Tedenski horoskop (od 27. 3. do 2. 4.): Previdno v odnosih, kdo bo na udaru?

Magazin 24. Mar 202310:04
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Nov teden prinaša nove izzive. Tedenski horoskop ponuja nekaj namigov, kako se bo z njimi spoprijelo vaše znamenje.

Oven

Končno vam bo nekoliko lažje, saj boste na podlagi dejstev spoznali, da lahko zadevo, ki vam ni pisana na kožo, za nekaj časa preložite. Radi bi uskladili vse domače in delovne obveznosti, saj ste pred kratkim spoznali, da žal ne morete pričakovati pomoči. Vsi bodo zasedeni s svojim delom in obveznostmi, zato jim ne zamerite preveč. Nikar ne dovolite, da se proti koncu tedna nakopičita utrujenost in slaba volja. Ko se boste v nedeljo doma lotili nečesa preciznega, bodite čim bolj natančni ter zbrani, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

V začetku tedna boste razmišljali samo o tem, kako bi lahko čim prej več zaslužili, zato bo borbenost iz trenutka v trenutek naraščala. V ljubezenskih odnosih se bo treba prilagoditi, kar pa ne bo najbolj preprosto. Potrudite se, saj nimate energije, da bi se zapletali po nepotrebnem. Končno boste lahko v soboto, ko vas bo prebudila luna v levu, gledali na stvari bolj realistično in povzeli vse možnosti. Pojavilo se bo nekaj ostrih očitkov na vaš račun, vendar jih lahko mirno preslišite.

Dvojčka

Na poslovnem področju bo položaj v začetku tedna bolj umirjen, zato se boste lahko vsaj v kolektivu sprostili in nasmejali. Skupaj boste navdušeno sestavljali nove načrte. Čim več časa posvetite, ko se boste želeli umiriti, umetnosti in stvarem, ki vas veselijo. Bodite spontani, posebno če se vam napoveduje srečanje z nekom, ki ga nekaj časa ni bilo na spregled. Izbrali boste pravi trenutek za konkreten pogovor ali posvet. Z ljubljeno osebo lahko nedeljo nadoknadita zamujeno.

Rak

Do nekoga, ki se je znašel v težavah, skušajte biti obzirni, ne glede na svoje zadeve. Od pojasnitve ne odstopate, saj boste le tako vse skupaj rešili v pravi smeri. Sredi tedna prihaja zelo razigran čas, pričakujte mnogo obiskov in veliko sproščene komunikacije. Konec tedna boste dobro pripravljeni in zagotovo ne boste v pomembnem pogovoru ostali brez besed. Pohitite in izkoristite ugoden trenutek, ki vas bo popeljal tudi na področju ljubezni v boljše počutje.

Lev

Če ne bo po vaše, boste v ponedeljek, ko bo luna v znamenju dvojčkov, doživljali kolerične izbruhe. Kljub temu boste začutili močno željo po druženju in spoznavanju novih ljudi. Odprti boste tudi za drugačnost, kar bo marsikoga presenetilo. Veliko vam bodo pomenili nasveti ljudi, ki so v vaši bližini in vas imajo radi. Če ste v zvezi, se vam v soboto in nedeljo, ko boste popolnoma sproščeni, obetajo prijetne ter romantične urice. Prihaja tudi zanimiva priložnost, da obnovite prijateljstvo iz preteklosti.

Devica

Z nekom se nikakor ne moreta razumeti, zato boste počasi odnehali s svojimi poskusi. Izkoristite in okrepite sadove svojega dela, škoda je, da bi se preveč izgubljali v neprestanem analiziranju.  Nežna in ljubeča energija bo v soboto prava rešitev za obremenjene in razočarane. Sami naredite čez vikend, ko se bo nekaj zakompliciralo, prvi korak in bodite odločnejši glede družinskih ali uradnih zadev. Odločitve se bodo ob pogovoru pojavile same od sebe, predvsem pa jih morate sprejeti.

Tehtnica

V začetku tedna boste prišli do pomembnih zaključkov, vendar se nikar ne obremenjujte s financami in z drugimi zadevami, ki vas omejujejo. Vaša privlačnost bo občudovana, saj vam bo popolnoma vseeno, če se bo karkoli zapletlo. Precej neučinkoviti in raztreseni pa boste v zadnjih dneh tedna. Družinsko področje bo nosilo s sabo kar nekaj zmede in nejasnih situacij. Želeli se boste le v miru pogovoriti o določenih zadevah. Ne držite se določenih pravil, ki vas odvračajo od tega, da bi se odločali spontano.

Škorpijon

Spet se ponavljajo določeni zapleti, ki bodo ukradli nekaj vašega časa. Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam jemlje energijo in je povezano z osebo, ki je nikakor ne morete razumeti. Sicer ne gre za resnejše težave, kvečjemu za obojestransko neprilagodljivost, ki se bo rešila že v bližnji prihodnosti.  Počutje bo v nedeljo, ko luna prehaja v znamenje device, sprejemljivo, na vidiku so v nedeljo manjše napetosti, še posebej v družinskem krogu.

Strelec

Zaslužki, ki ste jih dobili v zadnjem času, lahko zelo hitro skopnijo, če ne boste malo bolj premišljeni. Poskusite nekaj tudi prihraniti za težje dni. Dela bo dovolj, le začeti bo treba počasi in pogumno. Zaželeni boste predvsem v družbi prijateljev, saj se bodo v vaši bližini počutili umirjeno. Čez vikend se boste oklepali enih in istih stvari, ki naj bi ostale že zdavnaj v preteklosti. Pazite, ker se preveč prepuščate presoji drugih in jih tolerirate, kar vas notranje močno vznemirja.

Kozorog

Nekoliko strožji boste kot do zdaj, saj ste zelo sumničavi, kar lahko nekoga zmoti. Pomemben projekt boste želeli zaključiti uspešno, zato se lahko prav kmalu znajdete na sestanku z nadrejenim, ki vas bo pohvalil. Pričakujte pogovor o možnosti napredovanja ali novih delovnih obveznostih. Ljubezen vas bo konec tedna prepričala. Doživljali boste veliko različnih čustvenih izzivov, ki pa se bodo razvili v za vas zelo ugodni smeri.

Vodnar

V teden boste stopili polni želja. Spomnili se boste, kako zelo lepo je biti pozoren do nekoga, ki ga imate radi in vam dobro energijo vrača. Preveč nakopičenih nalog boste v prvih dneh tedna težko obvladovali, saj boste hrepeneli po miru in vsem, kar bi lahko napolnilo prazne baterije. V nedeljo prihajajo napetosti, paziti boste morali, kako se boste odzivali.  Na trenutke bo prisotna zmeda, ko ne boste prav dobro vedeli, kaj bi na področju odnosov sploh radi.

Ribi

Začetek tedna bo namenjen urejanju zadev, povezanih z vašim zdravjem. Druga polovica tedna bo zelo ugodna za uresničevanje raznih idej, o katerih sanjarite že nekaj časa. Ne morete se dogovoriti z ljudmi, če od vas zahtevajo tako rekoč nemogoče, zato se boste postavili zase. S potrpežljivostjo boste spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse dozoreti ob pravem času. Mogoče bo tudi nekoliko bolj kot običajno vplival na vas nekdo od bližnjih s svojimi zanimivimi predlogi.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS