Tri astrološka znamenja, ki jim je denar “usojen”. Ste med njimi?

Magazin 28. Jun 202314:35 1 komentar
denar, kovancev
PROFIMEDIA

Obstajajo astrološka znamenja, ki se jim za materialno varnost, veliko premoženje ali celo bogastvo, ni treba truditi tako zelo kot ostalim.

Eni lahko garajo “kot norci”, pa ne bodo nikoli zares obogateli, drugi se “rodijo s srebrno žlico v ustih”, tretji uspejo, nekateri kljub denarju propadejo.

Kot piše revija Metropolitan, pa je trem astrološkim znamenjem usojeno, da imajo denar oziroma lahko pridobijo bogastvo z relativno manj truda, kot druga znamenja.

Bik

Biki so pridni delavci in jim praviloma uspe v življenju zbrati precejšnje vsote denarja ali vsaj precejšnje premoženje. Vendar njihova prirojena produktivnost ni glavni razlog za to. Praviloma denar podedujejo ali pa so deležni bogatih daril in denarja, ki jih dobijo od sorodnikov ali prijateljev. Zdi se, da ljudje ljudje, rojeni v znamenju bika, dobijo materialno ali finančno pomoč, kadar koli jo potrebujejo, piše Metropolitan. Tudi tisti biki, ki so rojeni v skromnejšem okolju in brez večjih možnosti za dediščino ali materialno pomoč sorodnikov, si vedno uspejo izboriti materialno varnost, še piše revija.

Strelec

Kar se tiče denarja in dobitkov, je strelec rojen pod srečno zvezdo.

Njihove “astrološke denarne vibracije” so, kot piše Metropolitan, “najbolj ekspanzivne med astrološkimi znamenji”. Mnogi multimilijonarji in mednarodni bankirji imajo Sonce ali pa enega od pomembnih planetov aspektiranega v strelcu. Sicer pa imajo strelci, ki se ukvarjajo s katerim izmed produktivnih poklicev – torej nekaj izdelujejo ali gojijo – velike možnosti za to, da bodo živeli relativno lagodno in brez skrbi zaradi morebitnih materialnih nevšečnosti.

Kozorog

Kozorogi zelo dobro vedo, kako ustvariti denar, vendar brez posla ne bodo uspeli. Ker imajo izrazito težnjo k pridobivanju in vztrajajo tudi takrat, ko mnogi drugi odstopijo, lahko obogatijo ali si vsaj pridobijo znatno premoženje. Da bi si bogastvo ustvarili, jim tudi ni treba biti posebej briljanten ali ustvarjalen. Najbolj jim bosta do bogastva pomagali odgovornost in discipliniranost, piše Metropolitan.

Vse N1ajboljše! Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje