Tri astrološka znamenja, ki so najbolj romantična

Magazin 23. Jul 202305:24 0 komentarjev
romantika, romantična večerja, ljubezen, darilo
PROFIMEDIA

Katero ljubi dolge vlažne poglede na večerji, katero vam bo napisalo drobno, odišavljeno pisemce in kateremu se zdi romantičen tudi set izvijačev?

Sončni zahodi, nebroj zvezd na nebu, sonček, trav’ca in dek’ca, kamin in kuhano vino … Priložnosti za romantiko je nič koliko, če se le malo potrudimo. Astrologi menijo, da o tem, koliko smisla za romantiko bo nekdo imel, odloča čas njegovega rojstva oziroma astrološko znamenje. Pa poglejmo tri astrološka znamenja, ki veljajo za najbolj romantična.

Ribi

Globoko čustvena in čutna riba je romantična sanjačica, ki si želi čarobnih in romantičnih trenutkov.

Ne le zase, z majhnimi romantičnimi pozornostmi zasipa tudi svoje partnerje. Drobno, odišavljeno pisemce z ročno napisanim verzom ali mislijo, bonbonček na pisalni mizi, rožica ne le za rojstni dan ali dan žena, to so stvari, ki jih lahko pričakujete od ribe. Zelo dobro pa riba tudi začuti, kaj si pod romantiko predstavlja njen partner in z veseljem bo romantično doživetje, ki mu ustreza, tudi pripravila, tako da bo videti, kot da se je tega spomnila sama. In uživala bo vsaj tako močno kot partner, če ne še bolj.

Tehtnica

Ljubezen do harmonije in lepote je tista, ki tehtnico naredi za izjemno romantično osebnost.

Umetniška in estetsko občutljiva tehtnica ceni subtilna romantična sporočila. Dolg, vlažen pogled na večerji ob svečah, droben stisk roke ali objem okoli pasu na sprehodu ob sončnem zahodu, bodo tehtnico osrečili. Tudi ples z obiljem telesne bližine in občasno improvizacijo, bo doživela kot zelo romantičen trenutek. Nadvse romantično pa se ji bo zdelo tudi lično zapakirano darilce, tudi če nima rojstnega dneva. In ne, ni treba, da so diamanti.

Bik

Praktičnemu in odločnemu biku bi na prvi pogled težko pripisali romantična nagnjenja.

Vendar je to znamenje tudi zelo čutno, ceni pa fizično povezanost z ljubljeno osebo. Pravzaprav so romantični trenutki za bika ključni, saj se rad osredotoča na uživanje v čutnih izkušnjah z ljubljeno osebo. Svojemu partnerju se bik trudi ustvariti občutek, da je nekaj posebnega in da je cenjen. In ker je tudi praktičen, ne bodite presenečeni, če vas nekega dne preseneti z vstopnico za sejem gospodinjske opreme ali vam nenadoma pokloni set izvijačev. Lahko pa ga tudi vi presenetite s čim podobnim. Zdelo se mu bo zelo romantično.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!