To so redki zaljubljeni trenutki Kate Middleton in princa Williama v javnosti

Magazin 02. Okt 202114:26 1 komentar
Kate Middleton
Profimedia

Vojvodinja Kate Midldeton in princ William se v javnosti le redko dotikata, zato so takšni trenutki še zlasti zanimivi in jih javnost še bolj z zanimanjem spremlja.

Princ William in Kate Middleton sta v javnosti in na uradnih protokolarnih dogodkih vedno izjemno zadržana. Vedno pazita, da se ne dotikata drug drugega in si ne izkazujeta čustev, saj morata graditi podobo bodočega kralja in kraljice.

Nežni dotiki, ki si jih lahko redko privoščita

A ko se kamere ugasnejo, sta tudi Kate in William videti kot povsem običajen par, ki se rad zabava, imata svoje hobije in uživata v času, ki ga lahko posvetita samo drug drugemu.

Občasno pa se tudi njima kje ”zalomi”, ko princ William Kate recimo prav nežno potreplja po hrbtu ali se nehote dotakne njene roke. Še bolj zanimivi so trenutki, ko mislita, da ju nihče ne vidi, a so kamere še naprej prižgane in fotografi še vedno na preži.

Takrat se zgodijo tisti čarobni trenutki, ki so sicer povsem običajni za vsak par, a jih pri kraljevih zakoncih nekako ne pričakujemo (vsaj ne, da jih bomo videli). V preteklosti sta bila tako že večkrat ujeta, ko sta se nežno dotaknila drug drugega, in seveda so bili njuni oboževalci ob tem navdušeni, saj so ju lahko videli še v nekoliko drugačni, manj uradni in zato zadržani luči.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje