Tri astrološka znamenja, na katera se denar najbolj “lepi”

Magazin 18. Feb 202405:21 0 komentarjev
ženska, denar
Foto: PROFIMEDIA

Nekateri znajo denar ustvariti skoraj dobesedno iz nič. Za to so potrebne tudi določene osebnostne lastnosti, ki jim pri tem pomagajo. Katera so tri znamenja, ki to najbolje izkoristijo?

Denar, sveta vladar, pravi stari rek. In medtem ko nekateri ne znajo obdržati niti centa, se na nekatere ljudi denar skoraj dobesedno lepi.

Seveda, to še ne pomeni, da so vsi pripadniki teh znamenj bogataši, ampak imajo osebnostne lastnosti, ki jim, če jih znajo dobro izkoristiti, omogočajo, da skoraj vse, česar se zares lotijo, spremenijo v zlato. Prevladujoče osebnostne lastnosti pa po prepričanju astrologov določajo zvezde. Zato poglejmo, katera so znamenja, ki znajo po mnenju astrologov denar ustvarjati iz nič.

Bik

Bik je vodilni med najbogatejšimi zodiakalnimi znamenji.

Vlada jim Venera, ki je povezana z materialnim blagostanjem. So zagnani za svoje cilje in se ne bojijo tvegati. Namesto, da bi se ure dolgo izčrpavali, znajo delati pametno in so vedno polni idej, ki niso neumne. Tudi njihovo proaktivno odločanje je lastnost, ki jih loči od drugih in jim omogoča, da zamisli spremenijo v denar.

Med najbogatejšimi biki sta tudi direktor podjetja Meta Mark Zuckerberg in najbogatejša Nemka Susanne Klatten.

Tehtnica

Tehtnica je “zodiakalni znak milijarderjev”.

Ker so kardinalno znamenje, se Tehtnice odlično lotevajo novih podvigov in so pogosto odlični voditelji in določevalci trendov. Vedno si prizadevajo ohraniti ravnovesje in so previdni na vseh področjih življenja, zato so zelo preudarni glede finančnih zadev. Preden sprejmejo kakršno koli odločitev v zvezi z denarjem, skrbno preučijo vse vidike, kar jim dolgoročno pomaga zbrati velike finančne koristi.

Med tehtnicami, ki jim je uspelo te lastnosti izkoristiti, sta modni pionir Ralph Lauren in zvezdnica resničnostnih oddaj Kim Kardashian.

Ribi

Ribe živijo instinktivno in intuitivno, ne da bi denarju pripisovale velik pomen.

Kljub temu mnogi med njimi privlačijo smešne količine bogastva. Znamenje rib predstavljata dve ribi, obrnjeni v nasprotni smeri, kar ponazarja nenehni notranji boj zaradi dvojnosti njihovih misli. Zato so ribe odlična kombinacija možganov in srca, ki kažejo inteligenco in čustva v pravem ravnovesju.

Čeprav zaradi sreče izredno uspevajo na finančnem področju, je ena od stvari, ki jim lahko bogastvo vzame, njihova lahkomiselnost. Zato so najbolj uspešne ribe, ki znajo pokazati agresivnost pri upravljanju premoženja, hkrati pa ohranjati pasivni pogled na denar.

Med ribami, ki se lahko pohvalijo z bogastvom, sta recimo lastnik Louis Vuittona (LVMH) Bernard Arnault in soustanovitelj podjetja Nike Phil Knight.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!