To je razlog, da Kate Middleton ne bomo videli z rdečo šminko

Magazin 25. Sep. 202113:02
Delite:
Kate Middleton
Foto: Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton vedno pazi, da so njena ličila diskretna in ne preveč vpadljiva, težko pa bi se zgodilo, da bi jo kdaj videli z rdečo šminko ali rdečimi nohti.

Se tudi vi sprašujete, zakaj na ustnicah britanske vojvodinje Kate Middleton ni nikoli rdeče šminke? Ste nasploh že kdaj videli, da bi bila močno naličena? Verjetno ne in verjetno se to nikoli ne bo zgodilo.

Lepotna pravila, ki jih narekuje kraljevi dvor

Kate Middleton se je morala s prihodom na britanski kraljevi dvor odpovedati številnim stvarem ter povsem spremeniti svoj stil ličenja in oblačenja. Kraljevi protokol strogo zapoveduje, da morajo kraljeve dame nositi ličila, ki so nežnih ali kožnih tonov in ki ne pritegnejo veliko pozornosti.

Kate zato ne more priti na dogodek z rdečo šminko ali rdečimi nohti, saj to ni po kraljevem protokolu, ki mu mora ves čas slediti.

Malo bolj izrazito barvo šminke si lahko privošči le kraljica Elizabeta, za vse druge kraljeve dame to ne velja oziroma ni dovoljeno.

Kate je znana po tem, da v prostem času sploh ne uporablja ličil in da obožuje dneve, ko lahko svoji koži privošči malo počitnic in ji dovoli, da si povsem odpočije. Najpomembneje ji je, da je njena koža vedno dobro navlažena in očiščena, na ličila pa v prostem času najraje kar pozabi in jih v roke vzame le, ko se odpravi na uradne dogodke.

Komentari

Vaš komentar