Tedenski horoskop (od 19. do 25. februarja): Luna bo vplivala na počutje

Magazin 16. Feb 202418:26 0 komentarjev
tedenski horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Nov teden v mesecu, ko že začenja počasi dišati po pomladi, za marsikateri znak prinaša veliko lepih dogodkov. Preverite, kako vam kaže.

Oven

Z razlogom boste v začetku tedna, ko bo luna v raku, usmerjeni k večji odgovornosti. Bolj analitično boste tuhtali o opravkih, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Nikar se preveč ne obremenjujte, saj boste imeli dovolj časa, da vse zgladite ter pravi čas uredite. Če imate v petek na urniku načrtovan pomemben sestanek, se zberite, saj Merkur prehaja v znamenje rib, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Nikar ne merite v službi moči, saj vas obkrožajo sodelavci, s katerimi se lahko hitro znajdete na bojni nogi. Namesto da iščete nekaj, česar ni, raje umirjeno počakajte na trenutek, ko boste vse, kar se trenutno dogaja, lažje sprejeli. Čeprav se zavedate svojih prednosti, jih tam, kjer vas dobro poznajo, nikar preveč ne poudarjajte. Čas je za nove začetke in podvige, morda celo spremembo na področju ljubezni.

Dvojčka

V ponedeljek, ko bo luna v raku, bo vsaka sprejeta odločitev povezana s sočutjem. Ne boste imeli časa predolgo razmišljati, ampak le delovati. Preveč nakopičenih nalog boste, če se v petek, ko Merkur prehaja v ribi, ne boste organizirali, težko obvladovali. Spontano doživetje lahko v nedeljo postane eden lepših spominov, zato si dovolite okusiti nekaj nenavadnega.

Rak

Nekdo od sodelavcev vam bo v začetku tedna, ko bo luna v vašem znamenju, zelo naklonjen, zato se bosta glede pomembnih stvari dogovorila brez večjih zapletov. Ker se boste veliko ukvarjali z osebnimi zadevami, kariero ter financami, ljubezenskim vibracijam ne boste posvečali posebne pozornosti. V nedeljo razčistite s preteklimi dogodki, ki imajo še vedno veliko vpliva na podzavest, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Kljub aktivnemu delovanju na področju kariere in denarja si vzemite v ponedeljek, ko bo luna v raku, trenutek ali dva za ljubezenske zadeve in prijetne stvari. Že zato, da si boste lahko pošteno oddahnili in se posvetili prijetnim rečem. Zapomnite si, če je nekaj všeč vam, še ne pomeni da je všeč tudi ostalim, zato bodite v soboto, ko nastopi polna luna, bolj pozorni v komunikaciji.

Devica

V ponedeljek in torek, ko bo luna v raku, se boste veliko ukvarjali z osebnimi zadevami, več pozornosti boste posvetili tudi čustvom. Če vas bo kdo preveč obremenil, se zlepa ne boste mogli umiriti, zato se izogibajte vsemu, kar bi lahko sprožilo jezo. Vikend zaradi vpliva polne lune prinaša zadržanost na čustvenem področju. Lahko se zgodi, da boste odpovedali zmenek ali določeno srečanje.

Tehtnica

Marsikaj vas zadnje čase na področju kariere zavira, zato se boste težko zadržali pred tem, da ne bi povedali svojega mnenja. Ugotovili boste, da lahko nadaljujete razčiščevanje, ki vam bo omogočilo delovati bolj stabilno. Polna luna vam v soboto prinaša nekaj dvomov in nezadovoljstva na družinskem področju. Prebudil se bo občutek, da vam nečesa primanjkuje, zato boste bolj razdražljivi kot običajno, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Naj vas ne bo strah o svojih idejah, ki se bodo prepletale v podzavesti, spregovoriti. Spoznali boste, da je bolje živeti z mirno vestjo, kot pa slediti raznim govoricam in se vanje vključevati. Naloge, ki bo v soboto, ko nastopi polna luna, zelo zahtevna, se boste lotili na učinkovit način. Ker boste sproščeni, boste brez težav pozabili na nekaj sitnosti, ki so vas utesnjevale.

Strelec

Z ljudmi boste v tednu pred vami, ko sonce pride v znamenje rib, z lahkoto našli skupne točke, veliko bo pogovorov, ki vas bodo notranje pomirili in pravilno usmerili. Sporočilo, ki ga boste prejeli sredi tedna, vas bo prepričalo, da bi se bilo vredno odzvati. Prepustite se v soboto, ko nastopi polna luna, ljubezenski izkušnji, saj se bo vse skupaj, če boste zaupljivi, razvilo v pozitivni smeri.

Kozorog

Močnejša čustva, ki se bodo prebujala s prehodom sonca v znamenje rib, vas bodo popeljala v prijetno počutje. Tisti v razmerju boste občutili željo po zbliževanju ter globini, samski pa boste prepričani, da vas prijetne vibracije čakajo za vogalom. Zastavite si tudi v drugi polovici tedna spontane cilje, le tako boste manj obremenjeni. Ne pozabite pa preveriti materialnih zmogljivosti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Čeprav se bo zaradi energije Marsa in Venere v znamenju vodnarja prebujal občutek, da vas nihče ne razume, se skušajte skoncentrirati na bistvene opravke. Zmotilo vas bo, da se boste morali na področju denarja boriti sami. Bodite v soboto, ko nastopi polna luna, v domačem okolju bolj potrpežljivi, to je edini način, če se želite izogniti raznim nesoglasjem in napetim energijam.

Ribi

Koraki, na katere ste bili še pred kratkim ponosni, ne bodo več tako odločni. Energija sonca v vašem znamenju vas bo na področju ljubezni prebudila, na področju kariere pa nekoliko upočasnila. Pojasnite tistim, ki vas spremljajo, kako se počutite, le tako se boste lažje razumeli. Stvari se bodo konec tedna, čeprav nastopi polna luna, zavrtele v bolj optimistično naravnano smer, zato boste zadovoljni.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!