Tedenski horoskop (od 28. 2. do 6. 3.): Nekaterim kaže odlično!

Magazin 26. Feb 202206:00
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Tedenski horoskop: Na prihajajoči teden se je dobro malce pripraviti, morda vam bo pri tem v pomoč mnenje astrologov.

Oven

Na področju kariere boste v tednu pred vami naravnost uživali, kar se v današnjem času za marsikoga nenavadno sliši. Sreča vas bo spremljala, tudi če imate v mislih reševanje pomembnih finančnih zadev. Izkazali se boste predvsem z ustvarjalnostjo in premišljenim pristopom. Poskrbite, da bodo tisti, ki vas obkrožajo v vas videli osebo, ki je vredna spoštovanja. Dobre načrte vam lahko konec tedna pokvarita le nenehno hitenje in pametovanje nekoga od bližnjih, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Pogum se vam lahko na pustni torek, ko boste popolnoma sproščeni, obrestuje. V situaciji, ki se že nekaj časa prepleta, boste imeli zadnjo besedo, kar vam prinaša zadovoljstvo. V sredo, ko nastopi mlaj, se osredotočite na majhna, a pomembna opravila, ki vas bodo navdihnila. Konec tedna boste deležni pozornosti, pa tudi presenečenih pogledov. V ljubezni bodite bolj direktni, saj nasprotna stran ne bo sama brala misli. V nedeljo vas bo doletela priložnost, da se otresete starih vzorcev.

Dvojčka

Nikar ne mislite samo nase, kajti okoli vas je mnogo ljudi, ki potrebujejo kanček dobrote in ljubezni. Pripravite v določenem odnosu še nekaj konkretnih argumentov, posebno če ste se pred kratkim znašli v kočljivi situaciji z določeno osebo. Tisto, v kar do zdaj niste preveč verjeli, se lahko konča v za vas ugodni smeri. Pomembno bo le, da verjamete in se prepustite dogodkom. V pravem trenutku boste znali na področju ljubezni v nedeljo pravilno odgovoriti.

Rak

Čas je, da se v tem tednu kljub globokim energijam Sonca v znamenju rib ponovno najdete in si postavite osebne meje. Poskusili si boste razložiti, dojeti, kaj je tisto, kar bi morali prilagoditi ali spremeniti. Morda bi bilo smotrno, da se s težavami pričnete soočati na drugačen način, kot ste to počeli do sedaj. V nedeljo boste preveč prijazni, zato vaša sporočila ne bodo imela takšne teže. Nekdo od bližnjih vas bo preverjal, kar vas lahko razjezi, vam še napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Mars v znamenju kozoroga vam na ljubezenskem področju prinaša nekaj manjših zapletov, zato bodite pozorni, da bodo vse besede iskrene. Z nekom se boste znašli v konfliktu, čeprav vam je ta oseba simpatična, tokrat ne boste pripravljeni popustiti. Pazite, da ne se boste na področju kariere znašli v situaciji, ki bo od vas terjala pomembno odločanje, vi pa ne boste dovolj pripravljeni, da bi tvegali. V nedeljo na osebnem področju spustite svoja merila.

Devica

Preveč boste govorili o sebi in premalo o tem, kaj je v trenutni situaciji na področju kariere pomembno. Naučite se tudi prisluhniti, ko to pričakujejo od vas. Navkljub veselju do dela se bodo zadeve sredi tedna premikale počasi. Ne iščite lažjih poti in sledite izključno svoji resnici, na koncu vas čaka nagrada. Vikend bo namenjen prijatelju, s katerim se že dolgo nista videla, vse skupaj bo dišalo po sproščenosti.

Tehtnica

Z energijo Sonca v znamenju rib boste na ljubezenskem področju nehali komplicirati in nergati, raje si boste dovolili ljubiti z vsem srcem. Poslovno boste bolj prodorni v sredo, ko vas bo mlaj povabil k napredku. Samskim bodo najbolj na kožo pisana srečanja, ki se bodo vrstila konec tedna, znali boste uporabiti sproščeno komunikacijo. Tisti, ki ste v razmerju, se boste najboljše počutili v soboto, ko bo nastopila konjunkcija med Soncem in Jupitrom, vam še napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

V prvih dneh tedna boste znali poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati odgovore na svoja vprašanja. Življenje vam sredi tedna ponuja novosti, zato jih sprejmite. Na ljubezenskem področju vam bo v drugi polovici tedna končno lažje, saj boste nekaj nerazumljivega začeli počasi razumeti na pravi način. Končno boste z ljubljeno osebo načeli skupno debato, ki se bo odvijala tudi v nedeljo in bo oba neverjetno prijetno navduševala.

Strelec

Misli bodo v tem tednu sicer zbrane, vendar malce nihajoče. Vse, kar lahko storite, da izboljšate določen odnos, je to, da ste neposredni. Po pogovoru boste spoznali, da ste lahko zadovoljni s sabo. Če se boste potrudili in naredili tisto, kar vam bodo naročili, boste na področju kariere v petek za to na koncu bogato nagrajeni. Na področju čustev boste konec tedna malce zadržani, saj bo srce polno strasti, dogajanje pa bolj umirjeno.

Kozorog

Vse skupaj se bo v začetku tedna odvijalo prijetno ter predvsem iskreno. Končno boste tudi samski kozorogi sposobni zaupati, zato bi bilo dobro izkoristiti priložnost, ki je dolgo ne bo več na spregled. Med tednom boste dobili dovolj koristnih informacij, da se odločite, ali sprejeti in izpeljati nekaj novega. Še več sreče boste imeli na področju financ, razlog pa bo jasen cilj, ki se ga boste držali ne glede na pripombe drugih, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

V primeru, da ste še samski, se lahko v tem tednu spontano zaljubite. Na področju kariere vas že nekaj časa muči občutek slabe vesti in ravno zato se tokrat morate odločiti za kakšen premik. Storite v zadnjih dneh tedna pogumen korak, posebno v zasebnih odnosih, kjer so določene zadeve nedorečene. V domačem okolju najprej poglobljeno sklepajte in se nato premišljeno odločite. Smer, ki jo boste zbrali, prinaša ugodnosti tudi dolgoročno.

Ribi

Na področju dela pazite v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Merkurjem, na vsako besedo. Zanašajte se bolj na to, kar vam pripoveduje razum in nikar ne prehitevajte dogodkov. Druga polovica tedna bo bolj zabavna in predvsem polna prijetnih trenutkov. Spremljala vas bo optimistično naravnana energija, ki bo ugodno delovala tudi na tiste, ki ste v takšnih ali drugačnih odnosih nezadovoljni, vam še napoveduje tedenski horoskop.

Preberite tudi, kateri so najpametnejši horoskopski znaki.

Pripravil: Horoskop.si