Ti horoskopski znaki veljajo za najbolj skrivnostne

Magazin 30. Okt 202209:00
horoskop
Profimedia

Nekateri zadržijo zase svoje občutke in dogodke iz zasebnega življenja, drugi take stvari z veseljem delijo – tudi s tujci.

Naš značaj je v veliki meri povezan s tem, koliko podatkov o sebi smo pripravljeni razkriti, a tudi datum našega rojstva ima – po mnenju astrologov – vpliv na to.

Nekateri horoskopski znaki so tako zelo zgovorni in komaj čakajo, da podrobnosti iz svojega življenja delijo z drugimi, medtem ko drugi raje molčijo in svojo zasebnost zadržijo zase. Taki ljudje so še posebej zanimivi, saj radi spoznavamo tisto, kar nam je neznano. Poznate take osebe? Verjetno so rojeni v enem od spodaj naštetih znakov, za katere velja, da so skrivnostni.

Vodnar

To so ljudje, ki veljajo za družabne, ustvarjalne in svobodomiselne. Na prvi pogled se ne zdi, da so kaj posebej skrivnostni, a nagnjeni so k temu, da svojo zasebnost skrivajo pred očmi radovednežev. Zelo težko boste od njih izvedeli kakšno podrobnost. Pozorni so, ko gre za taka vprašanja, zato bodo temo pogovora hitro zapeljali v drugo smer – takoj ko se jim bo zazdelo, da nekdo preveč ”koplje” po tistem delu življenja, za katerega hočejo, da ostane skrit.

Kozorog

Osebe, rojene v tem znaku, niso skrivnostne zato, da bi prikrile nekaj nedostojnega ali grdega, temveč zato, ker hočejo svoje stvari reševati same. Nočejo, da bi se kdorkoli vpletal v njihove življenjske odločitve, zato take stvari pogosto zadržijo zase. To najpogosteje počnejo zato, ker se bojijo, da bi vpletanje druge osebe slabo vplivalo na njihovo prvotno zamisel.

Dvojčka

Gre za znak, ki mu je skrivnostnost prirojena. Zasebno življenje vešče skrivajo pred večino ljudi, kar niti ne čudi – prav zaradi njihove pregovorne dvojnosti. Radi počnejo več stvari hkrati, radi so tudi povezani z več ljudmi hkrati, in če bi lahko, bi tudi bili na dveh krajih hkrati. Glede na njihov način življenja bi lahko rekli, da je skrivnostnost za ta znak pravzaprav del dnevne rutine.

Ribi

Ta znak je povsem očaran nad detektivskimi in skrivnostnimi zgodbami, navdušuje jih vse, kar je mistično. Del tega je tudi v njih. Radi se izražajo po ovinkih, kar njihove sogovornike včasih nekoliko razjezi. Zelo so pozorni na to, da nikoli o sebi ne razkrijejo preveč. Osebe, rojene v tem znaku, bodo svoje najgloblje občutke zadržale zase. Njihov značaj je skrivnosten, zato je težko oceniti, za kakšno osebo gre. Ko pa jih drugi bolje spoznajo, jih preseneti, kako prijetne in skrbne osebe pravzaprav so.

Škorpijon

Skrivnostnost je zanje preprosto zelo pomembna vrlina. Zvesto ohranijo skrivnosti zase, tako svoje kot tuje. Če bi radi z nekom odkrito spregovorili, je škorpijon zagotovo pravi sogovornik – pri njih je vsaka skrivnost varna. Njihov obraz skorajda nikoli ne izraža pravega čustvenega stanja. Tudi če jim gre v življenju vse narobe, tega drugi nikoli ne bodo izvedeli – razen če se škorpijon odloči in to pove. Sicer je sposoben ohranjati nasmešek, čeprav v njegovi notranjosti divja vihar.

Rak

Čustveni in izjemno intuitivni raki so skrivnostni na vseh področjih življenja, tako po zasebni kot poslovni plati. Zanje je to preprosto nekaj, česar ne delijo z nikomer. To so izjemno inteligentni ljudje, ki čustva skrbno čuvajo zase in se težko odprejo pred drugimi ljudmi. Če bi radi izvedeli, kakšen je pravzaprav rak, se boste morali zelo potruditi, da pridobite njihovo zaupanje.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.