Tedenski horoskop (od 23. do 29. 5. 2022): Obeti novega upanja

Magazin 20. Maj. 202209:50 > 10:25
Delite:
tedenski horoskop
Foto: Profimedia

Prihajajoči teden za nekatere znake obeta novo upanje, spet drugi pa morajo biti v času retrogradnega Merkurja še posebej previdni. Preverite, kaj napoveduje tedenski horoskop za vaše znamenje.

Oven

Prav nič vas ne bo ustavilo, da bi dokončali, kar ste si zadali že pred časom. Nekdo vam bo pri tem pomagal z nasveti in s spodbudo, ki bo učinkovita. Veliko pozornosti si boste priborili z radovednostjo in igrivostjo. V petek bo večji poudarek na odnosih v službi. Določeni načrti vam ne bodo takoj uspeli, zato boste morali pokazati veliko potrpljenja. Prav tako vas v soboto na osebnem področju čaka še eno manjše razočaranje, vam napoveduje tedenski horoskop. Poskusite znova, posebno če vsega skupaj niste razumeli.

Bik

Skušajte se kljub retrogradnemu Merkurju v biku malce pomiriti, če boste nadaljevali s takšnim tempom, vas ostali ne bodo več dohitevali. Kasneje pa vam je zaradi tega lahko žal. Proti koncu tedna boste postajali vedno bolj odločni in prepričani o svojih zamislih in idejah. Zakoreninjene težave iz preteklosti bodo v soboto ponovno prišle na površje, vendar ne dovolite, da vam to pokvari razpoloženje. Še nekaj možnosti je, da se obrnete na pravo stran in dosežete uspeh, tudi na področjih, kjer ste malce zaspali.

Dvojčka

Veliko manjših preglavic vam lahko zaradi retrogradnega Merkurja povzročijo neurejene finančne zadeve, s katerimi odlašate že nekaj časa. Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu, ki ne bodo najbolj sproščeni. V soboto boste zapadli v nenavadno razneženo čustveno stanje. Vezani dvojčki, v odnosu z ljubljeno osebo se bodo zgodile spremembe, ki vas bodo še dodatno osrečile. Polni boste čustev, vedri in navdušeni.

Rak

Dovolj pogumni in samozavestni boste, da nekoga prepričate, da imate prav, kar lahko izkoristite pri pomembnih sestankih in pogajanjih. V ljubezni se boste sredi tedna zavrteli v začaranem krogu in sanjarili o nemogočih opcijah. Ugoden Mars vam bo podaril borbenost in pogum, kar bi bilo smotrno izkoristiti na več področjih. Ravno to boste konec tedna potrebovali. Zanimiva bo tudi ponudba osebe nasprotnega spola, ki si želi nekaj časa preživeti z vami, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Veliko planetov vam je naklonjenih, zato se ne ozirajte na trenutne sitnosti ali začasne zamude, ki se bodo vrstile. Vse se lahko premaga, pomembno je, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki niso v vaših rokah. Stvari se bodo zgladile, odnosi popravili. Samskim bo nagajal Merkur, ki bo sicer izpilil vašo komunikacijo, po drugi strani pa vas bo pahnil v nedorečene situacije. Novice vas bodo v nedeljo, ko boste budni, razveselile in vam podarile novo upanje. Nikar pa ne delajte preveč scenarijev za naprej.

Devica

Bodite v tednu pred vami, ki ne bo najbolj enostaven, le sproščeni in pozitivno naravnani. Počutje se počasi izboljšuje, imate energijo, da se vrnete k nečemu, kar vam je pred časom povzročalo težave. V petek, ko luna preide v bika, bo vse bolj pozitivno, zato ne zapravljajte dragocenega časa za negativne zadeve. Odločitev ni tako težka, kot se zdi, dajte ji le priložnost, da dozori. Vztrajajte, dokler ne boste popolnoma obvladali svojega položaja, in se potrudite, da vas vsaj bližnji ne bodo kritizirali.

Tehtnica

Znova boste precej raztreseni, in napake, ki se vam ponavljajo iz dneva v dan, so le posledica tega, zato se poskusite zbrati in se odločiti, kam želite. Življenja ne boste komplicirali, čeprav boste v določenih trenutkih malo napeti in utesnjeni. Končno boste konec tedna sami vzeli srečo v svoje roke in poskrbeli, da vam bo lepo ter da se bodo ljudje v vaši družbi dobro počutili. Manjši čustveni dvom bo prinesla sobota, saj boste zelo presenečeni, zakaj vas je določena oseba zavrnila, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

V začetku tedna boste pripravljeni na borbo, ki vam prinaša soočenja, vendar dolgoročno tudi olajšanje. Situacijo, ki vas je skrbela, boste dobro ocenili, in ostane vam le še to, da se potrudite po najboljših močeh. Vse, kar se dogaja v vašem zasebnem življenju, naj ostane le med štirimi stenami. Ne silite se s pretirano samodisciplino, raje začnite opažati lepe stvari okoli sebe in uživajte v njih. V nedeljo boste pustili svojo sled in pečat in le od vas bo odvisno, kako boste izkoristili nove adute.

Strelec

Oviram ter težavam boste sredi tedna kos, posebno na ljubezenskem področju. Tekmovanje z družinskimi člani in težave z ohranjanjem harmoničnega odnosa prinašajo stres. Preverite, ali ste shranili vse, kar potrebujete, da vam ne bodo očitali. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam ponuja. Prijetno vam bo v soboto, predvsem zato, ker boste izjemno pozitivno naravnani. Tudi bolj zaupljivi, celo do ljudi, ki se v preteklosti niso izkazali z iskrenostjo, vam napoveduje tedenski horoskop.

Kozorog

Bolj objektivno boste presojali o vsem, kar se dogaja, vzemite si tudi več časa za najtežje opravke. Delovanje bo polno presenečenj, posebno glede ustvarjalnosti, toda morali boste pokazati več poguma. Želite si več zabave, razvedrila in prijetnih stikov, zato se družite. Visoko motivirani boste v petek za vsako delo, dodatne obveznosti si boste sami poiskali, če vam bodo običajne premalo. Svojo občutljivost boste skrili med svoje rogovje, šibke točke drugih boste spontano zaznali.

Vodnar

V začetku tedna boste malodušni, v ljubezenskih odnosih pa celo nepotrpežljivi, kar se vam ne dogaja pogosto. Vseeno bodite obzirni, ne glede na dogajanje. V odnosu z družinskimi člani se lahko zaradi prevelikih pričakovanj vznemirjenje prevesi v stres. S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje. Veliko se boste v nedeljo, ko boste bolj sproščeni, družili, dajali boste nasvete in poskušali pomagati predvsem pri stvareh, ki so vam zelo dobro znane.

Ribi

Sonce v znamenju dvojčkov vam bo v tednu pred vami zagotovilo spretnost z besedami ter prilagodljivost. Rodila se bo dobra poslovna zamisel, ki vam obljublja počasen, vendar donosen napredek. V petek boste imeli največ moči in potem boste praktično le še urejali vtise in razmišljali, kako se usmeriti naprej. V določenih trenutkih boste v nedeljo neverjetno mirni in molčeči, saj slutite, da ste na pragu prijetnih srčnih novosti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar