Tri astrološka znamenja, ki veljajo za najbolj lena

Magazin 25. Jun 202306:13 0 komentarjev
delo, spanje, delovno mesto
PROFIMEDIA

Izmikanje delu ima vedno razloge. Nihče ni len kar tako. Mogoče rabi malo več spodbude, drugačno nalogo. Poglejte, katera tri znamenja astrologi največkrat povezujejo z lenobnostjo.

Lenoba, čeprav v krščanstvu velja za enega od sedmih smrtnih grehov, ni nujno negativna. Včasih si je pač treba odpočiti in obnoviti energijo. Vendar za izmikanje nalogam ali delu obstajajo tudi drugi razlogi, ki jih potem dojemamo kot lenobo. Poglejte, katera tri znamenja se po astroloških dognanjih največkrat izmikajo nalogam in zakaj.

Oven:

Morda se sliši neverjetno, da je med lenobneži oven, ki je sicer znan po svoji energičnosti in dinamičnosti. Ampak če je naloga preveč dolgočasna in rutinska, si bo oven vzel čas in vmes naredil nekaj drugega, šel na kavo ali brskal po telefonu ali računalniku. Če nočete, da bi oven lenaril ali se delu izmikal, mu dajte kreativno, stimulativno in navdihujočo nalogo. Ali pa mu jo kot takšno predstavite … vendar pri tem tvegate, da bo slej kot prej ugotovil, da ste ga opetnajstili.

Tehtnica

Tehtnica se k lenobi zateče, če sluti ali pa ugotovi, da bo delo predolgo trajalo ali pa bo terjalo zanjo pretežke odločitve. Ker ima rada mir in udobje, bo z izvedbo odlašala, dokler se bo dalo in se izgovarjala na “bolj nujne stvari”, ali pa bo komplicirala s tem in onim ali pa preprosto odšla na kavo, pa naj se z nalogo ubada kdo drug. Bodo že našli nekoga.

Ribi

Riba ljubi svoj notranji mir in umik vase, in podobno kot tehtnica se poskuša izogniti stresu in težavam. Rada pa tudi sanjari. Tako ne bo nič čudnega, če boste med splošno paniko, ki vlada, ker se nekaj mudi ali je treba takoj narediti, zagledali ribo, ki mirno brska po telefonu. To sicer ne pomeni nujno, da je lena, čeprav se vam utegne tako zazdeti. Je pač v svojem svetu. Verjetno sploh ne ve, da se okoli nje dogaja kaos.

Vse N1ajboljše! Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!