Tri lepotice v novi kampanji za pomladno kolekcijo torb Chanel

Magazin 17. Apr 202215:30 0 komentarjev
torbe chanel pomlad 2022
Profimedia

Manekenka Lily-Rose Depp, igralka Whitney Peak in igralka Margaret Qualley so nastopile kot glavni obrazi nove kampanje priljubljene modne znamke Chanel za njihovo pomladno kolekcijo torbic.

Chanelova muza Lily-Rose Depp je dama na poti. To je jasno v Chanelovem modnem oglaševalskem filmu za kolekcijo torb pomlad in poletje 2022.  Gre za razigran oglas, ki sledi vsakdanu 22-letnice.

V vlogi hollywoodske usodne ženske Lily-Rose predstavlja torbico Chanel 22, ki jo je oblikovala Virginie Viard in je dobila ime po letu, ko je bila oblikovana. V enobarvni paleti se torbica 22 naslanja na DNK modne hiše Chanel s svojim značilnim diamantnim šivanjem in usnjenimi trakovi, prepletenimi s kovinsko verižico, zaradi katerih je torbica prostorna in funkcionalna ter vas lahko popelje od malice do večerje.

chanel torbe 22
Profimedia

Črno-beli film, ki ga je posnel legendarni fotografski duo Inez & Vinoodh, se osredotoča na Deppino trenutno prebivališče, pri čemer sta se za snemanje naslanjala na hollywoodske motive, zlasti na priljubljenih lokacijah legendarne igralke Veronice Lake. Kadri prikazujejo Lily-Rose Depp v kopeli, ob bazenu, med rolkanjem in ko lovi sonce, zahajajoče nad mestno pokrajino Los Angelesa. Scena je prepredena z oblački z govorom, ki spominjajo na pop art, in soparnim Deppinim glasom, ki niha med angleščino in francoščino. Torbico Chanel 22 je strokovno uredila stilistka priljubljene serije Euphoria, Heidi Bivens.

“Te podobe so zame oda zakonu med mojo identiteto Parižanke in domom v Los Angelesu,” je za Russh povedala Lily-Rose. “Fotografa Inez & Vinoodh poznam že nekaj let, in tudi zato, ker me poznata, sta lahko ustvarila čudovito delo pri snovanju prizorov in scenarijev, ki pomagajo zasijati moji osebnosti. Pri snemanju ju je zelo navdihnila tudi Veronica Lake, nekdo, ki mene navdihuje že vse življenje,” je nadaljevala manekenka.

chanel torbe 22
Profimedia

Konec marca sta se Chanelovega snemanja za torbico 22 udeležili tudi igralki Margaret Qualley in Whitney Peak, ki sta zaigrali vsaka v svojem lastnem filmu, ki se dogajata v Palm Springsu in New Yorku. Torba, ki bo zagotovo dosegla status ikone, odraža osebnost ženske, ki jo nosi. “Za vsakim utripom zacvetijo rože, živali se šopirijo in prijatelji se smejijo – torba Chanel 22, ki je zvesta estetiki Gabrielle Chanel, naj bi ženskam dala svobodo gibanja in duha, je njena zaveznica v vsakdanjem življenju, od prve zore do sončnega zahoda,” so o svoji novi torbi zapisali pri Chanelu.

chanel torba 22
Profimedia

Torba je na voljo v dveh različicah – kot nahrbtnik in kot torba z daljšim kovinskim ročajem – ter v številnih barvnih različicah, med drugim beli, črni in rožnati. ”Počutim se, kot da bi lahko z njo odšla kamorkoli! V službo, na sprehod po naravi, na piknik v park, na zmenek in celo na plažo!” je še opisala vsestranskost torbe Chanel 22 Lily-Rose Depp.

chanel torba 22
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!