To so skriti znaki kraljice Elizabete, ko želi na hitro končati pogovor

Magazin 16. Sep. 202109:58 > 12:271 komentar
Delite:
Kraljica Elizabeta
Foto: Profimedia

Verjetno smo se že vsi kdaj znašli sredi pogovora, ki smo si ga silno želeli končati, a nismo vedeli, kako bi to naredili. Kraljica Elizabeta ima za takšne primere svoje skrivno orožje.

Britanska kraljica Elizabeta na leto opravi nešteto sestankov, se udeleži družabnih dogodkov in protokolarnih obveznosti, kjer se znajde sredi takšnih in drugačnih pogovorov. Vsi seveda niso prijetni in za takšne vrste pogovorov ima kraljica že leta skrivno orožje, ki ga uporabi, ko ne gre drugače, poroča British Heritage.

Vse rešuje s torbico

Ko boste naslednjič gledali posnetke kraljice Elizabete, bodite pozorni na njeno torbico, saj se tam skrivajo številni odgovori in skriti znaki, ki jih med uradnimi dogodki daje svojemu osebju.

Ko kraljica svojo torbico prestavi iz ene roke v drugo, je to znak, da želi končati trenutni pogovor. Ko svojo torbico postavi na mizo, pa to pomeni, da si želi v naslednjih petih minutah zapustiti dogodek.

Njen zadnji znak pa je, ko začne vrteti svoj poročni prstan, kar pomeni, da želi, da njeno osebje ukrepa takoj, konča pogovor in ji omogoči, da gre naprej. In kraljice se seveda ne pusti čakati, kajne?

Tudi Kate Middleton ima svoje skrite znake

Že res, da vojvodinja Kate Middleton nima tako zelo izpopolnjenih skritih znakov, kot jih ima kraljica, a tudi ona neprijetne situacije rešuje s torbico. Kadar se ne želi rokovati, torbico z obema rokama drži pred seboj, da bi se temu izognila.

Verjetno pa obstajajo še številni drugi skriti znaki, ki jih javnost še ni odkrila, a jih kraljeve glave uporabljajo že leta, in tako krmarijo med številnimi protokolarnimi dogodki, ki jih imajo vsako leto na svojem seznamu obveznosti.

Komentari

Vaš komentar