To so najbolj zanimive vsebine, ki prihodnje leto prihajajo na Netflix

Magazin 30. Dec 202214:30
netflix vsebine za 2023
Profimedia

Ker se leto 2022 bliža koncu, je Netflix razkril seznam novega programa za januar 2023. Prvi mesec prihajajočega leta vodijo premiere oddaj, kot je That '90s Show – spinoff priljubljene serije 90. let That '70s Show ter klasike, kot so Forrest Gump, The Nutty Professor in njegovo nadaljevanje, Top Gun in Brokeback Mountain.

Tu je celoten seznam serij, filmov in oddaj, ki januarja prihajajo na ta popularni pretočnik vsebin:

Physical: 100 – serija

V tem ostrem fitnes tekmovanju se 100 tekmovalcev v vrhunski fizični formi poteguje za čast najboljšega telesa.

Kalejdoskop – serija
Mojstrski tat in njegova posadka se lotijo epskega in dovršenega ropa, vrednega 7 milijard dolarjev, vendar izdaja, pohlep in druge grožnje spodkopljejo njihove načrte.

Lady Voyeur – serija

Hekerka Miranda rada vohuni za svojo sosedo, spolno delavko Cléo. Toda ko se njuni poti prekrižata in se zgodi umor, se Mirandina usoda za vedno spremeni.

The Way of the Househusband: 2. sezona – anime
Najljubši bivši jakuza se vrača! Reže kupone, načrtuje obroke, ki prihranijo denar – in svoje delo gospodinjskega moža jemlje zelo, zelo resno.

How I Became a Gangster – film

Ambiciozni gangster se prebija na lestvicah varšavskega kriminalnega podzemlja in na koncu mu uspe.

The Kings of the World – film
Pet prijateljev brezdomcev iz Medellína se odpravi na nevarno potovanje po podeželju Kolumbije, da bi pridobili kos zemlje, ki je bil zapuščen enemu od njih.

The Lying Life of Adults – serija

V 90. letih prejšnjega stoletja v Neaplju se zaščitena najstnica spoprijatelji z odtujeno teto, ki jo njeni starši sovražijo, da bi bolje razumela sebe in mesto, iz katerega prihaja.

MADOFF: Pošast z Wall Streeta – dokumentarni film
Z inovativnim vizualnim pristopom je Madoff: Pošast z Wall Streeta štiridelni finančni triler, ki razkrije resnico za zloglasno globalno Ponzijevo shemo Bernieja Madoffa, vredno več milijard dolarjev, in načine, kako je namerno slepi finančni sistem to dovolil.

Copenhagen Cowboy – serija

​​Potem ko je bila celo življenje prodana kot človeški talisman za srečo, se ženska s skrivnostnimi nadnaravnimi sposobnostmi maščuje tistim, ki so ji storili krivico.

Ginny & Georgia: 2. sezona – serija
Nova razmerja in izzivi čakajo na Georgio in Ginny, ko bosta krmarili po življenju v Wellsburyju – dokler skrivnosti iz preteklosti ne ogrozijo vsega.

Woman of the Dead – serija

Ko sumljiva prometna nesreča raztrga žensko življenje, jo njeno iskanje maščevanja ujame v zaroto, ki doseže najvišje ravni njenega majhnega mesta.

Otok ljubezni ZDA: 2. sezona

Mumbajska mafija: Policija proti podzemlju – dokumentarni film
V 90. letih prejšnjega stoletja imata kriminalni šef Mumbai in njegova mreža nenadzorovano oblast nad mestom – vse do vzpona policistov, ki predrzno ubijajo svoje tarče.

Bledo modro oko – film
West Point, 1830. Utrujenega detektiva najamejo, da diskretno razišče grozljiv umor kadeta. Ker ga je kadet zavedel kodeks molka, za pomoč pri razpletu primera najame enega izmed njih – mladeniča, ki bi ga svet spoznal kot Edgarja Allana Poeja.

Lonec na pritisk – serija
11 kuharjev, ki živijo pod eno streho, uporablja kulinarične spretnosti in strateške igre v napetem kuharskem tekmovanju, kjer glasujejo o tem, kdo izmed njih bo osvojil 100.000 dolarjev.

Ultimat: Francija, 1. sezona, 2. del – serija (nove epizode)
6 parov, ki so na pragu vseživljenjske ljubezni, se sooči z ultimatom: zaročita se ali razideta. Preden se odločita, bosta za tri tedne zamenjala partnerja.

