Tedenski horoskop (od 8. do 14. avgusta 2022): Obeta se napredek

Magazin 05. Avg 202213:51
Delite:
tedenski horoskop
Foto: Profimedia

Prvi teden v avgustu bo prinesel nove energije in priložnosti, za nekatera horoskopska znamenja pa tudi zaključke. Preverite, kaj vašemu znamenju napoveduje tedenski horoskop.

Oven

Koncentracija in motivacija bosta v torek in sredo, ko bo luna v kozorogu, neverjetni, zato boste z vsemi opravki opravili elegantno. Čeprav boste imeli v odnosih nekoliko podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo, vam napoveduje tedenski horoskop. Situacije doma poskusite urediti tako, da bo za vse čim manj naporno, ter da se boste lahko umirjeno podali tudi na kakšen izlet. Ne razmišljajte predolgo o določenih zadevah v soboto, ko se bo trea odločiti, saj lahko izgubite prednost.

Bik

Poiščite v začetku tedna s pomočjo Merkurja v devici kakšno smotrno rešitev in se je lotite na bolj iznajdljiv način. Nikar ne odnehajte, saj bo ključnega pomena vztrajati do konca. Poskrbite, da vam bodo tisti, od katerih ste nekako odvisni, prisluhnili. V soboto in nedeljo si privoščite počitek in se pustite razvajati. V ljubezni boste negotovi. Dvomili boste o vsem, kar se je zgodilo v zadnjem obdobju. Ne presojajte vsega po prvem vtisu.

Dvojčka

Prihajajo spremembe, ki vas bodo v zaradi energije Merkurja v znamenju device usmerile k napredku. Če boste dovolj pogumni, se vam bodo odprla vrata do boljšega zaslužka, po katerem že nekaj časa hrepenite, vam napoveduje tedenski horoskop. Na simpatičen način se boste v družbi v drugi polovici tedna izpostavili, vse se vam bo zdelo preprosto. V zadnjih dneh tedna vam bo uspelo postaviti se zase, saj že nekaj časa zaznavate, kaj se dogaja za vašim hrbtom.

Rak

Na področju kariere se odzovite diplomatsko in poskusite ubrati srednjo pot, tisto, na kateri si lahko tudi spočijete. Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti, ki so utrudile vaše telo. Od vas pa bodo še vedno zahtevali veliko truda, morda je to pomembna prelomnica, ki bo spremenila vašo karierno pot. Storite konec tedna več za svojo kondicijo, več se rekreirajte, vsekakor v dobri družbi.

Lev

Nekaj vam ne bo najbolj jasno ali pa se preprosto ne morete navaditi na nove pogoje, vam napoveduje tedenski horoskop. Z Merkurjem v devici boste zgovorni, zato dobro premislite, koga imate pred seboj. Ugriznite se v jezik, da si ne boste po nepotrebnem nakopali sitnosti. Zadovoljstvo lahko proti koncu tedna dosežete s prodornostjo in iznajdljivostjo. V domačem okolju se stvari ne bodo odvijale čisto po vaših pričakovanjih, vendar boste vse skupaj sprejeli mirno in trezno.

Devica

Odločili se boste pravilno, zato lahko pogumno nadaljujete brez kančka slabe vesti. Prodorna misel, podkrepljena z veliko intenzivnosti ter energijo Merkurja v vašem znamenju, bo tista, ki bo uredila zmedo na poslovnem področju. Odprite oči in poglejte, da je na področju čustev trenutno vse tako, kot si želite. Vzemite si čas, da ljubljeni osebi prisluhnete in jo poskušate razumeti. Šele potem boste lahko začeli kovati načrte za prihodnost.

Tehtnica

Dela boste imeli v prvih dneh tedna ogromno, kljub temu se ne vdajajte črnim mislim, ampak sprejmite vse skupaj na pozitiven način. Ni razlogov za dvome, pustite, da se stvari odvijajo spontano, in ne bodite preveč togi, ko se nekaj ne bo zaključilo dovolj hitro. Na področju ljubezni konec tedna, ko vas bo nekaj ves čas preganjalo, ne delajte prehitrih zaključkov, saj gre morda le za prvi vtis. Razveselili se boste iskrenih komplimentov, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Želeli boste preskusiti nekaj zanimivih idej, saj vas Merkur v znamenju device usmerja k produktivnim rešitvam. Spremembe bodo hitre, vendar nikar ne pozabite tudi na kvaliteto, ki bo, če želite uspeti, ključnega pomena. V petek, ko nastopi polna luna prehajate v novo obdobje, rast fizične energije bo na zavidljivi ravni, čustveno pa se ne boste najboljše počutili, saj prihaja občutek da vam nekaj manjka.

Strelec

Jasno in glasno boste na področju kariere, kjer nekdo ves čas komplicira, povedali svoje mnenje. Z ugodnim Merkurjem boste z veseljem sprejemali odgovorno in resno delo, obetajo se vam tudi komplimenti zaradi neverjetne iznajdljivosti. Na ljubezenskem področju namesto hitrih korakov raje še nekaj časa počakajte, da se vse skupaj razjasni. Na pomoč vam bo priskočil Mars, ki prinaša več čustvene stabilnosti, napoveduje tedenski horoskop.

Kozorog

Nizali si boste svoje scenarije, ne pozabite pa tudi na tiste, ki vam sledijo. Na prvo mesto stopa z vplivom polne lune preteklost, s katero bo treba razčistiti, tudi če vas bo mikalo, da bi zgodbo obnovili. Ključna strategija bosta iskrena komunikacija in določanje mej. Zavedati se boste začeli, da se lahko, če boste nadaljevali nezbrano, pojavijo težave na bančnem računu. Potrudite se premagati začasni občutek negotovosti, ki vas spremlja kot senca.

Vodnar

Vse skupaj bo postalo zelo intenzivno, posebno če ste trenutno v odločanju med dvema situacijama in morda iščete le potrditev. Močno hrepenite tudi po finančnem uspehu, zato bodo odločitve po tehtnem premisleku modre in preudarne. Notranji občutek vam bo konec tedna, ko boste čutili vibracijo polne lune, dovolil, da se odločite in sledite svojim sanjam, napoveduje tedenski horoskop. Razmislite, ali morda preveč ponosno čakate na druge.

Ribi

Predpogoj za rešitev situacije na poslovnem področju bo odkrito soočenje. Ob nekom, ki zna biti zelo odločen, bo marsikaj lažje. Neiskrenim obrazom se boste končno sposobni upreti. Počakajte glede pravnega vprašanja, saj bi lahko zdaj potegnili krajši konec. Razmišljali boste o izboljšanju delovnih odnosov in o dodatni dejavnosti. Nikar pa ne zapostavljajte ljubezni. V nedeljo bodo globoke misli dobesedno deževale iz vas.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar