Tom Cruise ponovno samski

Magazin 14. Jun 202210:15
Tom Cruise
Profimedia

Filmski zvezdnik, ki ga te dni lahko spremljamo na velikih platnih v Top Gun: Maverick, je po navedbah novinarjev ponovno samski.

Ameriški igralec Tom Cruise se lahko pohvali z vrsto odmevnih projektov, dva sta trenutno še posebej aktualna. Top Gun: Maverick je nadaljevanje uspešnice izpred desetletij, ki se je v velikem slogu vrnilo v kinematografe, čez nekaj mesecev pa lahko pričakujemo še nadaljevanje Misije Nemogoče.

59-letni filmski zvezdnik je prav na snemanju Misije nemogoče spoznal tudi skoraj dve desetletji mlajšo igralsko kolegico, Hayley Atwell. Par se je spoznal v 2020 med snemanjem sedmega dela franšize Misija nemogoče, prvič pa so ju skupaj opazili decembra. Le dobre pol leta zatem sta se prvič razšla. O tem je 2021 poročal otoški The Sun, kaj kmalu pa sta zvezo obnovila. A očitno ne za dolgo, saj so se spet pojavile novice o novem razhodu.

Tom Cruise
Profimedia

Težave so se pojavile v javnosti

”Na žalost se jima ni izšlo. Spoznala sta, da je bolje, če ostaneta le prijatelja,” je za The Sun razkril vir blizu para, ki je ob tem dodal, da je bila pozornost, ki sta jo bila deležna, prehud udarec za zvezo. Kot je neimenovani vir zaupal časniku, je njuna zveza za zaprtimi vrati odlično delovala, v javnosti pa so se pojavile težave in nepremostljive razlike.

Atwellova je sicer nedavno spremljala Cruisa na londonski premieri filma Top Gun: Maverick. Par je skupaj preživel veliko časa, tudi zavoljo snemanja Misije nemogoče, v njej Cruise ponovno stopi v čevlje agenta Ethana Hunta, Atwellova pa zaigra v vlogi Grace. Iskrice so tako preskočile kar med snemanjem, čeprav svoje romance uradno nikoli nista obešala na velik zvon.

Cruise sicer vse od ločitve od Katie Holmes ni zajadral v resno zvezo, Atwellova je bila tako prva, ki jo je ujela tudi sedma sila. Že septembra sta se odločila, da zvezo prekineta, za kar je bilo po navedbah vira kriv predvsem kaotičen urnik. Cruise je imel namreč vrsto filmskih obveznosti, zaradi česar sta le redko imela čas zase. Prav to naj bi bil glaven razlog za prvi razhod, po katerem sta se odločila, da ljubezni ponovno data priložnost. A se očitno, če gre verjeti otoškim medijem, tudi tokrat ni izšlo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku
Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.