Tori Spelling se ločuje in je “pripravljena na nov začetek”

Magazin 25. Nov 202108:31 > 09:30
Tori Spelling, Dean McDermott
Profimedia

Po več mesecih govoric o razhodu so neimenovani viri za tabloid E! News potrdili, da se Tori Spelling ločuje od moža Deana McDermotta, s katerim sta poročena 15 let in imata skupaj pet otrok.

Tori je dan pred novico o ločitvi na Instagramu objavila praznično voščilnico, na kateri poleg nje pozirajo otroci Liam AaronStella DoreenHattie MargaretFinn Davey in Beau Dean. Fotografiji, pri kateri v oči bode Deanova odsotnost, je pripisala: “Z naše kmetije v vaš dom!”

Tori Spelling
Tori Spelling/Instagram

“Njunega zakona je konec, in to že nekaj časa,” citirajo svoje vire blizu para na spletnem portalu tabloida E! News. “Tori se je sestala s svojimi odvetniki in bo zelo kmalu zaprosila za ločitev. Najprej pa želi dobro premisliti in si zagotoviti finančno varnost.”

Kot še pravijo dobro obveščeni, je tako “za vse najbolje”. Menda sta se 48-letna Tori in sedem let starejši Dean že več let trudila pokrpati, kar se je dalo, predvsem zaradi svojih petih otrok, a se resnično ne razumeta.

Tori Spelling, Dean McDermott
Profimedia

Zvezdnica kultne serije Beverly Hills in kanadski igralec naj bi tako že mesece spala v ločenih spalnicah in se nimata več za zakonca. “Tori je pripravljena za nov začetek, a si želi strateško postopati,” še pišejo pri omenjenem tabloidu.

Predstavniki vpletenih novice še niso uradno komentirali. To niso prve zakonske težave slavnega para, ki so pricurljale v medije: leta 2013 se je Dean zapletel v škandal – zaradi varanja. Odločil se je za zdravljenje zasvojenosti s seksom, z ženo pa sta zvezo reševala v resničnostni seriji True Tori.

Poleg burnega zakona je Tori vrstice tabloidov polnila tudi zaradi spora z materjo Candy in dejstva, da je po smrti slavnega očeta, TV-producenta Aarona Spellinga, čigar zapuščina je znašala 500 milijonov dolarjev, ostala brez svojega dela te velikanske pogače.

#related-news_1