam bo uspelo vse ob pravem času. V soboto se bo na čustvenem področju prebudilo veliko misli, ki jih boste želeli deliti. V družinskem krogu vas bodo v nedeljo veliko spraševali, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Preveč ste obremenjeni s tem, kaj si o vas nekdo misli, kar lahko vpliva na pomembne odločitve. Branili se boste, da nekoga ne razumete, čeprav je resnica takšna, da se ne želite prilagajati, saj ste vendar kralj ali kraljica. Odločitve, povezane z domom, bodo tiste, ki lahko čez vikend, ko boste skupaj preživeli več časa, postanejo pomemben temelj za prihodnje obdobje. Mikale vas bodo okusne slaščice, vendar ne pretiravajte.

Devica

Če si boste dovolili odklopiti se od težjih opravkov in si vzeti več časa za prijetne praznične priprave, bo ob pravem času vse kot iz škatlice. Petek bo dan, ki vam s konjunkcijo med luno in Jupitrom ponuja več ljubezenske sreče in spontano priložnost, če ste še samski. Konec tedna boste manj natančni in obremenjeni, kot so vas vajeni običajno. Znali se boste prilagoditi in uživati v vsem, kar se bo dogajalo v družinskem krogu.

Tehtnica

Uspeh v začetku tedna zaradi preteklega vloženega truda bo zelo dobro vplival na finančno stanje, ki se bo po nihajočem obdobju začelo krepiti. Ker boste zaradi močnega navdušenja izpostavljeni naivnosti, pazite, da vse, kar je dvomljivo, preverite. Občutek, da ste popolnoma iskreni, bo v domačem okolju za praznično mizo za vikend izpolnil zastavljena pričakovanja, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Najboljše se boste v začetku tedna, ko bo luna v ribah, počutili tam, kjer boste lahko sami s sabo poiskali rešitev, ki jo potrebujete. Poskusite se počasi usmeriti v praznično dogajanje, ki vam bo najbolj ustrezalo za vikend, saj se boste lahko končno v miru pogovorili z družinskimi člani. Jeza, ki jo že dlje časa čutite do določene osebe, se bo začela v nedeljo umikati z obzorja. Sposobni boste celo odpustiti.

Strelec

Izkoristili boste energijo sonca v vašem znamenju ter se podali v veselo dogajanje, prepleteno s prazničnimi energijami. Aktivnosti, povezane s financami, naj še nekoliko počakajo ter dozorijo, pazite tudi, da ne bi tvegali samo zato, ker vas bo nekdo o nečem prepričeval. V domačem okolju boste v nedeljo čez dan prilagodljivi, nič vam ne bo težko, zato vam bodo verjetno zaupali celotno organizacijo, vi pa se boste ob tem počutili ponosno.

Kozorog

Odnosi se bodo v tednu pred vami uredili, pomembno bo le, da ste bolj odzivni kot običajno. Tega, da želite biti sami s sabo, prijatelji žal ne bodo razumeli, zato se srečanjem nikar ne izmikajte. Če boste dovolili, da vas usmerjajo drugi, si boste kljub nenehnemu hitenju lahko zbistrili misli in ohladili živce. V soboto se v krogu družine spontano predajte ustvarjalnosti, saj bo le to tisto, kar vam bo všeč, ker vam tradicija ogromno pomeni, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Že v začetku tedna boste razvijali in vzdrževali optimizem, zato ne boste imeli težav. Ravno nasprotno, znašli se boste v vsakih okoliščinah. Nekaj nenavadnega zatišja pričakujte v četrtek na čustvenem področju, saj boste dvomili o besedah, ki pa bodo morda celo iskrene. Priznajte si, da sami sebi otežujete vse skupaj, zato razmislite o drugačnem, bolj pozitivnem odzivu. V nedeljo boste deležni sočutnih vibracij.

Ribi

Za nekaj, o čemer že dlje časa sanjate, se boste pripravljeni boriti do konca, manjkalo pa vam bo občutka za taktnost. V drugi polovici tedna boste na veliko stvari začeli gledati z drugačnimi očmi, kar bo nekoga šokiralo. Ne pozabite, da pozornost in iskrenost krepita odnose, zato se konec tedna odločite, da nekoga presenetite. Nekateri se boste znašli na razpotju, ki bo dišalo po novih priložnostih.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!