Tri astrološka znamenja, ki so najbolj zamerljiva: ste med njimi tudi vi?

Magazin 09. Jun 202305:51 0 komentarjev
ženski, zamera, prijateljici
PROFIMEDIA

Katero znamenje zamero še dolgo gnoji in zaliva? Pri katerem tudi tortice in šampanjec ne pomagajo? In katero se vam bo zaradi zamere slej ko prej maščevalo?

Obstajajo ljudje, ki se jim skoraj ni mogoče zameriti, in tisti, ki jih užali že ukrivljen prst. Katera pa so tista astrološka znamenja, ki zamero najdlje kuhajo? Astrologi so najviše uvrstili naslednja:

Rak

To izredno občutljivo vodno znamenje kar naprej premleva pretekle dogodke.

Resno je nagnjeno tudi k temu, da bo zamero še dolgo prežvekovalo ter jo “gnojilo in zalivalo”. Občutljivi rak že tako težko spregleda napake in pomanjkljivosti drugih, besede ali dejanja, ki ga užalijo, pa še težje. Zelo zelo dolgo boste porabili, da se mu boste odkupili, bližnjice pa ni.

Bik

Razjezili, ali užalili ste bika. Kaj hujšega!

Kar lepo pozabite, da bosta še kdaj zares prijatelja. Tortice, bonbončki, rožice ali šampanjec ne bodo pomagali. Besen bik pa ima toliko mehko srce, da bo opravičilo sicer cenil, ampak to ne pomeni, da je vse v redu. Morda zamere ne bo več omenjal, pozabil pa je tudi ne bo.

Škorpijon

Kar se zamere tiče, pa je najhujši škorpijon.

Ne le, da vam zamere nikoli ne bo odpustil, pač pa bo iskal način, da se maščuje. Če bo treba, bo ta znak z želom maščevanje načrtoval do konca življenja – in se pri tem ob misli na to, kako vas bo “pičil”, nadvse zabaval. Če se le ne zgodi kaj nepredvidenega, kar bi mu maščevanje preprečilo, ga boste doživeli – in to ob za vas najbolj neprimernem trenutku.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!