Tudi Alex Rodriguez je znova našel srečo v ljubezni

Magazin 27. Dec 202213:15
Alex Rodriguez
Profimedia

Jennifer Lopez je našla ponovno srečo z Benom Affleckom, Alex Rodriguez pa je to poglavje tudi pustil za seboj in našel novo ljubezen.

Za vrhunskega športnika seveda ni presenečenje, da sta mu zdravje in dobro počutje glavna prioriteta v življenju in, zahvaljujoč svoji novi partnerki Jaclyn Cordeiro, ni edini osredotočen na fitnes. “Morda je do svojega režima tako stroga kot on,” je vir povedal za People. “Alex in Jaclyn sta oba obsedena s fitnesom in se ukvarjata z vadbo in bodybuildingom,” dodaja vir o paru. “Ne bi hodil z nikomer, ki ne bi vsakodnevno obiskal fitnesa. To je glavni del njegovega življenja.”

Alex Rodriguez je njuno romanco na Instagramu uradno objavil v soboto, ko je z novo punco in njegovima hčerkama, 18-letno Natasho in 14-letno Ello poziral pred čudovito okrašenim drevescem med božično zabavo v New Yorku.

Ne delita si le strasti do zdravja in dobrega počutja, skupno jima je tudi starševstvo, saj ima Jaclyn dva lastna otroka. “Mislim, da misli resno z njim,” nadaljuje vir, vendar dodaja: “Ne vidim, da bi bil Alex zdaj zelo resno s kom v zvezi. Je dober oče in je marsikaj doživel, potem ko se je razšel z Jennifer Lopez, vendar se zdi, da je trenutno srečen.”

Rodriguez in Jennifer Lopez sta aprila lani uradno prekinila zaroko in v izjavi za People povedala, da se bolje razumeta kot prijatelja in se veselita, da bosta to tudi ostala. Hoditi sta začela leta 2017, zaroko pa sta oznanila marca 2019, toda do njune poroke nikoli ni prišlo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.