Tri astrološka znamenja, ki ne znajo držati jezika za zobmi

Magazin 15. Jul 202305:50
prijateljici, razprava, prepir, pogovor, diskusija, problem, jezni
PROFIMEDIA

Nekateri ljudje ne izbirajo časa in besed, ko želijo povedati, kaj mislijo. Astrologi pa menijo, da je to bolj verjetno za tri znamenja.

Kaj je bolje – povedati stvari, ki nas zmotijo (ali razveselijo) takoj in tako kot jih vidimo ali doživljamo v tistem trenutku, prešteti do 10 in izbrati diplomatski jezik, ali držati jezik za zobmi in počakati na boljšo priložnost? Odvisno od razmer in značaja – tako lastnega, kot tistega na drugi strani, pravijo poznavalci človeških odnosov. Astrologi pa menijo, da na oboje lahko vplivajo zvezde in da obstajajo astrološka znamenja, za katera je bolj verjetno, da svojega jezika ne bodo mogla držati za zobmi. Poglejmo tri.

Oven

Neposrednost in akcija, to bi lahko oven imel napisano v svojem grbu ali na vratih svojega doma. Prav zaradi tega ni moč pričakovati, da bo pripadnik tega znamenja dolgo premleval in iskal primerne besede in trenutek, ko mu nekaj ne bo prav. Povedal bo takoj. Je pa oven precej realen, tako da vsaj pretiraval ne bo. Kljub temu lahko bolj občutljive duše ostanejo prizadete.

Bik

Bik je mogoče res trmast, je pa tudi iskren in neposreden. Svojega mnenja se ne boji povedati takoj. Vendar pa bik pogosto svet sodi le po svojih vatlih in ga tisto, kar se ne ujema z njegovim pogledom in mišljenjem, hitro zmoti. Pri tem se ne bo oziral, ali se vam njegove pripombe zdijo smiselne ali ne – zanj so. Včasih se zdi, da bi pri načinu, kako svoje pripombe pove, lahko uporabil kakšen filter. A ne pozabite, ne mahajte mu z rdečo cunjo pred očmi. Žal vam bo.

Škorpijon

Intenzivni in čustveni škorpijon ne bo držal jezika za zobmi, ko mu kaj ne bo prav, pa tudi ne, ko se mu bo zdelo, da mora kaj pohvaliti. Pri obojem pa dostikrat pozabi, da bi bilo primerno kdaj pa kdaj izbrati besede in način, s katerimi bo povedal, kar misli. Zato njegove pohvale dostikrat izpadejo preveč vznesene, pripombe pa lahko pri občutljivih privedejo tudi do solz. Včasih se tudi zgodi, da škorpijon ne reagira takoj. Takrat pazite, kateri bo vaš naslednji stavek.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.