Tom Cruise na britanski premieri džentelmensko ponudil roko Kate

Magazin 24. Maj 202211:30 0 komentarjev
Tom Cruise
Profimedia

Britanski princ William in njegova žena Catherine sta redna udeleženca filmskih premier na Otoku. Tokrat sta si v Londonu ogledala najnovejši del uspešnice Top Gun: Maverick s Tomom Cruisom v glavni vlogi.

William je kot predsednik Britanske akademije za filmsko in televizijsko umetnost in nekdanji pilot veliki navdušenec nad nadaljevanjem uspešnice iz leta 1986. To naj bi slišal tudi Tom Cruise, ki je zato par povabil na posebno projekcijo, kjer sta si lahko med prvimi ogledala film.

“Imava veliko skupnega. Oba obožujeva Anglijo in oba sva letalca, obožujeva letenje,” je 59-letni igralec, ki v omenjenem filmu nastopa v vlogi pilota, povedal britanskim medijem.

princ William
Profimedia

Kraljevi par se je v četrtek zvečer na britanski premieri filma sprehodil po rdeči preprogi na londonskem trgu Leicester Square. 

Kate, ki je na septembrski premieri filma No Time To Die o najbolj slavnem agentu sveta Jamesu Bondu navdušila z obleko zlate barve britanske modne oblikovalke Jenny Packham, je tokrat izbrala obleko z razkritimi rameni francoskega modnega oblikovalca Rolanda Moureta. Princ William, ki se je odločil za črn smoking in metuljček, je pozornost pritegnil z izbiro mokasinov, na katerih so bila izvezena letala.

Tom, Will in Kate so bili deležni največ pozornosti na premieri, v nekem trenutku pa je Cruise džentelmensko ponudil roko pomoči vojvodinji Cambriški, ko se je ta povzpela po stopnicah.

Tom Cruise
Profimedia

Will in Kate sta se spoznala tudi z drugimi igralci iz filma Top Gun: Maverick. Vojvodinja pa je pokramljala še z mladimi oboževalci na rdeči preprogi, med drugim jim je odgovorila, da se njuni trije potomci George, Charlotte in Louise niso mogli udeležiti premiere, ker jih “jutri čaka šola”.

princ William
Profimedia

Tom Cruise je prijatelj britanskega dvora. Ob različnih priložnostih se je družil z vsemi člani, z nekdanjo ženo, igralko Nicole Kidman, pa se je leta 1997 udeležil tudi pogreba princese Diane, Williamove matere.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.