To so škornji zime 2023, ki vaše noge naredijo daljše in vitkejše

Magazin 21. Jan 202311:45
Visoki škornji
Profimedia

Če iščete škornje, v katerih bodo vaše noge vizualno videti daljše in vitkejše, je odgovor samo en - znana modna dekleta pa so pokazala, kako jih kombinirati za popolne stajlinge.

Pri čevljih bodimo iskreni – nikoli jih nimamo dovolj, sploh pozimi, ko je izbira v primerjavi s toplejšimi letnimi časi bolj omejena. Vendar pa ne potrebujete milijon parov čevljev, da bi ustvarili popoln videz. Včasih je že en dober par škornjev dovolj, da vaš stajling ponesete na novo raven in da ste videti fantastično.

Eden od modelov to zimo še posebej izstopa pri modnih dekletih, in sicer škornji čez kolena, eden izmed glavnih razlogov pa je, da naredijo noge daljše in vitkejše.

Če se odločite za škornje nad koleni, pazite, da med škornji in robom obleke, kot je krilo ali obleka, ne bo preveč razkrite kože.

Prav ta model je populariziral tako imenovani oblačilni slog “lampshading”, ki se nanaša na kombinacijo visokih škornjev nad koleni z obleko ali krilom, ki se konča tik nad njimi.

Sodeč po ponudbi na trgovskih policah imajo to sezono glavno vlogo črni modeli iz svetlečega ali mat usnja, na voljo pa so tudi lakirane različice, ki nedvomno povzdignejo vsak zimski stajling. Od uličnega sloga do revij dizajnerskih blagovnih znamk, modeli škornjev, visoki do stegen, so se pojavili kot najbolj zaželena različica zimske sezone.

Število klikov na škornje čez kolena na modni platformi Stylight je v primerjavi z lanskim letom poskočilo za 45 %, kar je še en pokazatelj njihove zmagovite vrnitve na modno sceno po prepričljivi prevladi zajetnih in podobnih modelov, ki jih pri nas tudi v tej sezoni ne bo mogoče zaobiti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.