To so zvezdniki, ki ne želijo imeti otrok

Magazin 24. Nov. 202118:00
Delite:
Oprah Winfrey
Foto: Profimedia

Slavni in znani, ki so javno spregovorili, zakaj nimajo otrok.

Vsak med njimi ima svoje razloge, zakaj si ne želijo postati starši, vsem pa je skupna ena stvar: nočejo poslušati tujih komentarjev zaradi svoje odločitve.

Znana ameriška TV-voditeljica in igralka Oprah Winfrey šteje 67 let, a ko je bila mlajša, so jo pogosto spraševali, zakaj nima otrok. Takrat je dejala, da starševstvo res ni zanjo. “Mislim, da bi bila slaba mama, ker ne razumem otrok. Nekdo bi mi moral povedati, česa ne delam prav, z otrokom ne bi mogla sobivati, čeprav imam otroke rada.” Čeprav ni postala mama, je v svojih oddajah pogosto obravnavala teme, kot so starševstvo, enostarševske družine, vzgoja otrok, in pomagala rušiti tabuje, povezane s tem.

Tudi priljubljeno igralko Jennifer Aniston so pogosto spraševali, kdaj bo imela otroke. Tabloidi so ji večkrat pripisali nosečnost, kar pa jo je zelo motilo. Odločno se je postavila zase in dejala, da je sita takih poročanj in seciranja njenega telesa. Dodala je še: “Ženske smo celovite z otroki ali brez njih.”

Jennifer Aniston
Foto : Profimedia

Zdaj 50-letna Winona Ryder je odkrito dejala, da je potrebovala dolgo časa, da je nehala poslušati tuja mnenja, da bi morala imeti otroke. Pri tem ji je pomagal oče, ki ji je dejal, da obstaja veliko načinov, da ima oseba v svoji bližini otroke. “Dobim veliko ljubezni bratovih otrok. Nehati moram poslušati druge ljudi,” je dejala že leta 2014.

Winona Ryder
Foto : Profimedia

Brez otrok je tudi priljubljeni hollywoodski igralec, 57-letni Keanu Reeves. Od preostalih se razlikuje po tem, da se ni zavestno odločil, da jih ne bo imel. Njegova nekdanja partnerica Jennifer Syme je v osmem mesecu nosečnosti izgubila otroka. To je bila za oba zelo težka preizkušnja, igralec tega nikoli ni skrival. Pozneje je dejal, da je že prestar in da zato ne bo imel otrok.

Keanu Reeves

Vsi skupaj pa so jasno sporočili, da so tudi oni – čeprav so slavni in znani – samo ljudje, s svojimi življenji in odločitvami, ki so osebne in samo njihove.

Komentari

Vaš komentar