Trendi: Kaj na ulicah Milana nosijo zvezdnice in modne vplivnice?

Magazin 09. Okt 202122:27
ulična moda
Profimedia

V Milanu se je odvil teden mode, ki je poleg kolekcij za naslednje leto prikazal tudi številne ulične trende. Tu je le nekaj zanimivih videzov, ki so si jih nadele njegove obiskovalke.

Tedni mode so vedno dober pokazatelj modnih trendov, pogosto pa se na ulicah modnih prestolnic kujejo tudi novi, ki so v navdih vsem ljubiteljem te več milijonske industrije. Tokrat so zvezdnice in modne vplivnice, ki so obiskale predstavitve novih kolekcij za pomlad in poletje 2022, pokazale pestrost predvsem v barvah in načinu stiliranja.

Retro videz

Moda je lahko zelo igriva, kar ta videz v popolnosti izraža. Gre za čudovito mešanico različnih stilov, ki so barvno usklajeni. Celoten videz deluje zelo retro, barve so primerne sezoni, da vse skupaj ni preveč dolgočasno, pa je dodana modra kapa s ščitnikom in ustvari kontast med retro pridihom in sodobnim športnim videzom.

trendi
Profimedia

Dama v belem

Lahko bi rekli, da gre za preprost videz, a je še kako premišljen. Gre za kopico kontrastov, ki skupaj tvorijo harmonično celoto: tekstura-izčiščenost, oprijeto-ohlapno, kratko-dolgo, gladko-grobo. Ker je videz v eni sami barvi, so ti detajli toliko bolj opazni.

trendi
Profimedia

Dolga plapolajoča obleka

Kos, ki je v omari ostal še od poletja, je zelo uporaben tudi jeseni. Dokler vreme dopušča, lahko dolgo lahkotno obleko nosimo samostojno z le nekaj preprostimi modnimi dodatki, kot so širok pas, toaletna torbica in sandale v nepričakovani barvi. Jeseni lahko temu videzu enostavno dodamo suknjič.

trendi
Profimedia

Mešanica trendov

Si upate v en videz združiti več trendov? Pogled na ulice Milana je razkril, da je to zadetek v polno! Dama, ki je obiskala tamkajšnje tedne mode, je v svoj videz združila kar nekaj trendov – ruta je gotovo eden med najopaznejšimi. Poleg tega oprijet korzet zelo lepo dopolni plašč širokega kroja, pika na i pa so čevlji s koničastim zaključkom.

trendi
Profimedia

Iz njegove omare

Ženska moda se že dolgo spogleduje s kroji, ki so sicer bolj pogosti v moški garderobi – tega se je prva domislila prav ikonična Coco Chanel. Tudi to sezono so vloge spolov zabrisane, dame pa se zelo rade pojavljajo v enobarvnih kostimih. Če temu videzu dodamo še klobuk in nakit, bo kombinacija lepo dopolnjena.

trendi
Profimedia

Pod plaščem

Sezona plaščev je tu in modne gospodične se na vse pretege trudijo, da bi s svojim plaščem nekoliko izstopale iz povprečja. Zelo tredna je kombinacija, ko pod dolgim plaščem oblečemo zelo kratek top in tako kljub hladnejši sezoni pokažemo še nekaj gole kože.

trendi
Profimedia

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje