Tom Felton: “Zaradi vloge zlobnega čarovnika sem imel kar nekaj težav”

Magazin 15. Maj 202216:45
Delite:
Tom Felton
Foto: Profimedia

Tom Felton kljub vlogi Draca Malfoya, ki ga je izstrelila med zvezde, ni bil vedno srčni izbranec, saj ni imel veliko zmenkov.

34-letni igralec je v intervjuju za The Guardian razkril, da čeprav je zaradi vloge Draca Malfoya postal slaven, v šoli ni imel veliko zmenkov. “Nekateri resnično ne verjamejo, da nisem bil priljubljen. Okoli sem hodil s pobarvanimi lasmi in igral hudobnega čarovnika, kar ni bilo kul. Pri dekletih mi to ni naredilo nobene usluge. Nisem imel veliko zmenkov.”

Igralska zasedba filma, vključno z Danielom Radcliffejem (Harry Potter), Rupertom Grintom (Ron Weasley) in Emmo Watson (Hermione Granger), se je v začetku tega leta ponovno zbrala ob 20. obletnici prvega filma Harry Potter in kamen modrosti. Tom Felton je ob tem povedal: “Mislim, da sem dobil vlogo, ker sem bil nonšalanten in nisem imel pojma, s čim se kdo ukvarja. Čarovniki v omarah pod stopnicami? In pri treh starejših bratih se hitro naučiš biti samozavesten. Mislim, da je režiser v meni prepoznal to rahlo nezainteresiranost in aroganco, za katero je mislil, da bi lahko delovala za Malfoya. Na avdiciji mi ni bilo treba prebrati deset strani dialoga. Vse, kar sem naredil, je, da sem se pojavil kot smrkav otrok, ki je bil videti prav, in dobil sem vlogo.”

Razkril je tudi, da se želi ponovno postaviti v čevlje Draca Malfoya. “Če vas zanima, ali bi si ponovno pobarval lase ter igral zlobnega čarovnika, je moj odgovor, da bi vsako možnost, ki bi mi ponudila ponovno igranje te vloge, sprejel z odprtimi rokami. Igral bi tudi Dracovega otroka, če bi si to resnično želeli!”

Tom Felton
Foto : Profimedia

Zvezdnik je še izdal, da ostaja v tesnem stiku s svojimi nekdanjimi soigralci, vključno z dvojčkoma Jamesom in Oliverjem Phelpsom (Fred in George Weasley), ki sta ga po njegovih besedah ​​pogosto premagala v golfu.

Igralec še ni bil poročen, bil pa je osem let v zvezi z Jade Olivio Gordon, ki je odigrala ženo Draca Malfoya v filmu Harry Potter in Svetinje smrti, 2. del.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar