Trije astrološki znaki, ki so najboljši sosedje

Magazin 31. Maj 202311:05 0 komentarjev
sosed, soseda, vrtna ograja
PROFIMEDIA

Katero znamenje vam bo zaželelo dobrodošlico ob vselitvi? Katero vas bo opozorilo, da vam utegne puščati žleb? Katero prositi za pomoč?

Dober sosed je zlata vreden, pravi slovenski pregovor. In Slovenci to dobro vemo, saj je sosedska pomoč eden od temeljev naših družbenih vezi. Danes mnogi, predvsem v urbanih naseljih, svojih sosedov ne poznajo, nekateri se nad njimi stalno pritožujejo.

Je to, kakšen je vaš sosed oziroma kakšen sosed ste vi, odvisno tudi od vašega ali sosedovega astrološkega znamenja? Astrologi temu pritrjujejo in tukaj je njihov seznam treh astroloških znakov – najboljših sosedov.

Rak

Sosed, ki vas je prvi pozdravil, ko ste se vselili v novo stanovanje ali hišo ali ki se vam je prvi predstavil, je skoraj zagotovo rak.

Raki so čudoviti sosedje, ker uživajo v skupnosti in so prijazni. Uživajo tudi v spoznavanju sosedov in vzpostavljanju močnega odnosa z njimi. Potrudili se bodo, da se boste počutili dobrodošle, in vas podpirali, pri tem pa niso vsiljivi. Nanje se lahko zanesete.

Ribi

Če vam kdaj zmanjka peteršilja za nedeljsko juho ali če morate prebeliti stanovanje, pa nimate nikogar, ki bi vam pomagal, se obrnite na ribe.

Ribe so nekakšno astrološko “podjetje za storitve na domu”. Veliko domačih opravil znajo opraviti. In če greste od doma za dlje časa, ne potrebujete varnostnih kamer ali česa podobnega, če imate za soseda ribo. Pazila bo na stanovanje ali hišo, tudi če je za to ne boste posebej prosili.

Devica

Ne veste, koga poklicati, ker se vam je pokvaril pralni stroj ali vrtna kosilnica?

Se mučite z vprašanjem, kje kupiti vrtni bazen? Vprašajte devico. Natančne in skrbne device vam bodo naštele sto in eno idejo, kako težavo rešiti najlažje, najučinkovitejše in najcenejše. Težave prav tako opazijo vnaprej in ne bodite presenečeni, če bo tisti sosed, ki vas bo opozoril, da vam bo lahko kmalu začel puščati žleb, devica.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!