Tedenski horoskop (od 4. do 10. julija 2022): Novi izzivi so pred vrati

Magazin 01. Jul 202209:40 0 komentarjev
PROFIMEDIA

Prvi teden v juliju prinaša zanimivo dogajanje, pravijo astrologi. Preverite, kaj se obeta vašemu horoskopskemu znaku in se pripravite na prihajajoče dneve.

Oven

Naj gre za finančno ali kakšno drugo področje, morali boste razčistiti z drugimi. V sredini tedna prihajajo boljši odnosi, tudi s tistimi, ki imajo svoja zakoreninjena prepričanja. Pozorni bodite tudi na nekoga, ki se nahaja v vaši bližini in budno opazuje vaše korake. Na področju dela niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite kljub temu premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo trdne temelje.

Bik

Najbolj zadovoljni in nasmejani boste v ponedeljek, ko boste z luno v devici postorili vse, kar je potrebno, vam napoveduje tedenski horoskop. Dobro se boste počutili tudi ob novih poznanstvih in prijetnih komplimentih. V delovnem okolju boste navidezno skromni, čeprav po tihem stremite k višjim ciljem. Nikar se ne poskušajte preveč ozirati na napačna dejanja iz preteklosti, saj s tem ne boste pridobili prednosti. Z veseljem boste pomagali drugim ljudem, zato lahko pričakujete prijetne energije, ki vas bodo povezale.

Dvojčka

Poslovno ozračje bo v torek, ko Merkur prehaja v znamenje raka postalo turobno, zato ne bodite presenečeni, če boste v službo prišli s cmokom v grlu. Situacija bo nepredvidljiva, čeprav ste se že pripravili na zoprne okoliščine. Poskusite si konec tedna odtrgati nekaj trenutkov popolnoma zase, po možnosti v naravi. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima smisel. Družinski član, ki vam je zelo blizu, bo konec tedna zaradi kočljive situacije nestrpen, vam napoveduje tedenski horoskop.

Rak

Prihaja čas, da se začnete bolj intenzivno postavljati zase. Na čustvenem področju ste trenutno preveč zadržani. Zopet lahko zaupate prvemu občutku, nekdanjih pomislekov se otresite, ter se odzovite osebi, ki vas vztrajno kliče, saj se lahko razvije nekaj zalo prijetnega. V sredo in četrtek boste tudi na področju dela končno obvladali težave, ki ste si jih nakopali, saj vas bo spodbujala energija Merkurja v vašem znamenju. Ne poskušajte pa razčiščevati zadev iz preteklosti.

Lev

Zresnili se boste, stopili na realna tla in poskušali čim več zaslužiti, napoveduje tedenski horoskop. Želeli si boste sprememb, ki pa si jih boste morali pričarati sami. V sredini tedna boste poiskali prave besede in se rešili dvoma, ki vas je že dlje časa obremenjeval. Napredek boste zaznali tudi v ljubezni, kjer niste čisto sigurni vase in v svoja trenutna čustva. Polni energije boste z lahkoto krmarili skozi vikend, dobra volja bo vaša zvesta spremljevalka. V družinskih odnosih se bo oglasila iskrenost.

Devica

Nenehno se vrtite okoli istih ljudi, zato ne pričakujte navdušenih odzivov, ko boste želeli pokazati kaj zmorete. Več kot boste razmišljali, bolj zoprne se vam bodo zdele situacije. Pazite pa, da ne bo zaradi notranje napetosti neprimernih konfliktov, posebno glede finančnega stanja. Samskim devicam se bo v zadnjih dneh tedna veliko dogajalo, vendar ne boste imeli prave energije, za poglobitve. Z nasmeškom na obrazu lahko rešite marsikatero težavo in spravite tudi druge v slabo voljo.

Tehtnica

V tem tednu bodo občutki mešani, zato nikar ne iščite lažjih poti. Dobro razmislite, v katero smer se boste spustili, seveda pa vklopite tudi svoj razum, ki vas lahko popelje k sreči. Priznati si morate, da imate srečo, saj vaši predlogi niso napačni. Ne vpletajte se v situacije, ki se vas ne tičejo, saj bi vse skupaj samo še bolj zakomplicirali. Presenetili vas bodo z vprašanji, ki vas lahko notranje vznemirijo. Trma, ki se vas drži, bo še močnejša, saj boste želeli na vsak način dokazati svoj prav.

Škorpijon

Zopet se ne boste pripravljeni sprijazniti s tem, da se morate v določeni situaciji prilagoditi. Ne bodite v komunikaciji agresivni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. V sredini dneh tedna boste vse kar se odvija premišljeno končali in pot nadaljevali s pogumnim pristopom. Na pomoč vam bo priskočil Mars v znamenju ovna, ki vam obljublja več spontanosti in sproščenih pogovorov, v smeri pravih odgovorov. Boljše obdobje prihaja ko boste intenzivno razčistili.

Strelec

V torek, ko Merkur preide v raka ne bo odveč več previdnost, posebno v odnosih s tistimi, ki so že po naravi bolj občutljivi. Dokazati morate, kakšni so vaši pogledi, kar pa ne bo najbolj enostavno. Z marsikom še vedno ne najdete skupnega jezika, čeprav se trudite na vse pretege. Glede osebnih zadev boste nezaupljivi, kljub temu da se konec tedna stvari premikajo v lepšo smer. Uživali boste v pozornosti in čutili, da je trenutek za napredek na področju ljubezni. Vsaka sprememba bo še kako dobrodošla.

Kozorog

Pozornost preusmerite na lepše stvari in premislite o novi zgodbi, po kateri hrepenite. Znova se bo odprlo vprašanje, ki bo povezano z družinskim življenjem. Zasuli vas bodo z obveznostmi, zaradi česar se bo nakopičilo tudi nekaj negativne energije. Ne poskušajte obvladati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih zaključkov. Boljše počutje vam je nakazano v nedeljo, ko se boste končno sprostili v prijetnem ozračju.

Vodnar

Potrebujete nekaj premikov, še posebej če ste se preveč zaprli v ene in iste situacije. Notranji občutek vas pozitivno presenetil, saj popolnoma zaupate vase in v svoja čustva. Zastavite si bolj dosegljive cilje, le tako boste nadaljevali zadovoljni, z upanjem da tudi več zaslužite. Vse se lahko na področju čustev, ki bodo malce zanihala še spremeni, zato ne delajte prehitrih zaključkov. Ne analizirajte preveč zgodb, ki so povezane z družinskim okoljem.

Ribi

Mars bo poskrbel, da ostanete realni, ter da popeljete svoje načrte in cilje do vam želene točke in si počasi uredite tudi finančno področje. Nikar se ne skrivajte v ozadju, saj je čas, da se izpostavite. Če imate težave, ki se vlečejo že dlje časa, jih boste v tem tednu znali rešiti. Več previdnosti v petek in soboto na finančnem področju ne bo odveč, saj vas slaba odločitev lahko stane kupček prihrankov, nagajal vam bo tudi Merkur, ki v tem tednu preide v znamenje raka, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.