Tedenski horoskop (od 25. do 31. julija 2022): Ohranite notranji mir

Magazin 22. Jul 202210:37 0 komentarjev
Mesečni horoskop
Profimedia

Za marsikateri znak se obeta pestro dogajanje, zato bo treba ohraniti notranji mir. Preverite, kaj astrologi napovedujejo za vaše znamenje.

Oven

Na področju kariere prihaja v začetku tedna mnogo nedorečenosti. Popaziti boste morali na dejstva, ki ne bodo najbolj prijazna in se odločati na podlagi izkušenj. Na področju osebne rasti se bodo stvari proti koncu tedna odvijale na intenziven način. Tokrat boste v pripravljenosti na velik korak vendar ne čisto prepričani, kako bi to izpeljali. Mučilo vas bo le dejstvo, da ste neodločni. Previdno dokončajte nekaj, kar ste zaradi preveč obveznosti pustili nedokončano.

Bik

Nikar se ne čudite, če vas nekdo ne bo razumel na pravi način. Spustite se tako daleč, da lahko še vedno ohranite notranji mir. Nikar ne bodite nepremišljeni in naivni. Četrtek je pravi trenutek, da se zbudite in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle dodatni zaslužek. Na poslovnem področju sledi sprememba, ki jo boste morali čim prej sprejeti. Vikend bo poln raznih informacij in vaša naloga bo, da boste pri sebi naredili intenzivno analizo.

Dvojčka

Zelo uspešno boste izkoristili priložnost, da sklenete nov dogovor ali se v domačem okolju kako drugače dokažete. Rdeča nit tedna bo pomoč šibkejšim. Kar ste pustili v preteklosti, pustite, da dozori brez analiziranja. Ko se boste odločili, se bodo zadeve odvijale na dinamičen in nenavaden način. Vikend bo poln močnih energij, ki bodo zahtevale svojo potešitev. Tekmovalni boste in hkrati tudi navihani. Previdno, posebno v nedeljo, saj vaše telo potrebujete počitek.

Rak

Z jezo se boste usmerili v določene zadeve, ki so se vam nakopičile na poslovnem področju. Nikar ne dajajte krivde samo na druge, ampak jo poiščite tudi pri sebi. Skok v nove prijeme ne bo nič nenavadnega. Spoznali boste, da ste kljub vsem težavam in preprekam pripravljeni tudi za ta korak. V drugi polovici tedna boste preizkusili nekaj novih tehnik, da ugotovite, kako se bo odzivala ljubljena oseba. Čutite, da greste lahko naprej, a se vam zdi, da je preveč stvari, ki jih ne vidite dovolj jasno.

Lev

Skušajte se osredotočiti na vsak korak posebej, ter upoštevati cilje. Nekdo vam bo neprestano nasprotoval, vi pa boste mirno prenašali njegovo obnašanje. Bolj priporočljivo je, da se postavite zase. Merkur v levu vas bo jezil z agresivnostjo v komunikaciji, zato se nikar ne spuščajte v pogovore, ki bi se lahko končali v smeri konflikta. Največ preglavic vam bo v soboto in nedeljo povzročala utrujenost, ki se je boste rešili s sprostitvijo. Vse ostalo bo prepuščeno spontanosti.

Devica

Z lahkoto boste z energijo Merkurja v levu zagrizli v težje delo, saj bo vaša energija na maksimumu in um, bister ter spočit. V sredini tedna boste postali bolj analitični in pripravljeni za čiščenje vseh vrst. Nikar pa ne pretiravajte in si privoščite tudi nekaj sprostitve, ki vam bo godila. Čeprav si silno želite harmonije, jo jemljete preveč samoumevno. Nemirni časi vas čakajo, a bogatejši boste za lepo izkušnjo. V nedeljo boste brez energije, morda celo z glavobolom.

Tehtnica

Obveznosti se bodo pospešeno vrstile, nikar pa ne pozabite odgovoriti nekomu, ki vas čaka. Sanjali boste nekaj pomembnega in zanimivega. Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen v globljih energijah. Ljubezenski koraki obarvani s tveganjem naj še nekoliko počakajo. Resnost finančne situacije vam bo v petek, ko boste malce zmedeni prišla do živega. Tudi prijatelji bodo opazili, da je nekaj narobe, ko ne boste tako radodarni kot običajno.

Škorpijon

Občutki, povezani s čustveno situacijo, ne bodo prav prijetni, ampak nikar prehitro ne obupajte, še je možnost za spremembe. Nekomu preveč obljubljate, toda prihaja čas, ko bi morali nekaj tudi izpolniti. Želeli si boste več miru, toda na drugi strani ne bo sogovornikov, ki bi vam prisluhnili ali vas razbremenili. Čeprav na prvo mesto vedno najprej postavite sebe, bodo vaše odločitve tokrat sprejete v dobro in korist vseh. Znebite se občutka, da morate vse, kar dobite, vračati v enaki meri.

Strelec

Energija Sonca v znamenju leva bo pozitivno delovala na vaše zamisli ter tista področja, ki potrebujejo stabilizacijo. Načrti bodo natančno dodelani in vi sproščeni ter pripravljeni na kakšen večji podvig. Veliko časa si boste vzeli za tiste stvari, za katere običajno ne najdete prostora na svojem urniku. Konec tedna boste imeli občutek, da se stvari nikakor ne premikajo tako, kot ste si zamislili in želeli. Bolj previdni boste morali biti, s tem boste umirili situacijo. Ujel vas bo občutek, da se vam nič ne dogaja.

Kozorog

Pripravite se, nemirni dnevi vas čakajo, v začetku tedna. Malce bolj boste raztreseni kot običajno, čeprav se vam bo zdelo, da so ljudje okoli vas nesramni, je morda problem v vas. Dobra kombinacija planetov bo v soboto in nedeljo poskrbela za ubranost in razigranost, ki bo najbolj intenzivna pri tistih, ki ste samski in ste imeli v zadnjem času občutek, da se vam nič ne dogaja. Prijetne energije vam bodo pričarale lep, sproščen in ob enem vznemirljiv vikend.

Vodnar

Zopet prihaja občutek, da se stvari nikakor ne premikajo tako, kot ste si zamislili in želeli. Merkur v levu bo prebudil nekaj novih povezav, ki vam bodo vlile zagon. Na počutje bo pozitivno vplivala tudi oseba, ki je optimistična in razume celotno situacijo. Presenečeni boste, saj boste proti koncu tedna hitreje prišli do nečesa, kar ni samoumevno. Bolj previdni boste morali biti v odnosih doma, saj se bodo pojavljale kočljive situacije. Posvetite jim več pozornosti, s tem boste umirili situacijo.

Ribi

S Soncem v znamenju leva končno prihaja nova priložnost, zato se pripravite. Kar se bo kompliciralo, boste znali obrniti v šaljivo plat. Prizadevali si boste, da najdete nove poslovne priložnosti, predvsem vas bo zanimal hiter zaslužek, kar pa vas lahko popelje v napačne odločitve. Večkrat se spomnite na besede nekoga, ki vam je pred kratkim svetoval, pa bo napetost, ki jo zaznavate v notranjosti popustila. Nedelja bo obdana s sproščenimi mislimi.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!