Tri astrološka znamenja, ki so najbolj poštena

Magazin 19. Apr 202412:38 0 komentarjev
moški in ženska se rokujeta
Foto: PROFIMEDIA

Preberite, katera tri astrološka znamenja so tista, za katera je najmanj verjetno, da vas bodo poskušala prevarati, ogoljufati ali vam lagati.

Ljudje smo na splošno znani kot pretkana bitja, ki se zaradi teh ali onih razlogov zatekamo k lažem, zavajanju in drugim nepoštenim dejanjem.

Vendar pa so, po mnenju astrologov, nekatera znamenja k temu nagnjena bolj oziroma manj kot druga. Poglejmo, katera so tista, ki so bolj “na strani angelov”.

Tehtnica

Zaradi svojega izrazitega občutka za pravičnost in uravnoteženost ter potrebe po harmoniji in miru so tehtnice nagnjene k poštenosti v vseh situacijah. Znane so tudi po tem, da so objektivne in nepristranske, zato se pogosto zanašajo na svoje sposobnosti presoje, da izberejo pravično pot. Tehtnice ponavadi ne marajo konfliktov in so bolj nagnjene k iskanju kompromisov in rešitev, ki so v skladu z njihovimi moralnimi načeli.

Zato se redko znajdejo v skušnjavi, da bi se neprijetnim situacijam izognile s pomočjo prevare ali laži. Če že, se bodo poskušale izviti s kakšno polresnico.

Strelec

Strelci so po naravi iskreni in direktni. Ne bojijo se izraziti svojega mnenja in se zavzemajo za pravičnost, tudi za ceno lastnega ugleda. Poštenost je zanje nekaj popolnoma naravnega. Seveda pa se lahko znajdejo v situacijah, kjer bi lahko izbrali laž ali celo manjšo goljufijo kot način za zaščito sebe ali drugih. Vendar pa je to za njih običajno kratkotrajna odločitev, ki pa so si jo sposobni očitati še dolgo po tem, čeprav jih nihče pri tem ni zalotil.

Lev

Etika, zvestoba, poštenost.

To so načela, ki imajo za leve enako težo. Prav zaradi teh načel so manj nagnjeni h goljufijam, instinktivno pa se izogibajo tudi dvomljivim situacijam in ljudem, za katere slutijo ali vedo, da so prevaranti. Lev pa svojo moč in vpliv včasih uporabi zgolj v svojo korist, vendar se običajno drži moralnih načel in se nepoštenim praksam izogiba. Največ, česar je sposoben, so tako imenovane bele laži, ki ne škodujejo nikomur, njemu pa lahko prinesejo občudovanje okolice. Mogoče lahko kdaj, v žaru strasti, pogoljufa pri kakšni družabni igri, ampak običajno ne.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!