Tina Turner dobila svojo barbiko, najtežje je bilo oblikovati lase

Magazin 20. Okt 202216:00 0 komentarjev
Tina Turner
Profimedia

Legendarna glasbenica Tina Turner je nedavno dobila še svojo barbiko in zdi se, da so se oblikovalci največ časa ukvarjali s tem, kako bi ustvarili njeno legendarno pričesko, ki jim je povzročila kar nekaj sivih las.

Tina Turner velja za eno izmed najbolje prodajanih glasbenic v zgodovini roka. V bogati glasbeni karieri je prejela 11 nagrad grammy, med njimi tudi tistega najbolj laskavega, grammyja za življenjsko delo.

Med njene največje hite prav gotovo lahko štejemo The Best, What’s Love Got To Do With It in We Don’t Need Another Hero.

Po ločitvi od nasilnega moža Ika Turnerja je zaživela na novo in začela graditi solo kariero, ki je bila izjemno uspešna, in danes prav gotovo velja za kraljico rokenrola.

S svojim karizmatičnim vokalom je polnila koncertne dvorane po vsem svetu, v karieri pa je nanizala 10 studijskih albumov, ki so bili prodani v 200 milijonih primerkov.

Zdaj so ji pri podjetju Mattel izkazali posebno čast, ko so v sklopu serije Barbie Signature Music Series izdelali tudi njeno lutko in številni so bili nad videnim navdušeni.

Njeno barbiko krasi vsem znana razkuštrana pričeska, ustnice ima obarvano s Tininim najljubšim tonom šminke, na nogah nosi črne salonarje in na sebi značilno džins jakno.

“Posebno pozornost smo posvetili lasem, da bi bili z vseh kotov videti kar najbolje. Uporabili smo zares veliko laka za lase,” je v šali dejal oblikovalec Tinine lutke, Bill Greening.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!