Živi mrtveci: 11. sezona

Andrew Santino: Cheeseburger – komedija

Nobena tema ni varna v tem nefiltriranem stand-up kompletu Andrewa Santina, ko na nabodalo natika vse od globalnega segrevanja do spolnih poškodb do politike.

The Hatchet Wielding Hitchhiker – dokumentarni film
Ta šokantni dokumentarec opisuje vzpon veselega nomada do zvezde in strmo spiralo navzdol, ki je privedla do njegovega zapora.

Sexify: 2. sezona – serija

Medtem ko se prihodnost njihovega startupa spreminja, morajo trije mladi podjetniki uskladiti burna osebna življenja, zagrizenega tekmeca in zahtevnega vlagatelja.

Kung Fu Panda: Zmajev vitez: 2. sezona – družinski film
Da bi našli legendarno orožje Tianshang, velikosrčni Po in Zmajevi vitezi potujejo po svetu. Toda ali bodo zlo premagali do konca?

The Makanai: Cooking for the Maiko House – serija
Dva nerazdružljiva prijatelja se preselita v Kjoto, da bi uresničila sanje o tem, da bi postala maiko, vendar se odločita, da bosta živela pod isto streho, sledila različnim strastem.

Vikingi: Valhalla: 2. sezona – serija
Sovražniki – stari in novi – čakajo na Freydisa, Leifa in Haralda, ko se razkropijo na oddaljene konce sveta v iskanju moči in novih svetov, ki jih je treba osvojiti.

Break Point – dokumentarni film
Od ekipe, ki stoji za F1: Drive to Survive, Break Point spremlja raznoliko skupino teniških igralcev na igrišču in zunaj njega, ki tekmujejo v napornih turnirjih z upanjem na zmago v finalu in še večjimi sanjami o tem, da bi postali številka ena sveta.

Sky Rojo: 3. sezona – serija
Coral, Gina in Wendy so si ustvarile novo življenje – in našle ljubezen – v Almeríi. A ker je Romeo nagnjen k maščevanju, njun mir in tišina ne bosta trajala dolgo.

That ’90s Show – serija
Pozdravljen, Wisconsin! Piše se leto 1995 in Leia Forman, hči Erica in Donne, poleti obiskuje stare starše, kjer se pod budnim očesom Kitty in strogega +Reda poveže z novo generacijo otrok iz Point Placea. Seks, droge in rokenrol nikoli ne umrejo, le preoblečejo se.

Ženske v vojni – serija
Francija, 1914. Medtem ko nemške čete napredujejo in moški odhajajo na fronto, se morajo štiri ženske spopadati z uničujočimi posledicami vojne doma.

Bake Squad: 2. sezona – serija
Potem ko so v prvi sezoni poskrbeli za vihar, so se vsi štirje prvotni člani Odreda vrnili in lačni. Izkušeni peki povzdignejo sladice z idejami in epsko izvedbo, da ustvarijo osupljive osrednje elemente za poseben dan. Peki se potrudijo in ustvarijo sladice, o katerih lahko samo sanjate!

Bling Empire: New York – serija
Nova zasedba elegantnih azijsko-ameriških družabnikov se šopiri s svojim bogastvom – in modo -, hkrati pa prinaša dramo in jo živi v New Yorku.

Fauda: 4. sezona – serija
Akcijska serija se vrača v novi sezoni.

The Real World: 28. sezona

The Snow Girl – serija
Ko med parado v Málagi izgine deklica, postane mladi časopisni novinar močno odločen, da jo bo njenim staršem pomagal najti.

You People – film
Nov par in njuni družini se v tej komediji Kenya Barrisa znajdeta pred raziskovanjem sodobne ljubezni in družinske dinamike sredi nasprotujočih si kultur, družbenih pričakovanj in generacijskih razlik.

Princess Power – družinski film
Pustolovščine željne princese iz štirih različnih Fruitdomov skočijo v akcijo, da bi pomagale svojim kolegom sadjarjem in izboljšale svoje svetove.

Cunk On Earth – serija
Philomena Cunk je tukaj, da pokaže, kako daleč je človeštvo prišlo – v tem duhovitem lažnem dokumentarcu, ki sledi zgodovini civilizacije.

Pamela, A Love Story – dokumentarni film
Intimen in človeški portret Pamele, ene najbolj znanih starlet na svetu, je ljubezenska zgodba, ki sledi poti življenja in kariere Pamele Anderson od dekleta iz majhnega mesta do mednarodnega seks simbola, igralke, aktivistke in ljubeče matere.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku