Tri astrološka znamenja, ki so najbolj uspešna

uspeh, zmaga
PROFIMEDIA

Izbrali smo tri znamenja, ki imajo po mnenju astrologov največ možnosti za uspeh v za mnoge najpomembnejših zadevah: pri denarju, na odru in v športu.

Uspeh se lahko meri na več načinov in tudi občutek uspeha pri vsakem posamezniku je relativen. Nekaterim je dovolj, da so prvi na svojem dvorišču, drugim je še svet skoraj premajhen. Izbrali smo tri področja, na katerih je za številne ljudi danes uspeh pomemben: pri denarju, na odru in v športu. In pogledali, katera znamenja imajo po mnenju astrologov na teh področjih veliko možnosti za uspeh.

Kozorog

Ste res mislili, da kozoroga ne boste našli na tem seznamu? Prizemljen in učinkovit voditelj, če je treba, tudi brez čustev, je usmerjen v kariero. Predvsem v finančno. Obožuje vonj po denarju, zato ga pogosto najdemo med tradicionalnimi poklici, ki so blizu bankovcem in kovancem: finančniki, bančniki, tržniki, prodajalci … ali pa vsaj blagajniki. Samo to bomo še rekli: Jeff Bezos.

Dvojčka

Oder, luči, slava … O tem dvojček sanja že od malega. Zato ne preseneča, da se pogosto znajde na gledaliških, pevskih, opernih in ostalih odrih. Še zidarski je dober, dokler nanj svetijo luči. Merkur, ki vlada dvojčku, je navsezadnje le planet najbližji Soncu in od njega najbolj obsijan. Ste že slišali za Lawrencea Olivierja? Poguglajte. Zagotovo pa poznate Nicole Kidman.

Škorpijon

Zagrizeni, nepopustljivi in tekmovalni škorpijon ima odlične predispozicije za uspeh v športu. Kljub temu da je velikokrat prevelik individualist za skupinske športe, pa tudi tam lahko uspe, če ne drugače, zato, ker bo sotekmovalcem s svojo zagrizenostjo dajal zgled, po drugi strani pa od njih zahteval, da sodelujejo – včasih le zato, da bo sam lahko blestel. Diego Maradona … Zveni znano?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.