Tri astrološka znamenja, ki bodo do konca leta morala paziti na denar

Magazin 19. Sep 202305:30 0 komentarjev
denar, varčevanje, proračun, zapravljanje
PROFIMEDIA

Poglejte, katera tri astrološka znamenja bodo do konca leta morala malce bolj paziti na to, kako in za kaj zapravljajo denar.

Denar ima zanimivo lastnost, da običajno počasi pride, skoraj vedno pa hitro gre, in včasih je treba biti precejšen mojster, da povežeš mesec z naslednjim.

Kako nam bodo denarni tokovi naklonjeni, pa lahko odločajo tudi zvezde, menijo astrologi. Poglejte, katera tri astrološka znamenja bodo do konca leta morala malce bolj paziti na svoje finance.

Lev

Kraljevo znamenje rado uživa v razkošju. Običajno sicer precej pazi, da pri tem ne pretirava, tu in tam pa ga zanese. Prav ta lastnost je tista, ki lahko levove finance v naslednjih mesecih precej ogrozi. Še bolj, če bodo te povezane z družinskimi in družabnimi obveznostmi, pri katerih se lev rad izkaže s svojo “kraljevo radodarnostjo”. Tudi bolj skromna darila so lahko prav tako lepa, še posebej če so dana iz srca.

Strelec

Optimistični strelec se rad podaja v nove pustolovščine, prepričan, da se bo vse skupaj dobro končalo. In včasih so te pustolovščine tudi finančne narave.

Investicije v manj varne naložbe, posebej tiste, ki obljubljajo hiter in visok zaslužek, kreativno računovodstvo ali posojanje (in izposojanje) denarja strelcem do konca leta ne bodo najbolj naklonjeni in se lahko končajo z rdečimi številkami, ki se bodo vlekle še globoko v prihodnje leto. Razmisliti bi veljalo tudi o “varnostni blazini” za nepredvidene stroške.

Ribi

Riba je radodarna. Včasih tudi preveč. Tako se ji do konca leta lahko večkrat zgodi, da bo preprosto pozabila nase in preveč zapravila za dobrobit drugih. Ne bo slabo, če si bo v naslednjih nekaj mesecih naredila “proračunski načrt” in se ga potem tudi držala. Če imate z ribo družinski proračun, iz katerega črpa več članov družine, bo morda v naslednjih mesecih bolje, če bo riba imela do njega omejen dostop.