To so horoskopski znaki, ki veljajo za izjemno varčne

Magazin 10. Sep 202110:00
horoskop
Profimedia

Za nekatere ljudi se zdi, da preprosto znajo živeti s tistim, kar zaslužijo, ob tem pa jim uspe ustvariti prihranke. Drugim pa denar nenehno polzi iz žepa, pa naj so njihovi prihodki še tako spodobni.

Na sposobnost varčevanja in ustvarjanja prihrankov naj bi vplival tudi horoskopski znak. Nekateri znaki naj bi bili bolj pazljivi s svojim denarjem kot drugi. In za katere znake velja, da so še posebno varčni?

Bik

Ljudje, ki so rojeni v tem horoskopskem znaku, veljajo za očarljive in družabne, zato ne čudi dejstvo, da so vedno obkroženi z družbo, v kateri so še kako dobrodošli. Vendar biki znajo tudi izrabiti to svojo priljudnost – namesto da bi zapravljali denar, se raje malce podružijo z ljudmi, ki radi razprejo denarnico, ko gre za skupna druženja. Tako seveda ni nič nenavadnega, da njihova denarnica ostaja polna.

Devica

Ko gre za devico, ste lahko gotovi, da je to nadvse racionalna in varčna oseba. Zelo pazljive so pri tem, koliko porabijo za osebne potrebe, in poskušajo prihraniti kar se da veliko. Počutijo se varne, če je na njihovih bančnih računih nekaj prihrankov, ki jih bodo namenile za večje nakupe ali naložbe. Če devica spozna zapravljivca, bo do njega izjemno kritična in bo takoj opozorila na previsoke in nepotrebne stroške.

hranilnik
Profimedia

Kozorog

Ljudje, rojeni v tem horoskopskem znaku, veljajo za racionalne in “prizemljene”, zato ne preseneča dejstvo, da so taki tudi takrat, ko gre za denar. Veseli so, če ga čim več prihranijo, zato so pripravljeni krepko zategniti pas, ko gre za osebne stroške. Z  denarjem ravnajo razumno in preudarno, varčevati znajo tudi takrat, ko gre za njihove najbližje. Ob življenjskih jubilejih ne bodo kupovali dragih daril, temveč se bodo potrudili in našli darilo, ki se ga bo obdarovanec razveselil, hkrati pa zanj ne bodo odšteli veliko.

Dvojčka

Ta horoskopski znak res zna z denarjem, saj dvojčkom ta stežka spolzi iz denarnice. Celo tako varčni so, da bodo raje pešačili, kot da bi nekje plačali parkirnino. Najbolj varčni bodo pri storitvah, zato bodo dvakrat razmislili, preden se bodo odločili za odhod k frizerju, avtomehaniku … Naredili bodo marsikaj, samo da bi se na njihovih bančnih računih nabral čeden kupček.

Lev

Veljajo za izjemno varčne in racionalne osebe, ko gre za denar. Levi bodo izkoristili vse popuste in akcije, ko gre za nabavo stvari, ki jih potrebujejo. Vestno sledijo razprodajam in trgovinskim letakom, saj jim tudi tako uspe prihraniti denar. Nakupujejo na razprodajah, pa še takrat so izjemno previdni in nabavijo tisto, kar resnično potrebujejo. Zato ne preseneča dejstvo, da jim vedno uspe nekaj privarčevati, pa naj imajo še tako skromne prihodke. Znajo biti iznajdljivi, ko gre za to, da jim ostane nekaj denarja.

Komentari

Vaš komentar